Leden 30, 200916 r Já už ani nevím, jaký to je chodit do práce... brdo a jak je to mozne? sis dal taaaaaak dlouho dovolenku?
Leden 30, 200916 r bré páteční odpoledne jak se tu máte? já se těším na víkend, protože se stěhuju do bytu s přítulí a pápá Turnov
Leden 30, 200916 r bré páteční odpoledne jak se tu máte? já se těším na víkend, protože se stěhuju do bytu s přítulí a pápá Turnov zdravíčko, že by z tebe byl Boleslavák?
Leden 30, 200916 r Ahoj Péťo, je to tak budu bydlet kousek od Kauflandu Úplně novej mezonetovej byteček! 2+kk..
Leden 30, 200916 r Ahoj Péťo, je to tak budu bydlet kousek od Kauflandu Úplně novej mezonetovej byteček! 2+kk.. tak snad budeš spokojenej
Leden 30, 200916 r Daku je to podle mě z předchozího platu. Určo ti však někdo odpoví kdo to zná z praxe
Leden 30, 200916 r nj, ale když je už skoro rok na nemocenský? hm...tak to nevím....mam pocit že ty budeš muset hodně vydělávat, páč mateřska asi moc nebude.(
Leden 30, 200916 r Ahoj Péťo, je to tak budu bydlet kousek od Kauflandu Úplně novej mezonetovej byteček! 2+kk.. brdo u kaufu - nevis kde? to bude chtit poradne zalejt
Leden 30, 200916 r Zdar Jery jak je? Máš hodně práce? Caues.,, Tak ,vcera jsem mel skladacku par skrini a dneska volno,tak sme s lidma vzali a skakli na jedno,,samozrejme jsem se vratil domu asi ve 3 ráno.,je mi celkem šoufl no a dopadla me nemoc takze pecka.... Jinac se to da ,autak po technicke ,pohoda klidek .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.