Leden 6, 200916 r Tak z toho překvapení mám dost strach, protože se chystám do Čech a když vidím ty numera co házíte, tak nevím, nevím vem zalozni a hned s nabijeckou do kufru
Leden 6, 200916 r Autor Ahoj Andílku To se ani nedivím že byla Praha volná když hromada lidí buď nenatočila nebo je někde přimrzlá Dyť taková zima už dlouho nebyla
Leden 6, 200916 r Autor vem zalozni a hned s nabijeckou do kufru Tak startovací káble už vozím a baterku budu muset z preventivních důvodů asi taky brzo kůpit
Leden 6, 200916 r Ahoj chalani tak na Mělníku -17 po ránu - auto chytlo až na potřetí... cesta libová - mlha jak v perdeli, ale Praha kupodivu volná Ahoj! no tak taky zima skoro vystavni
Leden 6, 200916 r u nas -17,5 a vsechny 3 auta naprosto v pohode na prvni otoceni :-) cesta taky v klidu i kdyz ze by silnicari nejak prehaneli svoje pracovni nasazeni se me nezda :-)
Leden 6, 200916 r tak koukam kosa vsude mimo moravu - jen pockejte taky vam to tam dofoukne a tady dukaz misto slibu...
Leden 6, 200916 r Autor u nas -17,5 a vsechny 3 auta naprosto v pohode na prvni otoceni :-)cesta taky v klidu i kdyz ze by silnicari nejak prehaneli svoje pracovni nasazeni se me nezda :-) Silničáři jsou vždy plně připraveni ale asi v teple Ono ta sůl stejně při těch teplotách co tam máte je na nic
Leden 6, 200916 r ahoj všichni na dvoře -15,5 půl hodina úklidu sněhu cesta paráda, nějaký to předjíždění klobouků a ták v Jizerním Vtelně -18,7 tu v MB -16 aktuálě, superbišti se ráno nechtělo, ale naskočilo a to stálo pod přístřeškem oktule naskočila bez problémů
Leden 6, 200916 r Autor tak koukam kosa vsude mimo moravu - jen pockejte taky vam to tam dofoukne a tady dukaz misto slibu... Ne, ne, jenom si tu kosu tam nechte !!! Podle toho co mě to tu píše Út noc: -6°C, St noc: -9°C a doufám že to tak i zůstane !!!
Leden 6, 200916 r Silničáři jsou vždy plně připraveni ale asi v teple Ono ta sůl stejně při těch teplotách co tam máte je na nic ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec
Leden 6, 200916 r sem mel rano taky rozcvicku - zamrzly el. vrata a motor to neutah tak sem jim musel pomahat - primrzala ruka k zelezu
Leden 6, 200916 r ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec presne tak...
Leden 6, 200916 r Autor ...půl hodina úklidu sněhu ... Ahoj Tome To ti ten sníh zase naházel soused zpátky žes ho dneska uklízel ještě dýl než včera ???
Leden 6, 200916 r Autor ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec Takže všude stejný - " všechny posypové vozy jsou v terénu " ale kde ???
Leden 6, 200916 r Takže všude stejný - " všechny posypové vozy jsou v terénu " ale kde ??? to tezko rict, ja jsem za vcerejsi den videl jen 1 a to tady padal cely den a az do noci
Leden 6, 200916 r Autor ja jsem vcera uklizel asi 3x ten snih, jeste par dni a prestane me to bavit :-) Zabalím a pošlu Ti mladýho. Ten pořád chce sníh a u nás nic moc. Což mě ale vůbec nevadí !!!
Leden 6, 200916 r to by jsi klidne mohl tady je ted tak 15-20cm si myslim a uklizet je potreba a o vikendu na chalupe to same
Leden 6, 200916 r Ahoj Tome To ti ten sníh zase naházel soused zpátky žes ho dneska uklízel ještě dýl než včera ??? včera jsem uklízel v MB večer pak ještě na chajdě a dnes ráno znovu. venkovní chodníky, dvůr a příjezdovku Ovi: z toho jsem měl největší strach, že to vomrzne a neotevřou se vrata a já se u toho motoru budu muset ráno válet, ale bez sebemenšího zaváhání se otevřely i zavřely
Leden 6, 200916 r to by jsi klidne mohl tady je ted tak 15-20cm si myslim a uklizet je potreba a o vikendu na chalupe to same u nás asi 11 nebo 12 cm
Leden 6, 200916 r Autor to by jsi klidne mohl tady je ted tak 15-20cm si myslim a uklizet je potreba a o vikendu na chalupe to same To u nás skoro nic nenapadlo. Asi na tom něco bude že Vysočina, Dukovany a letiště udělají svoje.
Leden 6, 200916 r u nas to pribylo hlavne vecer kdy chumelilo dost dne to pojedu zkontrolovat asi na chalupu a hlavne jestli se bude dat bruslit
Leden 6, 200916 r To u nás skoro nic nenapadlo. Asi na tom něco bude že Vysočina, Dukovany a letiště udělají svoje. tak to je divny, ted uz slibuji ze ma padat snad jen na jihu.
Leden 6, 200916 r u nás na vsi si to děcka odházela na ledě, ale musela to bejt makačka solidní, když jsem viděl ty haldy sněhu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.