Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Třeba mě doženeš... ;)

asi ne

asi ne

No jestli bude stát benzín i nadále to co teď, tak to budeš mít hodně težký... ;)

No jestli bude stát benzín i nadále to co teď, tak to budeš mít hodně težký... ;)

jj, je to moc příjemné :palec2:

jj, je to moc příjemné :palec2:

Teď jsem bral na Benzině Vervu 100 za příjemných 23.60,- Kč za litr... ;)

Teď jsem bral na Benzině Vervu 100 za příjemných 23.60,- Kč za litr... ;)

no krása :palec2:

já jsem si teď pustil pusu na špacír ve vedlejším tematu, asi dostanu varovaní lollol , ale já jsem fakt musel

já jsem si teď pustil pusu na špacír ve vedlejším tematu, asi dostanu varovaní lollol , ale já jsem fakt musel

četl jsem... ;)

četl jsem... ;)

bohužel všechno co tam Palo, Carlos, Frank, ty je pravda

Dobrý večer opozici :smich: Máte se??? Stejně to poberou jako vzpouru a né jako podmět k vylepšení, pokoře, úctě a srandě. Zase se budou cítit dotčení. Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit

Jsem rád, že jste se připojili rozumným slovem. Že jim nenadáváme a podobně, to bych nerad

Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit

Tady už asi nepomůže nic... :feve:

no nic, jedu prscovat, přiletí mi nějaký éngličan a tak hurááá pro něj,, zatím čau lidi

Dobrý večer opozici :smich: Máte se??? Stejně to poberou jako vzpouru a né jako podmět k vylepšení, pokoře, úctě a srandě. Zase se budou cítit dotčení. Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit

bohužel je to tak pane, některým to ani nedojde a budou nám co se tu budem chovat postaru stále něco úplně zbytečně vysvětlovat

Tady už asi nepomůže nic... :feve:

pomohlo by některým sebrat pravomoci a některým dodat rozum. Takže máš Lubo pravdu, bohužel

pomohlo by některým sebrat pravomoci a některým dodat rozum. Takže máš Lubo pravdu, bohužel

Je to smutný, ale je to tak...

Kurec, tak jsem byl venku s pejsánkem a je tam -2°C a úplně jasno. Kdyby to jasno aspoň chtělo vydrže do zítřka do deseti dopoledne... ;)

Tady před hodinou při venčení -3. Chlupáč spokojeně řádil ve zbytcích sněhu

Tady před hodinou při venčení -3. Chlupáč spokojeně řádil ve zbytcích sněhu

A máte též jasno...?

A máte též jasno...?

téměř ano

téměř ano

To by šlo, ona se tady dělá docela slušná díra

No uvidíme, co z toho bude, každopádně ráno o pěti budu zjevně škrabat... :help:

To by šlo, ona se tady dělá docela slušná díra

No uvidíme, co z toho bude, každopádně ráno o pěti budu zjevně škrabat... :help:

jj, a nebudeš sám :(. Taky to nesnáším

jj, a nebudeš sám :(. Taky to nesnáším

Ale pěkně to reju velkou škrabkou a je mi to buřt, bo mám čelní sklo už dva měsíce v rozpuku... lol

Ale pěkně to reju velkou škrabkou a je mi to buřt, bo mám čelní sklo už dva měsíce v rozpuku... lol

já mám sice škrabku s rukavicí, ale když už ráno musím ven tak koukám abych tam nemusel být dlouho a byl rychle v autě a ne poletovat venku kolem oken

Ale brzo už to škrabání skončí a bude zase O.K. ;)

Ja jsem za sebe rekl, ze naprosto chapu, starou hospu znam a zazil jsem, takze jsem pro a v tomto jsem s vetsinou... A ty to Petr81 vis! ;) Palo, necitim se dotceny ani malinko!

Ale Palo uz brazdi silnice na Airporto!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.