Leden 29, 200916 r panove.... zkuste si predstavit ze by nam sebrali jakykoli alkohol na 1 mesic.... :smich: no když by místo toho dali něco jinýho ...... třeba ženský ........
Leden 29, 200916 r no když by místo toho dali něco jinýho ...... třeba ženský ........ hmmmm uvaha dobra toz mozna bych to ten mesic vydrzel a jako mohli bychom si je vybirat dle chuti jako ten chlast.... :smich:
Leden 29, 200916 r a jako mohli bychom si je vybirat dle chuti jako ten chlast.... :smich: no jistě, přeci mi nikdo nebude přidělovat
Leden 29, 200916 r to by byl mesic a pak totalne vydundanej mesic spanku asi tak, ale stálo by to za to
Leden 29, 200916 r no koukám začíní lepší nálada, to je dobře pane Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku...
Leden 29, 200916 r Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... Tak to má být ! ... jinač zdravím ..,
Leden 29, 200916 r Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... tak hlavně, že to zabralo
Leden 29, 200916 r Dá se to tak říct, včera jsem se potřeboval hodně odreagovat a tak jsem v Elekra pubu v Brně uspořádal menší akcičku... tak to je ok - kde to tam je?
Leden 29, 200916 r dost jsme chodili do Charlie Pub nebo jak se to jmenuje a tam to bylo vzdy super!!
Leden 29, 200916 r dobrej kočár Jj paráda, ale nevím, jestli bych s tím vůbec někam dojel, je to nějaký nízký...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.