Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Standis: ...a hotovo???

Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...

No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy?

čus Spidi. jak je??

Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... :feve:

jak často uklízím v autě? podle nálady a tak...v zimě max cca 1x do měsíce, páč se mi nechce byt venku dlouho...v létě když je nálada a čas tak klidně 1x za týden až 14 dní

Standis: ...a hotovo???

jen musím dokoupit plasty za sedačkama. co jsem koupil, tam nejdou. jinak komplet hotovo

Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...

No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy?

Ahoj, tady moc sněhu není, ale jak je nasolíno, chytá se všechno na auto

Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... :feve:

to ti závidím, mě by se tak líbilo kdyby tady taky napadl hektar sněhu :)

No já bych raděj suchý silnice... ;)

Tak to by jsem ti nejraději nějakej poslal

jj, suchý silnice, letní gumy a aspoň 15 stupnu nad nulou

Tak to by jsem ti nejraději nějakej poslal

to můžeš, budu rád

min 15 a holky v bikinách,co?

To zní dobře... ;)

min 15 a holky v bikinách,co?

To zní ještě líp... ;)

holky v bikinách

jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:)

Upraveno od lukyssek

jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:)

jo, to říkáš teď a až by jsi nějakou viděl, hned by jsi změnil názor

Tak to jsme na tom stejně...

Standis: ...máš pravdu :prc: ale stejnak žádou nechci jinou...

Upraveno od lukyssek

Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..

Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli :

Spidi,Luky:život bez ženskejch je nuda a s nima je to zase hrůza, tak ono si vůbec nevybereš :D

Upraveno od Standis

Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..

Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli :

Teď v zimě wapkuju jen čistou vlažnou vodou, abych umyl tu největší špínu a hlavně sůl, jinak přidávám normální šampon s voskem od Sonaxu a velká spokojenost... ;)

Standis: tak to je pravda na 100%

tak tam asi používají rovnou nějakou pěnu, kterou stříkají na auto

Spidi,Luky:život bez ženskejch je nuda a s nima je to zase hrůza, tak ono si vůbec nevybereš :D

Je to psycho... :feve:

tak Ml.Boleslav hlasi chumelenici... :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.