Leden 28, 200916 r skoro-manželka....ženit se zatím nechci....no ono to právě ted stojí na tom že nebydlíme už zase spolu(museli jsme podnájem opustit)...bydlení by vyřešilo vše.... zkuste se prosím kdokoli někde na nejaky bydlení pozeptat...moc prosím
Leden 28, 200916 r Tyo Luky ,,,koukam ,ze rceni jake jsou tchyně svi*ě se u tebe asi potvrzuje.... Tak snad něco najdes.,,
Leden 28, 200916 r Romane, byl bych vděčnej.....Jery: jj potvrzuje.... pomalu začínám přemýšlet že bych si to zařídil jako Dakie, to by se to třeba pak nějak vyřešilo samo...
Leden 28, 200916 r To nedělej! Bydlení je základ a pak jsou kvůli tomu zbytečny hádky! P.S založil jsem téma o AIDSu-dejte tam svůj názor prosím!
Leden 28, 200916 r neboj, jsem rozumnej, ale myšlenky mam zvláštní.... jj...bydlení je základ vím to-trapí mě už dost dlouho...nejlepší řešení vidím v podnájmu na cca 2 roky a pak se uvidí, ale už nevím jak ten slušnej podnájem najít(bez realitky)
Leden 29, 200916 r Autor Tyo Luky ,,,koukam ,ze rceni jake jsou tchyně svi*ě se u tebe asi potvrzuje.... Tak snad něco najdes.,, Tak k té tchýni ještě přidej švagrovou pod jednu střechu a máš nejhorší možnou kombinaci bydlení !!!
Leden 29, 200916 r Autor Dobré ráno kamarádi !!! Nemůžu si odpustit si trochu rejpnout - jsem z práce doma, jdu do pelechu a co Vy
Leden 29, 200916 r Autor Mladýho jsem vyhnal do škole a jdu se dospávat !!! To je něco po dovolený - ve středu nástup ráno ve 3:00 do 11:30 a večer hned na noční v 20:40
Leden 29, 200916 r ja uz jsem nemel dovolenou ani nepamatuji, tak ani nevim jaky to je :-(( jo tak to znam jaky to je nemit dovolenou ale pristi mesic to zacnu zjistovat....
Leden 29, 200916 r tak me ceka s nejvetsi pravdepodobnosti v dubnu tyden ve svajcu .-) tak to ja zase doufam ze me ceka min. tyden valeni se a spani.. jeee.. ovsem az pristi mesic....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.