Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tady každej mizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak jak dnes? Jdete někam do hospůdky nebo budete doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Dneska to vidim na domaci pohodu ,,, je tam celkem hnusne ... vyrazim zase zitra Kazdy den,to by bylo moc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Taky to tak vidim.Na plotně se připravuje gulášek a z lednice se na mě směje Plzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak to ja dneska vyjimecne vyrazim za zabavou do velkomesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jiřiku! A jedeš novou károu? Už to práskni,ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jiřiku! A jedeš novou károu? Už to práskni,ne?! Jedu mastnou tyčí.Ještě jsem tak necelej měsíc bez auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A jak se vraciš domů? Tágem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A jak se vraciš domů? Tágem? jj,Speedcars to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Taky to tak vidim.Na plotně se připravuje gulášek a z lednice se na mě směje Plzen tak to je škoda vubec nekam vyrazet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak se tady mějte a dobrou chut k večeři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Taky mizim,musim se trochu zkulturnit a hura za zabavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 a já jak blbec zase byl v práci do třičtvrtě na sedm zítra si jdu dopřát pár plzní, už to potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Bobik: ale zas budeš v balíku,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 brej večer ve spolek...hledám bydlení(podnájem v Praze) a nedaří se mi...nevíte o něčem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 nějak akutně ? jsi na tom jako Dakie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Pozeptám se Ti na pronájem.Kolik lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 podnájem v Praze pro 2 lidí. nejlepe 1+1 nebo 2+kk do cca 12-13000,-komplet se vším....no jako Dakie na tom zatím ještě nejsem, ale mam takový myšlenky že bych se potomka nebál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 u mě veškera spokojenost a nespokojenost ve vztahu souvisí se skoro-tchýní....(doufám že to tu nenajde-byl bych po smrti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Hmmm...tak to je průser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jj, megapruser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 tě nemá ráda, nebo tyji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 já jí ustupuju se ve všem, sháním levný pneu na auto, pomůžu když je třeba se vším, ale když má ona(tychýně) ustoupit mě? to nikdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Dokud od ní necháte mluvit do vztahu tak to je konec...musi v tom udělat pořádek i manželka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.