Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak z toho překvapení mám dost strach, protože se chystám do Čech a když vidím ty numera co házíte, tak nevím, nevím ;)

vem zalozni a hned s nabijeckou do kufru :)

Vloženo
Ahoj chalani :) tak na Mělníku -17 po ránu - auto chytlo až na potřetí... cesta libová - mlha jak v perdeli, ale Praha kupodivu volná :)

Ahoj! no tak taky zima skoro vystavni :)

Vloženo
u nas -17,5 a vsechny 3 auta naprosto v pohode na prvni otoceni :-)

cesta taky v klidu i kdyz ze by silnicari nejak prehaneli svoje pracovni nasazeni se me nezda :-)

Silničáři jsou vždy plně připraveni ale asi v teple lol Ono ta sůl stejně při těch teplotách co tam máte je na nic ;)

Vloženo

ahoj všichni :)

na dvoře -15,5

půl hodina úklidu sněhu

cesta paráda, nějaký to předjíždění klobouků a ták

v Jizerním Vtelně -18,7

tu v MB -16 aktuálě, superbišti se ráno nechtělo, ale naskočilo a to stálo pod přístřeškem

oktule naskočila bez problémů

Vloženo
Silničáři jsou vždy plně připraveni ale asi v teple lol Ono ta sůl stejně při těch teplotách co tam máte je na nic ;)

ona neni potreba sul, staci to protahnou a ty silnice budou uplne cisty, namrzly to neni skoro vubec

Vloženo
Ahoj Tome

To ti ten sníh zase naházel soused zpátky žes ho dneska uklízel ještě dýl než včera ??? lol

včera jsem uklízel v MB

večer pak ještě na chajdě a dnes ráno znovu.

venkovní chodníky, dvůr a příjezdovku

Ovi: z toho jsem měl největší strach, že to vomrzne a neotevřou se vrata a já se u toho motoru budu muset ráno válet, ale bez sebemenšího zaváhání se otevřely i zavřely

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...