jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ahoj škodováci. Zdarec do Hradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jj, čistý auto, letňáčky ... mi povidej.... tak jinak panove uz po O? ja ano dnes ukrajinak (pro bobika ) a byla tam ta copata-hubena (pro bobika ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tyyyy voe presne tak ani to nepis dal......... to bude pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ahoj škodováci. cest pracante! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 mi povidej.... tak jinak panove uz po O? ja ano dnes ukrajinak (pro bobika ) a byla tam ta copata-hubena (pro bobika ) ja uz jsem taky po O a spal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 to bude pohodička presne... v kratkym rukavu do noci... teplo....vychlazeny-toceny... pohoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ja uz jsem taky po O a spal bych taky bych dal dvacku ovsem prace zatim je a tak to chci pohonit abych v patek mel zase klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 presne... v kratkym rukavu do noci... teplo....vychlazeny-toceny... pohoda.... paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 no téda.,, uz aby bylo alespon takhle no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 pěknej obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Diky ,,foceno minuly leto ,,tesim se az zase budu cvakat v takovymhle prostredi .... uff.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 pěknej obrázek...to je fotka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Dneska jsem to zabalil protože včera jsem tam byl do 17 hodin.Zitra odjiždím po obědě na pracovní poradu do sklípka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Cos měl s autem? Už není úplně nejzdravější výfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Dneska jsem to zabalil protože včera jsem tam byl do 17 hodin.Zitra odjiždím po obědě na pracovní poradu do sklípka Jojo,flákačka v ČEZu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ty wole...to je pracovní oficiální výjezdovka ale mazec daleko no...až u Kyjova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 a pak proc je tak draha elektrika ty voe!! si vydelajav na vecirky... jinak ja taky po o¨:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 letni pohodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 mi povidej.... tak jinak panove uz po O? ja ano dnes ukrajinak (pro bobika ) a byla tam ta copata-hubena (pro bobika ) FOTO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jinak uz to taky vidim, leto, chaloupka, grilovani, koupani, piti hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 I jaaaa ... uz aby to bylo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No nic,musím jít vyzvednout moje náhradní žihadlo ze servisu,volali že je hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 FOTO ? zatim nemam ale co treba bobajs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak se vrat a udelej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jinak uz to taky vidim, leto, chaloupka, grilovani, koupani, piti hmmm nene to prede mnou nerikejte ..... se mi stejska uz.... kuva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.