Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

takhle to tam vypadá :) teda spíš vypadalo, teď už tam máme nastěhovanej nábytek lol jediný co mě štve, že to nemá vanu, ale jen sprchovej kout :feve: nájem se vším všudy 10

post-6682-1233564099_thumb.jpg

post-6682-1233564103_thumb.jpg

post-6682-1233564106_thumb.jpg

post-6682-1233564109_thumb.jpg

post-6682-1233564112_thumb.jpg

Vloženo
Ovidius: ten telefon co sis poptával se už nevyrábi.Zkus jinou alternativu.R.

jasna vec.... musim zjistit od mlady co by se ji libilo - neni to jednoduchy .... znas to ... :)

Vloženo

mě se ten byt právě líbil hned na první pohled! rozhodovali sme se asi 10 minut lol

hmm, chřipka teď řádí, doufám že mě se to vyhne, protože já si teď nemůžu dovolit marodit :feve:

Vloženo
mě se ten byt právě líbil hned na první pohled! rozhodovali sme se asi 10 minut lol

hmm, chřipka teď řádí, doufám že mě se to vyhne, protože já si teď nemůžu dovolit marodit :feve:

No ja si vzal dneska volno a zitra uz chci jit do pracovniho procesu.

Vloženo
takhle to tam vypadá :) teda spíš vypadalo, teď už tam máme nastěhovanej nábytek lol jediný co mě štve, že to nemá vanu, ale jen sprchovej kout :feve: nájem se vším všudy 10

hezký, navíc na Boleslav i slušná cenovka

Vloženo
No ja si vzal dneska volno a zitra uz chci jit do pracovniho procesu.

koukám, že jsi na tom podobně jako já před 14 dny. No budu ti držet palce ať zítra můžeš jít, ale ....

Vloženo
Ovidius: hodně pěkná hračka je Nokia 6600 fold.

tak presne na tenhle jsme koukali ale nechce ho protoze je to Vecko, ktery se ji po.... takze tatranku....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...