Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 by to šlo ještě níž,místo tam je Místo tam je, tak možná na pětikorunu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ale vypadá to fakt hustě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pěkný večer přeji ... Tak,octa ma za sebou Stk ,, je to vcajku ... jaj,takze muzu jit s klidem navecer do nalevny..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ale vypadá to fakt hustě Levou ruku na volant, pravou obejmout opěradlo spolujezdcova sedadla a ganstastyle jak bejk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pěkný večer přeji ... Tak,octa ma za sebou Stk ,, je to vcajku ... jaj,takze muzu jit s klidem navecer do nalevny..., Ahoj, tak to je fajne... Já STK vůbec neřeším, píšu to tady v garáži u stolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ahoj, tak to je fajne... Já STK vůbec neřeším, píšu to tady v garáži u stolu... Caues .. no tak to mas fajn ...a ikdyby,tobe by to autko proslo tak ci tak .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pěkný večer přeji ... Tak,octa ma za sebou Stk ,, je to vcajku ... jaj,takze muzu jit s klidem navecer do nalevny..., Zdarec Jero,takze Octa jako nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdarec Jero,takze Octa jako nova Da se to tak rict .. mel jsem trosku obavy,aby tam nenasli nejakou zavaznejsi zavadu ,ale pohoda... tak jsem rad ... Hned jsem ji vzal na placek trosku vydriftit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Da se to tak rict .. mel jsem trosku obavy,aby tam nenasli nejakou zavaznejsi zavadu ,ale pohoda... tak jsem rad ... Hned jsem ji vzal na placek trosku vydriftit Mate tam jeste nejakej snih?Tady uz je prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Mate tam jeste nejakej snih?Tady uz je prd Vcera neco malo nasnezilo tak je to takova ta klouzacka ,mala vrstivcka.,, Editováno: 29. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak tady u nas sviti slunicko.Dneska bylo nadherne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak tady u nas sviti slunicko.Dneska bylo nadherne Slunicko by nam tady celkem bodlo ,,, Uz me to pocasi prestava bavit... a co dneska ,vyrazi nekdo nekam ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dneska nikam nevyrážím,byl jsem včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dneska nikam nevyrážím,byl jsem včera Taky jsem myslel,ze zustanu doma.,, ale nechal jsem se zviklat par lidma na pívo .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to u me probehne klidnej domaci vecer u telky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Caues .. no tak to mas fajn ...a ikdyby,tobe by to autko proslo tak ci tak .) Akorát by asi prskali na ty sedmnácky, který nemám v TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ja byl na STK s Puntem a nedali,parchanti.Levy zadni kolo min brzdi.Kdyz slaone na pedal lehce je to OK,ale kdyz ho doslapne fest,je tam rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Taky jsem myslel,ze zustanu doma.,, ale nechal jsem se zviklat par lidma na pívo .,, Já taky půjdu, budu relaxovat od své nasranosti a bezmoci a budu se dívat na svět skrz to tlustý dno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Akorát by asi prskali na ty sedmnácky, který nemám v TP... hh,to uz je detail .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kurec na óčku je fčil t-music chart a Marcelka má dnes nějakej sakra velkej výstřih... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak mi akorát volal kámoě,takže se na ten svět taky půjdu mrknout skrz dno půllitru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já taky půjdu, budu relaxovat od své nasranosti a bezmoci a budu se dívat na svět skrz to tlustý dno... Clovek alespon prijde na jine myslenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ja byl na STK s Puntem a nedali,parchanti.Levy zadni kolo min brzdi.Kdyz slaone na pedal lehce je to OK,ale kdyz ho doslapne fest,je tam rozdil Jj, na tohle jsou oni háklivý, ač je u nás povolenej limit pro odchylku 30% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak mi akorát volal kámoě,takže se na ten svět taky půjdu mrknout skrz dno půllitru Parada ... tak se nakonec ta nase hospudka dneska vyprazdni .,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Parada ... tak se nakonec ta nase hospudka dneska vyprazdni .,. No stejně se tu zajisté po zavíračce zase sejdeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.