Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Fakt jo? 900 km? To bych nezvládl! Ale je fakt že z H.K až ke slovenskym hranicim přes Svitavy...to je pakárna jako prase.Tam když chytneš blbce nebo kamion tak Ti nepomuže ani 118kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 já 950 a práce lol To víš,to jsou ty z ČEZu :smich: Já fauvé, to výjde na stejno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jo kucí a nezapoměli jste na nový dálniční známky? Já to dnes na dvoře voblepil Tak tak, a kdo nevoblepil tak toho zítra vobtáhnou "pomáhat a chránit" vo 5.litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 O co jde? že přestali platit dálniční známky 2008??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak tak, a kdo nevoblepil tak toho zítra vobtáhnou "pomáhat a chránit" vo 5.litrů Pi*u a šišky, víme co na ně platí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 O co jde? že přestali platit dálniční známky 2008??? Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Fakt jo? 900 km? To bych nezvládl! V pohodě. Při přetahování Tatrovek do Novosibirska v tahu 3.800 km a střídání za jízdy, noumálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 V pohodě. Při přetahování Tatrovek do Novosibirska v tahu 3.800 km a střídání za jízdy, noumálka... to uz je pekna porce kilometru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 V pohodě. Při přetahování Tatrovek do Novosibirska v tahu 3.800 km a střídání za jízdy, noumálka... To střídání za jízdy jo ale těch 3.800 Km to už je síla !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Pěkné pondělní ránko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak a zase pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 bre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 zdravíčko při pondělku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ahoj Peto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak tak zase pondělí ,jěště že mám důchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ahoj Peto :-) zdar Jiříku, tak jak bylo na horách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 bré ranko pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak tak zase pondělí ,jěště že mám důchod. další na kterýho platím daně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 bré ranko pánové nazdar Boleslavský taťko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 sice Boleslavák, ale taťka až od září Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 sice Boleslavák, ale taťka až od září to je za dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mi to stěhování dalo nějak zabrat a to ještě nemáme byt uklizenej to byla taky komedie mám postel 2mx1,6m a jak mám mezonetovej byt, tak mi neprošla schodištěm.. takže sme ji zase složili na káru, odvezli do Turnova a podědil sem postel po mamce, ta de totiž rozložit do prkýnka ale je to nezvyk na tom spát, tak sem rozlámanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 zdar Jiříku, tak jak bylo na horách? bylo to super, vcera bylo vyborne lyzovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mi to stěhování dalo nějak zabrat a to ještě nemáme byt uklizenej to byla taky komedie mám postel 2mx1,6m a jak mám mezonetovej byt, tak mi neprošla schodištěm.. takže sme ji zase složili na káru, odvezli do Turnova a podědil sem postel po mamce, ta de totiž rozložit do prkýnka ale je to nezvyk na tom spát, tak sem rozlámanej jak mas velkej ten mezonet?? to byvaji moc hezky byty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mi to stěhování dalo nějak zabrat a to ještě nemáme byt uklizenej to byla taky komedie mám postel 2mx1,6m a jak mám mezonetovej byt, tak mi neprošla schodištěm.. takže sme ji zase složili na káru, odvezli do Turnova a podědil sem postel po mamce, ta de totiž rozložit do prkýnka ale je to nezvyk na tom spát, tak sem rozlámanej tak to je pěkný, no budeš si muset zvyknout . Stěhování je vždycky hrozný. Jinak kde přesně v Bolce to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.