Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdarec,tak co vana,uz jezdis?

vana už dávno, řešila se hned druhej den po tom co se mi to povedlo, teď se dělá podvozek, pak pár výmyslů, ale ty už půjdou z větší cásti za pochodu

Vloženo
aha, já že nedávno dával Garny fotky k sobě do tématu - trochu opožděně teda lol

a čím jezdíš? ;)

jojo,dal to tam opožděně.Momentálně vysávám ségry Puntem

Vloženo
hoy chuligáni.

Dakie: vidím pracku, nedělal s tebou smlouvu Martin Pluhař?

je to vcelku fajn místo, ale až si zvykneš na ty vlaky ;)

nn, slečna Čapková ;) vlaky? čéče já žádný neslyším - jen když de někdo na chodbě, tak to je docela slyšet, ale jinak pohoda ;)

Vloženo
nn, slečna Čapková ;) vlaky? čéče já žádný neslyším - jen když de někdo na chodbě, tak to je docela slyšet, ale jinak pohoda ;)

slečna Ćapková by šla ;) Ale smlouvy nemaj nic moc

Vloženo

Petr81: sličná slečna :) smlouva byla přímo od majitele - vůbec to nešlo přes realitku - tý sem dal jen prachy za zrpostředkování + sem dostal příjmový pokladní doklad :D

Vloženo
Petr81: sličná slečna :) smlouva byla přímo od majitele - vůbec to nešlo přes realitku - tý sem dal jen prachy za zrpostředkování + sem dostal příjmový pokladní doklad :D

jj, dala by se na hraní ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...