Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 čus Spidi. jak je?? Luky: to já si dneska celý den hrál s interiérem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Standis: ...a hotovo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší... No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 čus Spidi. jak je?? Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jak často uklízím v autě? podle nálady a tak...v zimě max cca 1x do měsíce, páč se mi nechce byt venku dlouho...v létě když je nálada a čas tak klidně 1x za týden až 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Standis: ...a hotovo??? jen musím dokoupit plasty za sedačkama. co jsem koupil, tam nejdou. jinak komplet hotovo Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy? Ahoj, tady moc sněhu není, ale jak je nasolíno, chytá se všechno na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... to ti závidím, mě by se tak líbilo kdyby tady taky napadl hektar sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to ti závidím, mě by se tak líbilo kdyby tady taky napadl hektar sněhu No já bych raděj suchý silnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to ti závidím, mě by se tak líbilo kdyby tady taky napadl hektar sněhu Tak to by jsem ti nejraději nějakej poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jj, suchý silnice, letní gumy a aspoň 15 stupnu nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak to by jsem ti nejraději nějakej poslal to můžeš, budu rád jj, suchý silnice, letní gumy a aspoň 15 stupnu nad nulou min 15 a holky v bikinách,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jj, suchý silnice, letní gumy a aspoň 15 stupnu nad nulou To zní dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 min 15 a holky v bikinách,co? To zní ještě líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) holky v bikinách jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:) Editováno: 1. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:) jo, to říkáš teď a až by jsi nějakou viděl, hned by jsi změnil názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:) Tak to jsme na tom stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Standis: ...máš pravdu ale stejnak žádou nechci jinou... Editováno: 1. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne.. Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Spidi,Luky:život bez ženskejch je nuda a s nima je to zase hrůza, tak ono si vůbec nevybereš Editováno: 1. Únor 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli : Teď v zimě wapkuju jen čistou vlažnou vodou, abych umyl tu největší špínu a hlavně sůl, jinak přidávám normální šampon s voskem od Sonaxu a velká spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Standis: tak to je pravda na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli : tak tam asi používají rovnou nějakou pěnu, kterou stříkají na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Spidi,Luky:život bez ženskejch je nuda a s nima je to zase hrůza, tak ono si vůbec nevybereš Je to psycho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak Ml.Boleslav hlasi chumelenici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.