Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sem si chtěl uklidit kancelář, ale nějak nevím kde začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sem si chtěl uklidit kancelář, ale nějak nevím kde začít zacni tim ze zavolas uklid. cetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) jo to by šlo edit: Ovidius: ty máš origo xeny a chceš odstranit automatickou regulaci? Editováno: 6. leden 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jo to by šlo edit: Ovidius: ty máš origo xeny a chceš odstranit automatickou regulaci? nene nejsou orig. - jsou tam tak jak jsem je dotahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jo to by šlo edit: Ovidius: ty máš origo xeny a chceš odstranit automatickou regulaci? pouze vymena a kodovani.... +sestelovani podle halogenu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius: máš SZ jasny uz mas odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tý jo 20 pod nulou...to by mě zajímalo jestli bych nastartoval jinak podle zpráv z domova (kousek od Harrachova) tak půl metřík sněhu!! Hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdárek : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Přeji dobré odpoledne Sice jenom na skok a mizím na lepší Kolik bylo u vás Jeronymo ??? Taky nějaký podobný numero jako v Čechách ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Čaues ... dneska tu sneží a sneží,...cesty samy'mýdlo'' ... jinac tu mame - 6 ,rano bylo - 10 : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak s tou teplotou je to podobný jako u nás jenom ten sníh tu naštěstí nepadá - teda aspoň zatím a doufám že to tak i zůstane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tady toho pres noc pribylo celkem dost ... a ty cesty,hruza .Jeste nekteri ti blbecci co jezdi jakby bylo 25 a nejvetsi sucho a pak se ti lepi na prdel , me jeden vytocil ,zacal zamnou delat kraviny... Dneska mam takovy docela nabrouseny den tak jsem si ho odchytil a ''povykladal'' s nim ...Jej,kezby bylo vsude sucho ,jen na horach snih a led na rybnicich ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tady napadlo večer nula nula nic tak to jde. Horší že pokaždý tomu magorovi se nic moc stane a druhej to odnese a za nic nemůže, škoda mluvit. No nic musím. Zatím a večer se tu stavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Přesně tak ,,,, jasny měj se ztm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak po O a ted by to chtelo hodit dvacku s nohama na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Dvacet s nohama na stole u mě právě probíhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to já bych se taky natáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já si ted dám 60 s nohama na stole ... a pak zase(hurá)do provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ja jsem jel ted kolem parkoviste kamionu tak jsem si tam celkem zajezdil :-) jinak venku stale -11 ale silnice uz jsou v pohode :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tady toho pres noc pribylo celkem dost ... a ty cesty,hruza .Jeste nekteri ti blbecci co jezdi jakby bylo 25 a nejvetsi sucho a pak se ti lepi na prdel , me jeden vytocil ,zacal zamnou delat kraviny... Dneska mam takovy docela nabrouseny den tak jsem si ho odchytil a ''povykladal'' s nim ...Jej,kezby bylo vsude sucho ,jen na horach snih a led na rybnicich ... No to by bylo fakt super...By se vám líbilo...my by tam byli po prdel ve sněhu...protopili majland a ještě se nervovat z Áček na RZ to je hrozný těch lidí těd na horách...jsem jel na silvestra do Brna... doma nebylo hnutí, lidí...no děs, jel jsem přes Hradec Kr. totálně bez lidí...to samé Mýto, Svitavy... Není to myšlený na tebe, jen mi to nedalo nereagovat kdo je z kopečků tak mi snad dá za pravdu (snad ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ne jen jsem chtel rict,ze cesty tu jsou v hroznym stavu,silnicari maj asi volno .) a potkal jsem dneska par volu co se v tom prohaneli jakoby bylo suchoucko.,, Jinac vim jaky to je ,,taky nemam do hor daleko ,jen by se mel libilo kdyby sjezdovky byly bílé a cesty suche todle vidim kdyz kouknu z okna .) a tady nase barabizna co jsem fotil ješte kdysi ,kdy byla poradna zima,ted uz to takovy neni .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 S těma silnicema máš recht! Oni si asi přes zimu beru dovolený či co mě štvou s tím...že u nás je zakázaný solit, ale oni aby nemuseli protahovat což zabere více jízd během služby=méně času na služebně u bedny...tak to jednoduše nasolej a serou na to jinak výhled z okna super taky mrknu do kompu co najdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Je to takovy vselijaky,, vcera kolem profrcel traktor s radlici ,ale akorat to jiskrilo a nadelal jeste vetsi binec ,jen trošku ten sníh počechral ... Diky,hledal jsem tu fotku ,jedina co se mi takhle podarila blejsknout ,ale uz je to nejaky ten rok z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 taky něco dám...když ješte býval sníh, je tam 2x cestička na ulici a okno v posilce-do ulice když sjel sníh ze střechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.