Leden 29, 200916 r tak co obídek, já měl jogurt a rohlík, celozrnej dnes prazak asi za 30 min. ... ale cece dnes jsem tak bez sil a unaven ze ani nemam takovej hlad... spiiiiis bych spaaaaal
Leden 29, 200916 r jsme to včera s kámošema nějak protáhli.Ale dobrá akce kolikata? tam byly nejaky kuze co?
Leden 29, 200916 r v šest jsem byl v posteli.Kůží bylo habaděj jako v 6:00 jako ze AM ??? voe bych nevstal za boha.... ses jinej divoch....
Leden 29, 200916 r jako v 6:00 jako ze AM ??? voe bych nevstal za boha.... ses jinej divoch.... jojo,trochu se to protáhlo.Dneska asi půjdu spát brzo
Leden 29, 200916 r Tak chlapáci! Jedu chlastat do sklípku na Moravu až někam ke Kyjovu.Tak tady nezlobte.Večer si na Vás vzpomenu!
Leden 29, 200916 r Tak chlapáci! Jedu chlastat do sklípku na Moravu až někam ke Kyjovu.Tak tady nezlobte.Večer si na Vás vzpomenu! to zas podražíte co,aby jste to zaplatili
Leden 29, 200916 r Tak chlapáci! Jedu chlastat do sklípku na Moravu až někam ke Kyjovu.Tak tady nezlobte.Večer si na Vás vzpomenu! tak to je podareny.. mej se a dej neco za nas
Leden 29, 200916 r vidíš, zejtřek, ještě nevím ale dnes jdu pod věž, chachá, už se těšíím panove.... zkuste si predstavit ze by nam sebrali jakykoli alkohol na 1 mesic.... :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.