Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 čau kucíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ahoj Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 dnes jsem se báječně vyspal do 7:45 a pak jsem se stavil ve špáru a tobyla prdel. Bábodědci nakupovali a ty jejich debaty u rohlíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja jsem dnes spal asi 3 hodiny tak nic moc a vecer mam divadlo tak se bojim abych tam nespal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nekam jedes nebo budes doma?? asi doma- za ten trictvrte rok co jsem nemel ani den musim neco udelat doma - mam v garazi rozlozeny 2 motoveterany- vzdy sem do toho jen stouchnul a nic nedodelal dal na auto sem sehnal hafo veci a nedodelal..... jo toho milion ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jinac zdarek panove!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to jo, tyhle veci delam prubezne ale taky jsem nemel rok uz dovolenou tak to chci letos zmenit a jako prvni bude ten tyden na horach. jinak vcera uspesne technicka na okte a komplet servis, tak mam zase na nejakou dobu vystarano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to ja dovolena vcera a dnes a zitra homeoffice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to jo, tyhle veci delam prubezne ale taky jsem nemel rok uz dovolenou tak to chci letos zmenit a jako prvni bude ten tyden na horach.jinak vcera uspesne technicka na okte a komplet servis, tak mam zase na nejakou dobu vystarano. ja to proste nestiham... tak to vidis - jeste abys ty neprosel... ja jdu v zari - poprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to ja dovolena vcera a dnes a zitra homeoffice jej bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja to proste nestiham... tak to vidis - jeste abys ty neprosel... ja jdu v zari - poprve no tak ani jsem se nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 bré dopoledne vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 zdarek! tak jak pri ctvrtku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 zdarek! tak jak pri ctvrtku? ho, docela pohoda. za hoďku sedám do služebáku a jedu na likvidaci a pak se pdívat doma. na práci se dneska moc necítím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ho, docela pohoda. za hoďku sedám do služebáku a jedu na likvidaci a pak se pdívat doma. na práci se dneska moc necítím no to je v haji... kurna to je rezim - sem snad jenom ja do vecera v praci... ja bych si potreboval schrupnout alespon na hodku a ani to ne... po 3,5hod. spanku... a to mam jit vecer veslovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no to je v haji... kurna to je rezim - sem snad jenom ja do vecera v praci... ja bych si potreboval schrupnout alespon na hodku a ani to ne... po 3,5hod. spanku... a to mam jit vecer veslovat... tak to ti nezávidím. tak to na hoďku zalom a máš to )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ovi: kdybys znal pozadi tak bys nebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Bre dopoledne chlapi .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 bré Jery no nic, chlapi, loučím se s Vámi, dneska mě to neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Bry den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 zdarec Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdarek! -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak co obídek, já měl jogurt a rohlík, celozrnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak co obídek, já měl jogurt a rohlík, celozrnej jj, už se na něj těším, začíná mít hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.