Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...

No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy?

Vloženo

jak často uklízím v autě? podle nálady a tak...v zimě max cca 1x do měsíce, páč se mi nechce byt venku dlouho...v létě když je nálada a čas tak klidně 1x za týden až 14 dní

Vloženo
Standis: ...a hotovo???

jen musím dokoupit plasty za sedačkama. co jsem koupil, tam nejdou. jinak komplet hotovo

Dobrej kamarádi, tak jsem si to tu pročetl pár stránek zpět a koukám co se to tu řeší...

No aspoň nejsme jedinej kraj kde napadl sníh, docela mě to nas....lo protože jsem si včera auto pěkně umyl a hned ráno to bylo k ničemu páč jsem musel jet na oběd k rodičům a hned je výsledek na nic..No aspoň jsem si musel zlepšit náladu a koupil jsem si na úklid nový vysavač..Tak se do toho asi pustím..Jen tam mimochodem,jak často uklízíte v autě vy?

Ahoj, tady moc sněhu není, ale jak je nasolíno, chytá se všechno na auto

Vloženo
Chvílu jsem se vrtal v koktě a jináč vcelku nic, jen su nasranej, že tu zase napadl hektar toho bílýho humusu... :feve:

to ti závidím, mě by se tak líbilo kdyby tady taky napadl hektar sněhu :)

Vloženo (editace)
holky v bikinách

jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:)

Editováno: , autor: lukyssek
Vloženo
jj, ale díky bohu jsem ted ve stádiu že žádnou novou nehledám, takže by mi ty suchý silnice ted stacily:)

jo, to říkáš teď a až by jsi nějakou viděl, hned by jsi změnil názor

Vloženo

Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..

Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli :

Vloženo
Tady jsou teda naštěstí silnice už porostále,ale stejně je všechno mokrý a auto je zase až po střechu zasraný...z toho mi asi jebne..

Vy kdo myjete auto vapkou,co tam dáváte za prostředek aby kvalitně umyl a napěnil...na youtube jsme našel nějaký odkazy ale tahle se mi nikdy s vapkou nepovedlo a nevím čím to je jestli přípravkem či vapkou..zde je odkaz co mám na mysli :

Teď v zimě wapkuju jen čistou vlažnou vodou, abych umyl tu největší špínu a hlavně sůl, jinak přidávám normální šampon s voskem od Sonaxu a velká spokojenost... ;)

Vloženo

tak tam asi používají rovnou nějakou pěnu, kterou stříkají na auto

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...