Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Bylo by te videt na vsech svetovych televizich ,vcetně Aldžazíry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Bylo by te videt na vsech svetovych televizich ,vcetně Aldžazíry Jen blbni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ovidius: a co děláš za práci? Čím se živiš? jsem grafik a jeste se staram o pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Aha! Tak tos měl těm policajtum nabídnout svoje služby.Třeba by švestky byli rozumnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jen blbni... Delam si samozrejme srandu .,,, v lete sice nechcem jet kolem sveta,ale s partou berem Multivana a jedem po ČR ,,snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak si dej neco chutneho a zdraveho jinač caues:) ...Me se vcera podarilo skouknout Frekvenci - hralo to na prime ..celkem zvlastni film .. Prdlasj zdraveho...smazak a zbytek hranolku,co tu zbyly ze vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jakypak filmy dneska budou na programu ...? no je jich tu plno ale mrknu na White Noise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Delam si samozrejme srandu .,,, v lete sice nechcem jet kolem sveta,ale s partou berem Multivana a jedem po ČR ,,snad to klapne Tak tomu rikam dovca Snadvam to klapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Prdlasj zdraveho...smazak a zbytek hranolku,co tu zbyly ze vcera Však to je skoro zdravý ... smačo .) Uz to pomalicku planujem ,na nejkou dobu vypadnout tady z toho mesta a uzit si trocha dobrodrzstvi Ovi - To jse filmek s Michaelem Keatonem ? .. jeden z mych oblibenych hercu ,tak pak podej zazitky a pocity treba to skouknu tez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Aha! Tak tos měl těm policajtum nabídnout svoje služby.Třeba by švestky byli rozumnější no ani mi nemluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Chlapci...opouštím Vás.Držte mi palce.Vyrážim směr Morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Čus chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 cest...jsem si nejak schrupnul a mam hlad. Co dneska podnikate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Už jsem zase zde, byl jsem trochu provětrat stroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Co dneska podnikate ? Chtěl jsem vyzvat jednu slečnu na drink, ale na 99% z toho sejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Chtěl jsem vyzvat jednu slečnu na drink, ale na 99% z toho sejde... oni ty holky nevěděj o co přicházej, všude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 oni ty holky nevěděj o co přicházej, všude stejný No to spíš odpískávám já, ona by šla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No to spíš odpískávám já, ona by šla... tak to pak je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 tak to pak je jiná No to hej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Už jsem zase zde, byl jsem trochu provětrat stroj... Tocil jsi dalis kylaky na Okte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tocil jsi dalis kylaky na Okte ? Samože... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Spidi koukám, že máš furt víc kilometrů. Já mám "jen" 253t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ja si to myslel... chces byt rychle milionarem http://pl.youtube.com/watch?v=I7lCtBvvwXg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ja mam jen 213 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Spidi koukám, že máš furt víc kilometrů. Já mám "jen" 253t km Třeba mě doženeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.