Únor 2, 200916 r Petr81: díky cenovka myslím hodně good! Jirka3: ahoj ještě máš RSko nebo už je z domu? RSko uz je necelej mesic prodany
Únor 2, 200916 r hoy chuligáni. Dakie: vidím pracku, nedělal s tebou smlouvu Martin Pluhař? je to vcelku fajn místo, ale až si zvykneš na ty vlaky
Únor 2, 200916 r RSko uz je necelej mesic prodany aha, já že nedávno dával Garny fotky k sobě do tématu - trochu opožděně teda a čím jezdíš?
Únor 2, 200916 r Zdarec,tak co vana,uz jezdis? vana už dávno, řešila se hned druhej den po tom co se mi to povedlo, teď se dělá podvozek, pak pár výmyslů, ale ty už půjdou z větší cásti za pochodu
Únor 2, 200916 r hoy chuligáni.Dakie: vidím pracku, nedělal s tebou smlouvu Martin Pluhař? je to vcelku fajn místo, ale až si zvykneš na ty vlaky sám si chuligán
Únor 2, 200916 r aha, já že nedávno dával Garny fotky k sobě do tématu - trochu opožděně teda a čím jezdíš? jojo,dal to tam opožděně.Momentálně vysávám ségry Puntem
Únor 2, 200916 r hoy chuligáni.Dakie: vidím pracku, nedělal s tebou smlouvu Martin Pluhař? je to vcelku fajn místo, ale až si zvykneš na ty vlaky nn, slečna Čapková vlaky? čéče já žádný neslyším - jen když de někdo na chodbě, tak to je docela slyšet, ale jinak pohoda
Únor 2, 200916 r hoy chuligáni.Dakie: vidím pracku, nedělal s tebou smlouvu Martin Pluhař? je to vcelku fajn místo, ale až si zvykneš na ty vlaky Znas Pluhare?
Únor 2, 200916 r Petr81: tak to je kousek a kancl máš někde ve městě nebo doma? Jirka3: Puňťa by mi teď taky stačil - asi budu úplně bez auta..
Únor 2, 200916 r ovi: http://www.martinpluhar.cz/ dakie: v tom podkroví jeden velkej pokoj, dole chodba, koupelna a kuchyň ?
Únor 2, 200916 r ex_Bobik: dole chodba, koupelna, obývák s jídelnou a kuchyň + schody do podkroví u autoškoly
Únor 2, 200916 r nn, slečna Čapková vlaky? čéče já žádný neslyším - jen když de někdo na chodbě, tak to je docela slyšet, ale jinak pohoda slečna Ćapková by šla Ale smlouvy nemaj nic moc
Únor 2, 200916 r Petr81: tak to je kousek a kancl máš někde ve městě nebo doma? to bych si chrochtal, bohužel v Praze
Únor 2, 200916 r ex_Bobik: dole chodba, koupelna, obývák s jídelnou a kuchyň + schody do podkroví u autoškoly tak to je paráda
Únor 2, 200916 r Petr81: sličná slečna smlouva byla přímo od majitele - vůbec to nešlo přes realitku - tý sem dal jen prachy za zrpostředkování + sem dostal příjmový pokladní doklad
Únor 2, 200916 r Petr81: sličná slečna smlouva byla přímo od majitele - vůbec to nešlo přes realitku - tý sem dal jen prachy za zrpostředkování + sem dostal příjmový pokladní doklad jj, dala by se na hraní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.