Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 panove.... zkuste si predstavit ze by nam sebrali jakykoli alkohol na 1 mesic.... :smich: no když by místo toho dali něco jinýho ...... třeba ženský ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no když by místo toho dali něco jinýho ...... třeba ženský ........ hmmmm uvaha dobra toz mozna bych to ten mesic vydrzel a jako mohli bychom si je vybirat dle chuti jako ten chlast.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jojo,jeden den brunetku,druhej modroočku......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 a jako mohli bychom si je vybirat dle chuti jako ten chlast.... :smich: no jistě, přeci mi nikdo nebude přidělovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 to by byl mesic a pak totalne vydundanej mesic spanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 bry den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 to by byl mesic a pak totalne vydundanej mesic spanku asi tak, ale stálo by to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 bry den... zdravíčko pane mašinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 zdravíčko pane mašinka Já nic já muzikant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já nic já muzikant... no koukám začíní lepší nálada, to je dobře pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no koukám začíní lepší nálada, to je dobře pane Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... Tak to má být ! ... jinač zdravím .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 bry den... Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jinač zdravím .., Nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... tak hlavně, že to zabralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... tak to je ok - kde to tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to je ok - kde to tam je? na Běhounské, kousíček od Svoboďáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 dost jsme chodili do Charlie Pub nebo jak se to jmenuje a tam to bylo vzdy super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 kdo sedé ještě jako blbec vpráci ? přiznejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já už dlouho ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Hustéééé počong... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 dobrej kočár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 dobrej kočár Jj paráda, ale nevím, jestli bych s tím vůbec někam dojel, je to nějaký nízký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 by to šlo ještě níž,místo tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.