Leden 28, 200916 r Ty wole...neblbněte! Mátme nejlevnější elektriku v Evropě a to si nedělám prdel a navic na Moravě kde je EON tak i tam je dražší energie
Leden 28, 200916 r nejlevnejsi nevim nevim ale to co predvadi CEZ je neuveritelny ale co by jsme chteli kdyz nema konkurenci a ceny si diktuje a hlavne aby mel miliardovy zisky a pan Roman si mohl nadelit 900mil odmeny.
Leden 28, 200916 r Ale jo...je to tak.Nadávali všichni na komouše a za jejich ery se to opravdu nemohlo stát.Já bohužel musim držet hubu a krok...jsem rád že díky nim mám na chleba.
Leden 28, 200916 r nejlevnejsi nevim nevim ale to co predvadi CEZ je neuveritelny ale co by jsme chteli kdyz nema konkurenci a ceny si diktuje a hlavne aby mel miliardovy zisky a pan Roman si mohl nadelit 900mil odmeny. kuva pravda....
Leden 28, 200916 r Ale jo...je to tak.Nadávali všichni na komouše a za jejich ery se to opravdu nemohlo stát.Já bohužel musim držet hubu a krok...jsem rád že díky nim mám na chleba. ja to taky nemyslim na tebe, znam spoustu lidi co dela v CEZu a ja z nich defakto mam penize taky protoze, pro nej delame ale jinak je to pro me zlodejna s kterou nic neudelame.
Leden 28, 200916 r makáme makáme, na sekretářky, asistentky.... makame makame na sekretarce a asistence
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.