Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak to je divny, ted uz slibuji ze ma padat snad jen na jihu. Těm slibům od meteorologů už dávno nevěřím. Ale zase mohlo by něco napadnout ať je od něho pokoj aspoň chvílu No na to bruslení je zase lepší když nepadá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak jsem tu - rum mi nekdo vypil!! i v praci... tak alespon tepla griotka ale zato si dam 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 u nás na vsi si to děcka odházela na ledě, ale musela to bejt makačka solidní, když jsem viděl ty haldy sněhu To znám. Mladí to odklidí a ti starší už nemusí !!! Proč sis dělal okolo baráku tolik chodníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak jasny, ze na brusleni je lepsi kdyz nepada :-) ale kdyz to nepovoli, tak se v pohode uklidi. myslim, ze ted to meteorologum obcas vyslo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 HF: tak na ulici bejt musí a okolo baráku taky, přece nebudeme chodit v blátě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jj to uklizeni na ulici me taky sere :-) ale z ulice jsme snad jediny kdo to uklizi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak jasny, ze na brusleni je lepsi kdyz nepada :-) ale kdyz to nepovoli, tak se v pohode uklidi.myslim, ze ted to meteorologum obcas vyslo ne?? Ale zase jak kde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak aspon podle toho co se deje u nas tak jim to ted vychazi temer presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 HF: tak na ulici bejt musí a okolo baráku taky, přece nebudeme chodit v blátě Já zapomněl že sis nechal postavit menší venkovské sídlo který muselo být větší o nějakej ten hektar než má Vitto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 hojec ve spolek koukám že to tady zase jede po ránu ráno u nás bylo -19,5, zamzla mi Fabka i zevnitř, takže sem škrábal i vevnitř, žádná sláva.. od včera mi zůstal sníh v liťákách, tak sem musel taky seškrábat, protože to po dálnici šíleně házelo fakt super den dneska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 nazdar sokolici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 čau chalani:-)tak když jste s těma teplotama tady tak u nás u PCE je -14,8.....zima jak na sibiři... BOBE a Daku co dnes ta Mimoň....???hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 nazdar sokolici cest pionyre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdar jak sviňa chuligáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a dalsi rozmrznul cest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mira: e-e nic nebude, v tomhle mrazu dak: to mě povidej, 17" plný sněhu a od 80 vejš to mlátilo jako svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja nezamrzam,vcera jsem Fabii startoval ve Svajcu po tydnu stani na mrazu a chytla na poprvy.Holt kvalita no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mira: mráz mi nevadí, ale bohužel na dnešek odpolko už mám jiný program dem s přítulkou bruslit.. ex Bobik: nj, jenže tobě to rozmrzne v garáži, mě to přes noc ještě víc zatuhlo do kol a ještě to odmražování zevnitř, to je teprve lahůdka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 dak: nejdřív budeš z rybníka uklízet sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jo hosi neni nad vyhratou garaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 je jak me se dneska nechceeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 dneska nejdem na rybník, ale na kluziště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ol@f: z toho si nic nedělej, mě taky neeeee!!! už aby bylo odpoledne 16hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jenze ja musis dneska uz neco tvorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ol@f: z toho si nic nedělej, mě taky neeeee!!! už aby bylo odpoledne 16hodin heh to mi povidej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.