lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Koukám že jsou snad všichni zničeni po weekendu !!! zničený? já jsem spíš přežranej, táta měl narozeniny a stálo to za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ahoj škodováci! Tak ted jsem se vrátil z Moravy a zase sklípek a opět chlast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Brej večír chuligáni.Bobíku,tys byl v sobotu snad ážně v práci.Jsem chtěl zastavit a zvednout ti stěrače,ale nechtělo se mi z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ale prd, já byl v sobotu negřit a pak jsem se jen válel a čučel na filmy To já měl chuťovku hned ve středu - ráno nástup ve 3:00 a pak hned v 20:40 na noční a mezi tím kamarádka tak jsem byl móóóc přespanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Brej večír chuligáni.Bobíku,tys byl v sobotu snad ážně v práci.Jsem chtěl zastavit a zvednout ti stěrače,ale nechtělo se mi z auta jsi byl v sobo v bolce? v práci jsem byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To já měl chuťovku hned ve středu - ráno nástup ve 3:00 a pak hned v 20:40 na noční a mezi tím kamarádka tak jsem byl móóóc přespanej a že si toho bereš tolik Laďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tolik ani né. Navíc jsem měl jenom ty noční v sobotu a neděli. Ale zase jsem rači v hokně než doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jsi byl v sobo v bolce?v práci jsem byl jojo,jel jsem do Novýho Boru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to jsi měl říct ty vole, jet v pátek na půlnoc do Prahy a zase nazpět ráno . Jsi tu mohl přespat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 no v sobotu jsem mohl na jedno tak si tu mel zustat a mohli jsme zajit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to jsi měl říct ty vole, jet v pátek na půlnoc do Prahy a zase nazpět ráno . Jsi tu mohl přespat Diky za nabidku,stejne jsem musel do Prahy-vymenit auto a nabrat mamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jojo,jel jsem do Novýho Boru ... na Borech teď budu žít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Lukyssek: sítě ohledně pronájmu jsem rozhodil a dám Ti jakmile něco bude info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ... na Borech teď budu žít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Hele kluci,neznate nekdo www.gxtuning.cz?Co je to zac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 vzhledem ke skvělejm stránkám bych si u nich nenechal čipnout ani koloběžku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 vzhledem ke skvělejm stránkám bych si u nich nenechal čipnout ani koloběžku ptam se proto,ze novej majitel RSa tam chce chipovat ve stredu a prej jsou to stejny mapy co pouziva Cimbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 on to bude celkově pěknej ferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 on to bude celkově pěknej ferda no jo,co nadelas.Ve stredu mi to prej pujci uz chipnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ať jim to tam dá už to není tvoje, tak ti to může bejt buřt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ať jim to tam dá už to není tvoje, tak ti to může bejt buřt tak uprimne bylo by mi toho auta fakt lito.Na druhou stranu se nemusim bat nejaky zaruky,ta automaticky prestane platit,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jiřiku! Už máš to auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Jiřiku! Už máš to auto? Nemam Romčo,bude až koncem února Editováno: 1. Únor 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak uprimne bylo by mi toho auta fakt lito.Na druhou stranu se nemusim bat nejaky zaruky,ta automaticky prestane platit,ne? přesně tak automaticky padá mě bylo taky Bobše líto, ale už je mi to buřt, není to moje tak co a to s tím vyvedl pěkný věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nemam romčo,bude až koncem února už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.