Leden 31, 200916 r Aha! Tak tos měl těm policajtum nabídnout svoje služby.Třeba by švestky byli rozumnější
Leden 31, 200916 r Jen blbni... Delam si samozrejme srandu .,,, v lete sice nechcem jet kolem sveta,ale s partou berem Multivana a jedem po ČR ,,snad to klapne
Leden 31, 200916 r Tak si dej neco chutneho a zdraveho jinač caues:) ...Me se vcera podarilo skouknout Frekvenci - hralo to na prime ..celkem zvlastni film .. Prdlasj zdraveho...smazak a zbytek hranolku,co tu zbyly ze vcera
Leden 31, 200916 r jakypak filmy dneska budou na programu ...? no je jich tu plno ale mrknu na White Noise
Leden 31, 200916 r Delam si samozrejme srandu .,,, v lete sice nechcem jet kolem sveta,ale s partou berem Multivana a jedem po ČR ,,snad to klapne Tak tomu rikam dovca Snadvam to klapne.
Leden 31, 200916 r Prdlasj zdraveho...smazak a zbytek hranolku,co tu zbyly ze vcera Však to je skoro zdravý ... smačo .) Uz to pomalicku planujem ,na nejkou dobu vypadnout tady z toho mesta a uzit si trocha dobrodrzstvi Ovi - To jse filmek s Michaelem Keatonem ? .. jeden z mych oblibenych hercu ,tak pak podej zazitky a pocity treba to skouknu tez ...
Leden 31, 200916 r Aha! Tak tos měl těm policajtum nabídnout svoje služby.Třeba by švestky byli rozumnější no ani mi nemluv
Leden 31, 200916 r Co dneska podnikate ? Chtěl jsem vyzvat jednu slečnu na drink, ale na 99% z toho sejde...
Leden 31, 200916 r Chtěl jsem vyzvat jednu slečnu na drink, ale na 99% z toho sejde... oni ty holky nevěděj o co přicházej, všude stejný
Leden 31, 200916 r oni ty holky nevěděj o co přicházej, všude stejný No to spíš odpískávám já, ona by šla...
Leden 31, 200916 r Už jsem zase zde, byl jsem trochu provětrat stroj... Tocil jsi dalis kylaky na Okte ?
Leden 31, 200916 r Ja si to myslel... chces byt rychle milionarem http://pl.youtube.com/watch?v=I7lCtBvvwXg
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.