lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 skoro-manželka....ženit se zatím nechci....no ono to právě ted stojí na tom že nebydlíme už zase spolu(museli jsme podnájem opustit)...bydlení by vyřešilo vše.... zkuste se prosím kdokoli někde na nejaky bydlení pozeptat...moc prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Slibuju že to zkusim zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tyo Luky ,,,koukam ,ze rceni jake jsou tchyně svi*ě se u tebe asi potvrzuje.... Tak snad něco najdes.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Romane, byl bych vděčnej.....Jery: jj potvrzuje.... pomalu začínám přemýšlet že bych si to zařídil jako Dakie, to by se to třeba pak nějak vyřešilo samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 A jak to zařídil Dakie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Dakie? je to tu jinde na foru....čeká rodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 To nedělej! Bydlení je základ a pak jsou kvůli tomu zbytečny hádky! P.S založil jsem téma o AIDSu-dejte tam svůj názor prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 neboj, jsem rozumnej, ale myšlenky mam zvláštní.... jj...bydlení je základ vím to-trapí mě už dost dlouho...nejlepší řešení vidím v podnájmu na cca 2 roky a pak se uvidí, ale už nevím jak ten slušnej podnájem najít(bez realitky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 noviny, inzeráty mějte se, brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tyo Luky ,,,koukam ,ze rceni jake jsou tchyně svi*ě se u tebe asi potvrzuje.... Tak snad něco najdes.,, Tak k té tchýni ještě přidej švagrovou pod jednu střechu a máš nejhorší možnou kombinaci bydlení !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nazdar lidicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dobré ráno kamarádi !!! Nemůžu si odpustit si trochu rejpnout - jsem z práce doma, jdu do pelechu a co Vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jsem z pelechu venku a jdu do prace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Bre ranko ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 cest Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mladýho jsem vyhnal do škole a jdu se dospávat !!! To je něco po dovolený - ve středu nástup ráno ve 3:00 do 11:30 a večer hned na noční v 20:40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 zdar chalani!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja uz jsem nemel dovolenou ani nepamatuji, tak ani nevim jaky to je :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja uz jsem nemel dovolenou ani nepamatuji, tak ani nevim jaky to je :-(( jo tak to znam jaky to je nemit dovolenou ale pristi mesic to zacnu zjistovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak me ceka s nejvetsi pravdepodobnosti v dubnu tyden ve svajcu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak me ceka s nejvetsi pravdepodobnosti v dubnu tyden ve svajcu .-) tak to ja zase doufam ze me ceka min. tyden valeni se a spani.. jeee.. ovsem az pristi mesic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nekam jedes nebo budes doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dobré ráno, tak už zase sedím za mašinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ahoj pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.