Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ty wole...neblbněte! Mátme nejlevnější elektriku v Evropě a to si nedělám prdel a navic na Moravě kde je EON tak i tam je dražší energie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak se vrat a udelej ale zase lip bych nedal najevo ze by mohla vecer na kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 nejlevnejsi nevim nevim ale to co predvadi CEZ je neuveritelny ale co by jsme chteli kdyz nema konkurenci a ceny si diktuje a hlavne aby mel miliardovy zisky a pan Roman si mohl nadelit 900mil odmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ale jo...je to tak.Nadávali všichni na komouše a za jejich ery se to opravdu nemohlo stát.Já bohužel musim držet hubu a krok...jsem rád že díky nim mám na chleba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 nejlevnejsi nevim nevim ale to co predvadi CEZ je neuveritelny ale co by jsme chteli kdyz nema konkurenci a ceny si diktuje a hlavne aby mel miliardovy zisky a pan Roman si mohl nadelit 900mil odmeny. kuva pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ale jo...je to tak.Nadávali všichni na komouše a za jejich ery se to opravdu nemohlo stát.Já bohužel musim držet hubu a krok...jsem rád že díky nim mám na chleba. ja to taky nemyslim na tebe, znam spoustu lidi co dela v CEZu a ja z nich defakto mam penize taky protoze, pro nej delame ale jinak je to pro me zlodejna s kterou nic neudelame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A co děláš pro ČEZ jestli to neni tajny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 stravovani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A co děláš pro ČEZ jestli to neni tajny? Já bych věděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Já bych věděl... zdravíčko Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 zdravíčko Lubo Ahoj Peťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ahoj Peťo jak je? Co to je za smajlíka v podpisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 cau Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 cao Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jak je? Co to je za smajlíka v podpisu? Nic moc. Smajlík je výstižnej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nic moc. Smajlík je výstižnej ! copak? Hlavu vzhůru chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tak makate makate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Makáme makáme...až se z nás kouří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 makáme makáme, na sekretářky, asistentky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Bobiku: Ty máš snad kamerku v mobilu,ne? Bingo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 e-e kamerku čověk mít nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No nic.Musim jet.Nezlobte tady a kdyby jste potkali Yety tak hned fotit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 makáme makáme, na sekretářky, asistentky.... makame makame na sekretarce a asistence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tak panove cus ja to balim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.