baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja jsem jeste nemel vubec nic bohuzel :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jirko, jak to můžeš přežít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak co obídek, já měl jogurt a rohlík, celozrnej dnes prazak asi za 30 min. ... ale cece dnes jsem tak bez sil a unaven ze ani nemam takovej hlad... spiiiiis bych spaaaaal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jirko, jak to můžeš přežít? tezko Tome tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tezko Tome tezko přitom by člověk řekl, že jsi u zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 taky se za chvilku jedu na jeden zdroj podivat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 a kdopak to sem zabloudil cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 je mi nějak šoufl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 je mi nějak šoufl me taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 me taky jsme to včera s kámošema nějak protáhli.Ale dobrá akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jsme to včera s kámošema nějak protáhli.Ale dobrá akce kolikata? tam byly nejaky kuze co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 kolikata? tam byly nejaky kuze co? v šest jsem byl v posteli.Kůží bylo habaděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 v šest jsem byl v posteli.Kůží bylo habaděj jako v 6:00 jako ze AM ??? voe bych nevstal za boha.... ses jinej divoch.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jako v 6:00 jako ze AM ??? voe bych nevstal za boha.... ses jinej divoch.... jojo,trochu se to protáhlo.Dneska asi půjdu spát brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak chlapáci! Jedu chlastat do sklípku na Moravu až někam ke Kyjovu.Tak tady nezlobte.Večer si na Vás vzpomenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak chlapáci! Jedu chlastat do sklípku na Moravu až někam ke Kyjovu.Tak tady nezlobte.Večer si na Vás vzpomenu! to zas podražíte co,aby jste to zaplatili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jiřiku...napiš mi svou adresu.Dnes budeš po tmě...nedáse nic dělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdarec pánové zdravíčko, zítra je stůl bloklej od sedmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jiřiku...napiš mi svou adresu.Dnes budeš po tmě...nedáse nic dělat! to víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 zdravíčko, zítra je stůl bloklej od sedmi OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vidíš, zejtřek, ještě nevím ale dnes jdu pod věž, chachá, už se těšíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak chlapáci! Jedu chlastat do sklípku na Moravu až někam ke Kyjovu.Tak tady nezlobte.Večer si na Vás vzpomenu! tak to je podareny.. mej se a dej neco za nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vidíš, zejtřek, ještě nevím koukej dorazit nebo uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vidíš, zejtřek, ještě nevím ale dnes jdu pod věž, chachá, už se těšíím panove.... zkuste si predstavit ze by nam sebrali jakykoli alkohol na 1 mesic.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.