Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 bylo to super, vcera bylo vyborne lyzovani a lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Bre rano :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Bre rano :/ zdar, jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ty wole...prej ráno...vždyt je za chvilku oběd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 baurak: 2kk 72metrů je to fakt nádhera! Petr81: Palackého ulice - takže všude kousek asi půl roku po kompletní renovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Daku závidím, mohl bych vědět kolik to vyjde(nájem)...kdyžtak do SZ díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 zdar, jak je? Chripka takze se od patka potim ... jinak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 zdarek panove! se to tu probudilo dnes nejak moc prace - az nezvykle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 takhle to tam vypadá teda spíš vypadalo, teď už tam máme nastěhovanej nábytek jediný co mě štve, že to nemá vanu, ale jen sprchovej kout nájem se vším všudy 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 MichalF: zdarec nejlíp to vypotit na cizím těle Ovidius: hoj mistře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ovidius: ten telefon co sis poptával se už nevyrábi.Zkus jinou alternativu.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 MichalF: zdarec nejlíp to vypotit na cizím těle Ovidius: hoj mistře cus pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dakie : pekneee ... se mi mezonety moc libi ... cece ja se potim a nic nedelam, kdybych k tomu mel neco jeste delat, tak bych vyplavil sousedy pod nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ovidius: ten telefon co sis poptával se už nevyrábi.Zkus jinou alternativu.R. jasna vec.... musim zjistit od mlady co by se ji libilo - neni to jednoduchy .... znas to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě se ten byt právě líbil hned na první pohled! rozhodovali sme se asi 10 minut hmm, chřipka teď řádí, doufám že mě se to vyhne, protože já si teď nemůžu dovolit marodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ovidius: hodně pěkná hračka je Nokia 6600 fold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě se ten byt právě líbil hned na první pohled! rozhodovali sme se asi 10 minut hmm, chřipka teď řádí, doufám že mě se to vyhne, protože já si teď nemůžu dovolit marodit No ja si vzal dneska volno a zitra uz chci jit do pracovniho procesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 takhle to tam vypadá teda spíš vypadalo, teď už tam máme nastěhovanej nábytek jediný co mě štve, že to nemá vanu, ale jen sprchovej kout nájem se vším všudy 10 hezký, navíc na Boleslav i slušná cenovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Brý ráno ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 taky by se mi hodilo volno, ale nemůžu začátek měsíce je dost narvanej, nejlepší je vzít si volno tak v půlce, to není tolik práce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 No ja si vzal dneska volno a zitra uz chci jit do pracovniho procesu. koukám, že jsi na tom podobně jako já před 14 dny. No budu ti držet palce ať zítra můžeš jít, ale .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petr81: díky cenovka myslím hodně good! Jirka3: ahoj ještě máš RSko nebo už je z domu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ovidius: hodně pěkná hračka je Nokia 6600 fold. tak presne na tenhle jsme koukali ale nechce ho protoze je to Vecko, ktery se ji po.... takze tatranku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Brý ráno ve spolek zdravíčko panáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petr81: díky cenovka myslím hodně good! hodně dost. A kdy bude kolaudace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.