Leden 28, 200916 r jj, čistý auto, letňáčky ... mi povidej.... tak jinak panove uz po O? ja ano dnes ukrajinak (pro bobika ) a byla tam ta copata-hubena (pro bobika )
Leden 28, 200916 r mi povidej.... tak jinak panove uz po O? ja ano dnes ukrajinak (pro bobika ) a byla tam ta copata-hubena (pro bobika ) ja uz jsem taky po O a spal bych
Leden 28, 200916 r to bude pohodička presne... v kratkym rukavu do noci... teplo....vychlazeny-toceny... pohoda....
Leden 28, 200916 r ja uz jsem taky po O a spal bych taky bych dal dvacku ovsem prace zatim je a tak to chci pohonit abych v patek mel zase klid
Leden 28, 200916 r presne... v kratkym rukavu do noci... teplo....vychlazeny-toceny... pohoda.... paráda
Leden 28, 200916 r Diky ,,foceno minuly leto ,,tesim se az zase budu cvakat v takovymhle prostredi .... uff.,,
Leden 28, 200916 r Dneska jsem to zabalil protože včera jsem tam byl do 17 hodin.Zitra odjiždím po obědě na pracovní poradu do sklípka
Leden 28, 200916 r Dneska jsem to zabalil protože včera jsem tam byl do 17 hodin.Zitra odjiždím po obědě na pracovní poradu do sklípka Jojo,flákačka v ČEZu
Leden 28, 200916 r a pak proc je tak draha elektrika ty voe!! si vydelajav na vecirky... jinak ja taky po o¨:-)
Leden 28, 200916 r mi povidej.... tak jinak panove uz po O? ja ano dnes ukrajinak (pro bobika ) a byla tam ta copata-hubena (pro bobika ) FOTO ?
Leden 28, 200916 r jinak uz to taky vidim, leto, chaloupka, grilovani, koupani, piti hmmm nene to prede mnou nerikejte ..... se mi stejska uz.... kuva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.