Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jižní čechy jen zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zato tady furt a vytrvale sněží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 V Roudnici nad Labem též sněží... Spidi jakej šampon od sonaxu...používám pouze sonax tak jen jestli nemáš ověřený nějaký jiný...Jinak SONAX je best kosmetika co znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 V Roudnici nad Labem též sněží...Spidi jakej šampon od sonaxu...používám pouze sonax tak jen jestli nemáš ověřený nějaký jiný...Jinak SONAX je best kosmetika co znám Koncentrát v bílé půllitrovce s červenou měrkou vespod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jo jo tak to máme stejnej tenhle mám do vapky a na ruční domytí mám ten modrej extreme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jo jo tak to máme stejnej tenhle mám do vapky a na ruční domytí mám ten modrej extreme Tak to máme stejnej vkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak to máme stejnej vkus... Jo to asi jo, už se těším na to až bude teplo a bude se to dát pořádně do lesku...mám už i ten černej karnaubskej vosk tak jsem na to zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdarec pánové Zdar pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdar pane... Čao Spidi, tak jaká?Koukám podle podpisu že už je snad trochu líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdarec pánové Cest soudruhu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Kurňa tady chumelí,to je hnus.Takhle v tom sněhu moje nový vozidlo nevinikne .Budu mít stejnou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Čao Spidi,tak jaká?Koukám podle podpisu že už je snad trochu líp Jj, smajl v podpisu se trochu polepšil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jj, smajl v podpisu se trochu polepšil... tak to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Teda hosi...u nas nechumemeli,nesnezi a jen to taje :-( Jak tak ctu,budu asi take muset koupit ten Sonax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Přijemný podvečer pánové ,Maroši tak v Havířově mrzne teť jsem byl se psem jo a máš u mě ty blinkry do blatníků a sonax nekupuj kup RUM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to je pecka video s tou wapkou a samponem.To jde napojit na normal Wapku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Miro....mom,letim kouknout na teplomer.....ale jak jsem byl venku kolem poledne tak to talo.... Rum..... jedine s colou Jsou to origose,jo ? Tak jsem slysel ze v nedeli ve 14 nul nul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak hlasim minus 3 ,takze trosku mrazu tu je...omlouvam se za mylne info v predchozim vstupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Miro....mom,letim kouknout na teplomer.....ale jak jsem byl venku kolem poledne tak to talo....Rum..... jedine s colou Jsou to origose,jo ? Tak jsem slysel ze v nedeli ve 14 nul nul. Jj tak v neděli ti je vezmu na café srazík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Přeji dobrej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 zdarek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Koukám že jsou snad všichni zničeni po weekendu !!! Teda kromě mě - to byl pracovní týden po dovolený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ale prd, já byl v sobotu negřit a pak jsem se jen válel a čučel na filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.