Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 mě čeká zejtra rozborka a zborka skříně a postele tu skříň sem sestavoval asi před 3týdny aspoň v tom budu mít praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 mno uvidíme, snad jo nevíte někdo, z čeho se počítá mateřská? prvních pár měsíců to jde - bere se to z platu na kterým končila a pak je to jen sociální dávka takže na .... Prostě se budeš muset smekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 mě čeká zejtra rozborka a zborka skříně a postele tu skříň sem sestavoval asi před 3týdny aspoň v tom budu mít praxi v pohode nekde se potkame ani o tom nebudem vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Už jsem zase zde, byl jsem se potěšit a zároveň nasrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdar Spidi: co se stalo??? Ovidius: to je možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdar Spidi: co se stalo??? To víš, holky, to je vždycky zdroj věčných problémů a trápení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) mě čeká zejtra rozborka a zborka skříně a postele tu skříň sem sestavoval asi před 3týdny aspoň v tom budu mít praxi Jakto ? ... neco prestavujes ? ... Minuly tyden jsem delal satni vestavenou skrin se zrcadlovyma posuvnyma dverma z jednoho nabytkoveho shopu ... a reknu ti ,ty nervy ,..jeste kdyz ti prijde pomoct nekdo kdo o tom prd vi ... Nerikam,ze jsem nejakej mistr v oboru,ale jeste jsem nevidel aby nekdo zaklepaval samořezku kladivem nebo šrouboval do desky šroubek ručně..,,uff Spidi ,,plne souhlasim a vim o cem mluvis.,, Editováno: 30. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Spidi: mě o tom povídej.. ale teď už aspoň vím důvod, proč byla a je pořád protivná Jery: stěhuju se A tu skříň sem vyžebral od mamky, že si ji dám do pokoje, ale to sem ještě netušil, že si budu muset hledat vlastní bydlení, jelikož budu taťka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jery: stěhuju se A tu skříň sem vyžebral od mamky, že si ji dám do pokoje, ale to sem ještě netušil, že si budu muset hledat vlastní bydlení, jelikož budu taťka Jo táák ,, tak to gratulace !!! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 oooh, dííííky to je ten důvod, proč byla přítule protivná na začátku roku - a my tady o tom vtipkovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jj , vzpominam si ... jak se nevedelo co se bude dit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dakie: též velká gratulace !!! To mě se stát nemůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dakie: též velká gratulace !!! To mě se stát nemůže... Ta prava se vzdycky najde... ... a jednou nas budou na srazy vozit nase decka .) Taky jsem planoval,hledal bydleni ... koukal na vybaveni a ruzny zalezitosti no a ted se na to muzu vykaslat ... uz tri tydny si to bejvalka straduje po svete s mym taky byvalym kamosem ,,takze pecka ... Zivot je svine.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak se asi pri patku upracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak se asi pri patku upracuju Mas toho hodne ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To já jsem pro změnu obětí milostného propletence, každej normální by se na to buď vysral nebo si to hodil, prostě psycho a podrobnosti po mě nechtějte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To je nanic no ... ale ,vis jak se rika - na zahojeni rány je nejlepši cas.,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To je nanic no ... ale ,vis jak se rika - na zahojeni rány je nejlepši cas.,, Ale ono to stále trvá a čas jen plyne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Mas toho hodne ? ... jo prislo mi nejaky zbozi tak se v tom tady brodim a snazim se dat dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dal bych bíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ty vole po dlouhe době čest v šest v hospodě kurva čekal bych na cestě cokoli, ale že se na mě v ostravě vyřítí octávica SPEEDYho_TUNINGa tak to jsem nežral lol starší členové znaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak kluci! Máte mě tady zpátky! Bylo to náročny ale Morava je fakt krásná zem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ty vole po dlouhe době čest v šest v hospodě kurva čekal bych na cestě cokoli, ale že se na mě v ostravě vyřítí octávica SPEEDYho_TUNINGa tak to jsem nežral lol starší členové znaji Zdar Badýno, příšel opět od orloje ??? Woe Mirečkova modrá jebka od Teplic až v Ostravě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Ale ono to stále trvá a čas jen plyne... J ,,tak to je napytel ... Ovi - jasny ... prave mi volali z minule prace ,ze prisel nejaky pan pro policku , po roce a pul si vzpomnel,ze jsem mu ji delal ,jéj., Ale policka nikde,takze dalsi prace .)..kdyz se dari tak se dari Bady a Romariooo ! ..zdravím Editováno: 30. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdar Badýno, příšel opět od orloje ??? Woe Mirečkova modrá jebka od Teplic až v Ostravě ? na orloj už seru, maj tam hroznou zimu a japonce těch mám plnou řit, lidi to máte vidět, jak ti kokoti žlutí z Hyuindaja v pátek a sobotu okupujou stodolní :D jojo přesně ta okta je ted na ostravské "scéně", šmarja a takovej kolik v tom, ještě ted se řežu, hrozně mě to pohledem nandal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.