Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jasná zpráva.Aspon Tě nebude bolet hlava jako mě po sklípku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 No já jsem v garáži vyjel parádně vychlazenou velkou Bohemku a docela to stačilo... jak by řekl Geňa, bubli bubli do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jasná zpráva.Aspon Tě nebude bolet hlava jako mě po sklípku... Jeste me trosku boli ze vcerejska,,, nepotrebuju se znicit nejak extra pred vikendem a kevsemu mam nejakou praci .,,, takze tak Spidi - Jo kdyz je dobre vychlazena tak to stoji zato ,ale nesmi byt moc.)... Gena vi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Spidi - Jo kdyz je dobre vychlazena tak to stoji zato ,ale nesmi byt moc.)... Gena vi ) To bylo zdravotní - na nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jojo.Vinko je taky dobré na krvinky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To bylo zdravotní - na nervy... Nekdy to hoodně pomuze ... ne nekdy ,ale skoro vzdycky... Co jinac ted tak pachas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nekdy to hoodně pomuze ... ne nekdy ,ale skoro vzdycky... Co jinac ted tak pachas ? Docela to zabralo... Jináč už nepáchám nic, už jen koukám po netu, co by se jak dalo vymňouknout a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Docela to zabralo... Jináč už nepáchám nic, už jen koukám po netu, co by se jak dalo vymňouknout a tak... To jen dokazuje to ,zes jej aplikoval spravnyma davkama ...taky ziram vsude mozne,,ale nudim se tez neskutecne .,,, Romarioo - Vinko je dobry na krvinky a dokonce i na kravinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To jen dokazuje to ,zes jej aplikoval spravnyma davkama ...taky ziram vsude mozne,,ale nudim se tez neskutecne .... No ale taky už půjdu záhy zalehnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 No ale taky už půjdu záhy zalehnout... jasný ,,pátek pomalu končí a odpočinek je zaslouženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dobrou noc škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 jasný ,,pátek pomalu končí a odpočinek je zaslouženej To hej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dobrou noc škodováci! Dobrou " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Dobre ranko spaci U nas krasne snezi ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Krásné dobré ránko.U Vás sněží? A to je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 pekne rano panove.... ikdyz by mohlo byt lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Romane - Sever moravy ...Havirov,Karvina a okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 dobrý den zdarek co vcera? hosi ja mam ty patky total na pytel.... a jeste ke vsemu ted sedim v arbajt ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 a jeste kdyz jsem jel vcera z treninku (a to jsem jeste premejslel ze se za vama stavim) tak curaci v MH u LIAZu ......... z dvojky nakonec seslo diky me ukecanosti.... takze litr a pry 3 body za tohle...... takze vcera MRDAT den a dnes zacina podobne...... a pry pane ridici vy si ale budete muset dejchnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 čauves, byli jsme asi do 23:15 nebo tak nějak. Fajn večer. to tě teda příslušníci pěkně poškádlili. Já se byl hádat na městskejch ve čtvrtek. Člověk je od 7 do 18:30 v práci a pak za stěračem papírek. Zábor veřejného prostranství. Stál jsem na totálním blátě a nárazník fouklej v kupce hnědýo sněhu. A prej, že park. No nakopat je do prdele socky zkurvený. Za dvě kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ty vogo OVi,to je teda smula. Cos provedl,ze te tak strestali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ovidius: a za co tři body??? Za rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jel jsem rychleji asi o 25 a kastani se mi nelibili uz od zacatku - nejlepsi prej tip co ho zastavili za mnou tak hned jel dal - prej jel jeste rychleji nez ja at ho vemou taky .... slysel sem to u toho kretena ve vysilacce a prej -pana musime pustit ... nemame fotku.... tak nevim... pak zastavili dalsiho a pry napiste tam neprokazatelne foto (asi znamej kastanu) tak to nejak neresili a potom zastavili dalsiho a to byl muj kamos a toho vosekali jako me.... tak sem mu rikal jestli to je normalni s tema neprokazatelnejma fotkama a byl sem trochu "svuj" na ty curaky vymr*any a prej pane vy si jeste udelate dechovej test s kolegou tak voe nevim proc ty curaci vubec sou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ty vole...to věřim žes byl nasranej.A měřili kde? Ve městě? Laser nebo normální radar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.