Leden 6, 200916 r Autor tak to je divny, ted uz slibuji ze ma padat snad jen na jihu. Těm slibům od meteorologů už dávno nevěřím. Ale zase mohlo by něco napadnout ať je od něho pokoj aspoň chvílu No na to bruslení je zase lepší když nepadá !!!
Leden 6, 200916 r tak jsem tu - rum mi nekdo vypil!! i v praci... tak alespon tepla griotka ale zato si dam 2x
Leden 6, 200916 r Autor u nás na vsi si to děcka odházela na ledě, ale musela to bejt makačka solidní, když jsem viděl ty haldy sněhu To znám. Mladí to odklidí a ti starší už nemusí !!! Proč sis dělal okolo baráku tolik chodníků
Leden 6, 200916 r tak jasny, ze na brusleni je lepsi kdyz nepada :-) ale kdyz to nepovoli, tak se v pohode uklidi. myslim, ze ted to meteorologum obcas vyslo ne??
Leden 6, 200916 r jj to uklizeni na ulici me taky sere :-) ale z ulice jsme snad jediny kdo to uklizi :-)
Leden 6, 200916 r Autor tak jasny, ze na brusleni je lepsi kdyz nepada :-) ale kdyz to nepovoli, tak se v pohode uklidi.myslim, ze ted to meteorologum obcas vyslo ne?? Ale zase jak kde !!!
Leden 6, 200916 r Autor HF: tak na ulici bejt musí a okolo baráku taky, přece nebudeme chodit v blátě Já zapomněl že sis nechal postavit menší venkovské sídlo který muselo být větší o nějakej ten hektar než má Vitto
Leden 6, 200916 r hojec ve spolek koukám že to tady zase jede po ránu ráno u nás bylo -19,5, zamzla mi Fabka i zevnitř, takže sem škrábal i vevnitř, žádná sláva.. od včera mi zůstal sníh v liťákách, tak sem musel taky seškrábat, protože to po dálnici šíleně házelo fakt super den dneska..
Leden 6, 200916 r čau chalani:-)tak když jste s těma teplotama tady tak u nás u PCE je -14,8.....zima jak na sibiři... BOBE a Daku co dnes ta Mimoň....???hmm
Leden 6, 200916 r mira: e-e nic nebude, v tomhle mrazu dak: to mě povidej, 17" plný sněhu a od 80 vejš to mlátilo jako svině
Leden 6, 200916 r Ja nezamrzam,vcera jsem Fabii startoval ve Svajcu po tydnu stani na mrazu a chytla na poprvy.Holt kvalita no
Leden 6, 200916 r mira: mráz mi nevadí, ale bohužel na dnešek odpolko už mám jiný program dem s přítulkou bruslit.. ex Bobik: nj, jenže tobě to rozmrzne v garáži, mě to přes noc ještě víc zatuhlo do kol a ještě to odmražování zevnitř, to je teprve lahůdka!
Leden 6, 200916 r Ol@f: z toho si nic nedělej, mě taky neeeee!!! už aby bylo odpoledne 16hodin heh to mi povidej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.