Leden 29, 200916 r Pěkný večer přeji ... Tak,octa ma za sebou Stk ,, je to vcajku ... jaj,takze muzu jit s klidem navecer do nalevny...,
Leden 29, 200916 r Ale vypadá to fakt hustě Levou ruku na volant, pravou obejmout opěradlo spolujezdcova sedadla a ganstastyle jak bejk...
Leden 29, 200916 r Pěkný večer přeji ... Tak,octa ma za sebou Stk ,, je to vcajku ... jaj,takze muzu jit s klidem navecer do nalevny..., Ahoj, tak to je fajne... Já STK vůbec neřeším, píšu to tady v garáži u stolu...
Leden 29, 200916 r Ahoj, tak to je fajne... Já STK vůbec neřeším, píšu to tady v garáži u stolu... Caues .. no tak to mas fajn ...a ikdyby,tobe by to autko proslo tak ci tak .)
Leden 29, 200916 r Pěkný večer přeji ... Tak,octa ma za sebou Stk ,, je to vcajku ... jaj,takze muzu jit s klidem navecer do nalevny..., Zdarec Jero,takze Octa jako nova
Leden 29, 200916 r Zdarec Jero,takze Octa jako nova Da se to tak rict .. mel jsem trosku obavy,aby tam nenasli nejakou zavaznejsi zavadu ,ale pohoda... tak jsem rad ... Hned jsem ji vzal na placek trosku vydriftit
Leden 29, 200916 r Da se to tak rict .. mel jsem trosku obavy,aby tam nenasli nejakou zavaznejsi zavadu ,ale pohoda... tak jsem rad ... Hned jsem ji vzal na placek trosku vydriftit Mate tam jeste nejakej snih?Tady uz je prd
Leden 29, 200916 r Mate tam jeste nejakej snih?Tady uz je prd Vcera neco malo nasnezilo tak je to takova ta klouzacka ,mala vrstivcka.,, Upraveno Leden 29, 200916 r od Jeronymo
Leden 29, 200916 r Tak tady u nas sviti slunicko.Dneska bylo nadherne Slunicko by nam tady celkem bodlo ,,, Uz me to pocasi prestava bavit... a co dneska ,vyrazi nekdo nekam ? ..
Leden 29, 200916 r Dneska nikam nevyrážím,byl jsem včera Taky jsem myslel,ze zustanu doma.,, ale nechal jsem se zviklat par lidma na pívo .,,
Leden 29, 200916 r Caues .. no tak to mas fajn ...a ikdyby,tobe by to autko proslo tak ci tak .) Akorát by asi prskali na ty sedmnácky, který nemám v TP...
Leden 29, 200916 r Ja byl na STK s Puntem a nedali,parchanti.Levy zadni kolo min brzdi.Kdyz slaone na pedal lehce je to OK,ale kdyz ho doslapne fest,je tam rozdil
Leden 29, 200916 r Taky jsem myslel,ze zustanu doma.,, ale nechal jsem se zviklat par lidma na pívo .,, Já taky půjdu, budu relaxovat od své nasranosti a bezmoci a budu se dívat na svět skrz to tlustý dno...
Leden 29, 200916 r Kurec na óčku je fčil t-music chart a Marcelka má dnes nějakej sakra velkej výstřih...
Leden 29, 200916 r Tak mi akorát volal kámoě,takže se na ten svět taky půjdu mrknout skrz dno půllitru
Leden 29, 200916 r Já taky půjdu, budu relaxovat od své nasranosti a bezmoci a budu se dívat na svět skrz to tlustý dno... Clovek alespon prijde na jine myslenky
Leden 29, 200916 r Ja byl na STK s Puntem a nedali,parchanti.Levy zadni kolo min brzdi.Kdyz slaone na pedal lehce je to OK,ale kdyz ho doslapne fest,je tam rozdil Jj, na tohle jsou oni háklivý, ač je u nás povolenej limit pro odchylku 30%
Leden 29, 200916 r Tak mi akorát volal kámoě,takže se na ten svět taky půjdu mrknout skrz dno půllitru Parada ... tak se nakonec ta nase hospudka dneska vyprazdni .,.
Leden 29, 200916 r Parada ... tak se nakonec ta nase hospudka dneska vyprazdni .,. No stejně se tu zajisté po zavíračce zase sejdeme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.