Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8

Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

Ty vole...to věřim žes byl nasranej.A měřili kde? Ve městě? Laser nebo normální radar?

normalne jedu z treninku a modra kratka fabka a najednou blesk jak hovado a za 100m cerveny svetlo.... a to uz bylo tma jak v riti.... ve meste na 50ce....

a na body sem se kretena ptal uz pred odjezdem od kretenu :) a pry no vy to mate za 3 tak asi mi asi dal poznamku "zly ridic" :) .... tem mohlo bejt kazdymu po 18 letech a jak si vyskakovali-ty kreteni se jeste neumej ani na silnici otocit s autem, nemaj papiry na masinu a voe kreteni vyskakujou jak chefove....

pry v CZ chybi 5000 kretenu a vcera mohli mit o dalsi 2 min..... :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a bobik ty asi vis- mezi Hradistem a Veselou - pred Behrem presne .... a to mi vysvetlete jak muze bejt na tomhle miste 50ka.....

jo a mimochodem - tam sem udelal rekord :) teda ja ne... kamos.... :) pze kdyz jsem na tomle miste jel 180 tak me jeste predjizdel..... :smich: :smich: :smich:

doprcic to sem kretenum mel rict .. :)

Odkaz ke komentáři

Ach jo...ted jsem byl na Moravě a taky byli hodně aktivní.Dnes tam jedu zas ale tentokrát budu spěchat...budu muset aktivovat veškeré moje zařízení aby na mě neměli :smich: ale samo sebou bezpečnost nade vše! O tom žádná! :)

presne antiradar nebo co to mas v narazniku... jak to zabrani vyfoceni a da se to vypnout -dam si to taky a seru na ne - nepoznaj sandale vod kecek... kreteni takze.....

a nejvic se mi libilo kdyz sem ho nasral jak porad chodil kolem auta a hloedal co by kreten ..... a ja si rikal- tak hledej kretene jen hledej - nasrat kretene - nic nenajdes :)

PS-normalne takhle sprostej nejsem... lol

Odkaz ke komentáři

Ovidius: nejvyšší čas popřemýšlet o nějakém tom antiradaru protože ještě jednou uděláš ten samej přestupek a jsi bez papíru :help:

co jsi mi to tenkrat psal ze mas? se mi libilo! na youtubu sem videl ze to chodi OK :palec2: (doufam ze si te nepletu s nekym)

Odkaz ke komentáři

Pěkné dopoledne přeji :)

Ovi - no koukam,ze te taky potkalo neco podobnyho co me ... Jsou to neskutecni mezci ,ikdyz jsem rad ,ze mi za ten muj prstupek nevzali papiry ,,ale jak rikas prave vylezli s policejni akademie a uz je to jejich ...

Tedko nam tu nasnezilo tak se zas bude jezdit opatrne ,ale nevim jestli to pocatkem jara vydrzim nemit tezkou nohu .,, a to musim byt hodny cely rok ..

Odkaz ke komentáři

Zdravim i tebe :) ...

Nj,nekteri si musi uvedomit,ze jsou taky jenom lidi ..uniforma z nich nedela nic jinyho ,ikdyz delaj ''svou praci'' ...Pac vetsina co jsem potkal so chovala dosti povysene ,,,

Jakožto motorkář su s nim trvale ve válečným stavu a tečka...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...