Leden 31, 200916 r asi ne No jestli bude stát benzín i nadále to co teď, tak to budeš mít hodně težký...
Leden 31, 200916 r No jestli bude stát benzín i nadále to co teď, tak to budeš mít hodně težký... jj, je to moc příjemné
Leden 31, 200916 r jj, je to moc příjemné Teď jsem bral na Benzině Vervu 100 za příjemných 23.60,- Kč za litr...
Leden 31, 200916 r Teď jsem bral na Benzině Vervu 100 za příjemných 23.60,- Kč za litr... no krása já jsem si teď pustil pusu na špacír ve vedlejším tematu, asi dostanu varovaní , ale já jsem fakt musel
Leden 31, 200916 r já jsem si teď pustil pusu na špacír ve vedlejším tematu, asi dostanu varovaní , ale já jsem fakt musel četl jsem...
Leden 31, 200916 r Dobrý večer opozici Máte se??? Stejně to poberou jako vzpouru a né jako podmět k vylepšení, pokoře, úctě a srandě. Zase se budou cítit dotčení. Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit
Leden 31, 200916 r Jsem rád, že jste se připojili rozumným slovem. Že jim nenadáváme a podobně, to bych nerad
Leden 31, 200916 r no nic, jedu prscovat, přiletí mi nějaký éngličan a tak hurááá pro něj,, zatím čau lidi
Leden 31, 200916 r Dobrý večer opozici Máte se??? Stejně to poberou jako vzpouru a né jako podmět k vylepšení, pokoře, úctě a srandě. Zase se budou cítit dotčení. Já už nevím jak to těm klukům vysvětlit bohužel je to tak pane, některým to ani nedojde a budou nám co se tu budem chovat postaru stále něco úplně zbytečně vysvětlovat
Leden 31, 200916 r Tady už asi nepomůže nic... pomohlo by některým sebrat pravomoci a některým dodat rozum. Takže máš Lubo pravdu, bohužel
Leden 31, 200916 r pomohlo by některým sebrat pravomoci a některým dodat rozum. Takže máš Lubo pravdu, bohužel Je to smutný, ale je to tak...
Leden 31, 200916 r Kurec, tak jsem byl venku s pejsánkem a je tam -2°C a úplně jasno. Kdyby to jasno aspoň chtělo vydrže do zítřka do deseti dopoledne...
Leden 31, 200916 r Tady před hodinou při venčení -3. Chlupáč spokojeně řádil ve zbytcích sněhu A máte též jasno...?
Leden 31, 200916 r téměř ano To by šlo, ona se tady dělá docela slušná díra No uvidíme, co z toho bude, každopádně ráno o pěti budu zjevně škrabat...
Leden 31, 200916 r To by šlo, ona se tady dělá docela slušná díraNo uvidíme, co z toho bude, každopádně ráno o pěti budu zjevně škrabat... jj, a nebudeš sám . Taky to nesnáším
Leden 31, 200916 r jj, a nebudeš sám . Taky to nesnáším Ale pěkně to reju velkou škrabkou a je mi to buřt, bo mám čelní sklo už dva měsíce v rozpuku...
Leden 31, 200916 r Ale pěkně to reju velkou škrabkou a je mi to buřt, bo mám čelní sklo už dva měsíce v rozpuku... já mám sice škrabku s rukavicí, ale když už ráno musím ven tak koukám abych tam nemusel být dlouho a byl rychle v autě a ne poletovat venku kolem oken
Leden 31, 200916 r Ja jsem za sebe rekl, ze naprosto chapu, starou hospu znam a zazil jsem, takze jsem pro a v tomto jsem s vetsinou... A ty to Petr81 vis! Palo, necitim se dotceny ani malinko! Ale Palo uz brazdi silnice na Airporto!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.