Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Fakt jo? 900 km? To bych nezvládl! Ale je fakt že z H.K až ke slovenskym hranicim přes Svitavy...to je pakárna jako prase.Tam když chytneš blbce nebo kamion tak Ti nepomuže ani 118kW :aggressive:

já 950 a práce lol lol

To víš,to jsou ty z ČEZu :smich: :smich: :smich:

Já fauvé, to výjde na stejno... ;)

• Autor
jo kucí a nezapoměli jste na nový dálniční známky? Já to dnes na dvoře voblepil :D

Tak tak, a kdo nevoblepil tak toho zítra vobtáhnou "pomáhat a chránit" vo 5.litrů lol

O co jde? že přestali platit dálniční známky 2008???

Tak tak, a kdo nevoblepil tak toho zítra vobtáhnou "pomáhat a chránit" vo 5.litrů lol

Pi*u a šišky, víme co na ně platí... ;)

O co jde? že přestali platit dálniční známky 2008???

Tak tak

Fakt jo? 900 km? To bych nezvládl!

V pohodě. Při přetahování Tatrovek do Novosibirska v tahu 3.800 km a střídání za jízdy, noumálka... ;)

V pohodě. Při přetahování Tatrovek do Novosibirska v tahu 3.800 km a střídání za jízdy, noumálka... ;)

to uz je pekna porce kilometru

• Autor

To střídání za jízdy jo ale těch 3.800 Km to už je síla !!!

Pěkné pondělní ránko ....

tak a zase pondeli :(

bre rano :-)

zdravíčko při pondělku

ahoj Peto :-)

Tak tak zase pondělí ,jěště že mám důchod. lol

ahoj Peto :-)

zdar Jiříku, tak jak bylo na horách?

bré ranko pánové ;)

Tak tak zase pondělí ,jěště že mám důchod. lol

další na kterýho platím daně lol

bré ranko pánové ;)

nazdar Boleslavský taťko

sice Boleslavák, ale taťka až od září lol

sice Boleslavák, ale taťka až od září lol

to je za dveřma ;)

mi to stěhování dalo nějak zabrat a to ještě nemáme byt uklizenej :feve: to byla taky komedie :D mám postel 2mx1,6m a jak mám mezonetovej byt, tak mi neprošla schodištěm.. takže sme ji zase složili na káru, odvezli do Turnova a podědil sem postel po mamce, ta de totiž rozložit do prkýnka :smich: ale je to nezvyk na tom spát, tak sem rozlámanej :feve:

zdar Jiříku, tak jak bylo na horách?

bylo to super, vcera bylo vyborne lyzovani ;)

mi to stěhování dalo nějak zabrat a to ještě nemáme byt uklizenej :feve: to byla taky komedie :D mám postel 2mx1,6m a jak mám mezonetovej byt, tak mi neprošla schodištěm.. takže sme ji zase složili na káru, odvezli do Turnova a podědil sem postel po mamce, ta de totiž rozložit do prkýnka :smich: ale je to nezvyk na tom spát, tak sem rozlámanej :feve:

jak mas velkej ten mezonet?? to byvaji moc hezky byty ;)

tak to je pěkný, no budeš si muset zvyknout :). Stěhování je vždycky hrozný. Jinak kde přesně v Bolce to máš?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.