Leden 29, 200916 r dnes jsem se báječně vyspal do 7:45 a pak jsem se stavil ve špáru a tobyla prdel. Bábodědci nakupovali a ty jejich debaty u rohlíků
Leden 29, 200916 r ja jsem dnes spal asi 3 hodiny tak nic moc a vecer mam divadlo tak se bojim abych tam nespal:-)
Leden 29, 200916 r nekam jedes nebo budes doma?? asi doma- za ten trictvrte rok co jsem nemel ani den musim neco udelat doma - mam v garazi rozlozeny 2 motoveterany- vzdy sem do toho jen stouchnul a nic nedodelal dal na auto sem sehnal hafo veci a nedodelal..... jo toho milion ...
Leden 29, 200916 r tak to jo, tyhle veci delam prubezne ale taky jsem nemel rok uz dovolenou tak to chci letos zmenit a jako prvni bude ten tyden na horach. jinak vcera uspesne technicka na okte a komplet servis, tak mam zase na nejakou dobu vystarano.
Leden 29, 200916 r tak to jo, tyhle veci delam prubezne ale taky jsem nemel rok uz dovolenou tak to chci letos zmenit a jako prvni bude ten tyden na horach.jinak vcera uspesne technicka na okte a komplet servis, tak mam zase na nejakou dobu vystarano. ja to proste nestiham... tak to vidis - jeste abys ty neprosel... ja jdu v zari - poprve
Leden 29, 200916 r ja to proste nestiham... tak to vidis - jeste abys ty neprosel... ja jdu v zari - poprve no tak ani jsem se nebal
Leden 29, 200916 r zdarek! tak jak pri ctvrtku? ho, docela pohoda. za hoďku sedám do služebáku a jedu na likvidaci a pak se pdívat doma. na práci se dneska moc necítím
Leden 29, 200916 r ho, docela pohoda. za hoďku sedám do služebáku a jedu na likvidaci a pak se pdívat doma. na práci se dneska moc necítím no to je v haji... kurna to je rezim - sem snad jenom ja do vecera v praci... ja bych si potreboval schrupnout alespon na hodku a ani to ne... po 3,5hod. spanku... a to mam jit vecer veslovat...
Leden 29, 200916 r no to je v haji... kurna to je rezim - sem snad jenom ja do vecera v praci... ja bych si potreboval schrupnout alespon na hodku a ani to ne... po 3,5hod. spanku... a to mam jit vecer veslovat... tak to ti nezávidím. tak to na hoďku zalom a máš to ))
Leden 29, 200916 r tak co obídek, já měl jogurt a rohlík, celozrnej jj, už se na něj těším, začíná mít hlad
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.