O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ty vole...to věřim žes byl nasranej.A měřili kde? Ve městě? Laser nebo normální radar? normalne jedu z treninku a modra kratka fabka a najednou blesk jak hovado a za 100m cerveny svetlo.... a to uz bylo tma jak v riti.... ve meste na 50ce.... a na body sem se kretena ptal uz pred odjezdem od kretenu a pry no vy to mate za 3 tak asi mi asi dal poznamku "zly ridic" .... tem mohlo bejt kazdymu po 18 letech a jak si vyskakovali-ty kreteni se jeste neumej ani na silnici otocit s autem, nemaj papiry na masinu a voe kreteni vyskakujou jak chefove.... pry v CZ chybi 5000 kretenu a vcera mohli mit o dalsi 2 min..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ach jo...ted jsem byl na Moravě a taky byli hodně aktivní.Dnes tam jedu zas ale tentokrát budu spěchat...budu muset aktivovat veškeré moje zařízení aby na mě neměli ale samo sebou bezpečnost nade vše! O tom žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 a bobik ty asi vis- mezi Hradistem a Veselou - pred Behrem presne .... a to mi vysvetlete jak muze bejt na tomhle miste 50ka..... jo a mimochodem - tam sem udelal rekord teda ja ne... kamos.... pze kdyz jsem na tomle miste jel 180 tak me jeste predjizdel..... :smich: doprcic to sem kretenum mel rict .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ach jo...ted jsem byl na Moravě a taky byli hodně aktivní.Dnes tam jedu zas ale tentokrát budu spěchat...budu muset aktivovat veškeré moje zařízení aby na mě neměli ale samo sebou bezpečnost nade vše! O tom žádná! presne antiradar nebo co to mas v narazniku... jak to zabrani vyfoceni a da se to vypnout -dam si to taky a seru na ne - nepoznaj sandale vod kecek... kreteni takze..... a nejvic se mi libilo kdyz sem ho nasral jak porad chodil kolem auta a hloedal co by kreten ..... a ja si rikal- tak hledej kretene jen hledej - nasrat kretene - nic nenajdes PS-normalne takhle sprostej nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ovidius: nejvyšší čas popřemýšlet o nějakém tom antiradaru protože ještě jednou uděláš ten samej přestupek a jsi bez papíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ovidius: nejvyšší čas popřemýšlet o nějakém tom antiradaru protože ještě jednou uděláš ten samej přestupek a jsi bez papíru co jsi mi to tenkrat psal ze mas? se mi libilo! na youtubu sem videl ze to chodi OK (doufam ze si te nepletu s nekym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tady z fora si myslim že rušičky mimo mě nemá nikdo.Fotit mužou jak chtěji ale jakmile máš toto zařízení tak Tě to předem upozorní že se děje !něco nekalého". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 nazdárek...Podbořany lásí sníh a počasí na pikaču...jinak Ove nezávidím ten včerejšek:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Hele nechápu proč Ti obcházeli auto? Co Ti hledali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tady z fora si myslim že rušičky mimo mě nemá nikdo.Fotit mužou jak chtěji ale jakmile máš toto zařízení tak Tě to předem upozorní že se děje !něco nekalého". jdu do toho... presne tak rusicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 nazdárek...Podbořany lásí sníh a počasí na pikaču...jinak Ove nezávidím ten včerejšek:( cest! jo se snehem uz dost letos ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Hele nechápu proč Ti obcházeli auto? Co Ti hledali? no ja sem kreteny potom dost nasral tak hledal na spz technickou pak asi koukal na kola a nevim... ale to si zalud na zavady na kare nasel spatnyho adepta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 někdy prostě narazíš na blba..já si minulý týden vcelku pokecal když mě ráno kontrolovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Pěkné dopoledne přeji Ovi - no koukam,ze te taky potkalo neco podobnyho co me ... Jsou to neskutecni mezci ,ikdyz jsem rad ,ze mi za ten muj prstupek nevzali papiry ,,ale jak rikas prave vylezli s policejni akademie a uz je to jejich ... Tedko nam tu nasnezilo tak se zas bude jezdit opatrne ,ale nevim jestli to pocatkem jara vydrzim nemit tezkou nohu .,, a to musim byt hodny cely rok .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jejich revirem jsou dalnice .... a zadnice .... jo presne tak pani silnic : : kreteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zdravím vás kamarádi... Ovi: PČR - organizovaná banda ko*otů, nic jinýho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zdravím vás kamarádi... Zdravim i tebe ... Nj,nekteri si musi uvedomit,ze jsou taky jenom lidi ..uniforma z nich nedela nic jinyho ,ikdyz delaj ''svou praci'' ...Pac vetsina co jsem potkal so chovala dosti povysene ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak už po obědě chlapi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Uz uz ... dneska zlehka ,korenene precene bramburky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zdravim i tebe ... Nj,nekteri si musi uvedomit,ze jsou taky jenom lidi ..uniforma z nich nedela nic jinyho ,ikdyz delaj ''svou praci'' ...Pac vetsina co jsem potkal so chovala dosti povysene ,,, Jakožto motorkář su s nim trvale ve válečným stavu a tečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jakožto motorkář su s nim trvale ve válečným stavu a tečka... JJ,todle chapu i jako šofer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jeronymo: a to Ti stači jo? Takovej velkej chlap a bez masa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Nejak dneska nemam hlad ,,ale jdu jeste dneska na veceri se znamyma tak si to tam vynahradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Kurnik teď se dívám v koktě na tachec a olej mi vydržel 4 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Kurnik teď se dívám v koktě na tachec a olej mi vydržel 4 měsíce... Tos tolik najel kilasu ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.