jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jj, dala by se na hraní říkáte pěkná slečna jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jirko, moc pěkná asi 170 cm, černovláska, příjemnej kukuč.. ještě že mám doma nastávající maminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 říkáte pěkná slečna jo? tak tak, za hřích by stála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dakie : hele ten odkaz co mas v podpisu .. oprav si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jirko, moc pěkná asi 170 cm, černovláska, příjemnej kukuč.. ještě že mám doma nastávající maminu to zní dobře.Si asi pujdu ocihnout nejaky byty v Bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jirko, hledej fotky bytů s pacičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jirko, hledej fotky bytů s pacičkou s kočičí pacičkou,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to zní dobře.Si asi pujdu ocihnout nejaky byty v Bolce lol sem si rikal ze by jsi se neozval... nene nas uz je v MB plnoooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ex_Bobik: byl si v tom bytě? e-e kolega z práce na něj koukal na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ex_Bobik: tak sem ho asi předeběhl co? Kdo dřív přijde jirka3: nn, kočičí to není a slečny Čapkové asi taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 lol sem si rikal ze by jsi se neozval... nene nas uz je v MB plnoooo Já jsem spořádanej a slušnej občan.Nepiju,nedělám bordel.Takovejch tam moc nemáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Já jsem spořádanej a slušnej občan.Nepiju,nedělám bordel.Takovejch tam moc nemáte no už bysme byly dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a lidi? nikdo, to je naprosto idealni jak to tam vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 nikdo, to je naprosto idealni jak to tam vypadalo tak to pak nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to pak nemá chybu taky to zadnou chybu nemelo kdyby to tak bylo vzdy, vubec bych se nezlobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dakie ten byt vypada moc hezky, nedavno jsem byl v mezonetu v praze 180m2 znamej ho prodaval za 8mil. a byl za 2 hodiny prodanej :-) ale byl fakt nadhernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no už bysme byly dva 3 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ex_Bobik: tak sem ho asi předeběhl co? Kdo dřív přijde jirka3: nn, kočičí to není a slečny Čapkové asi taky ne e-e on to nechtěl, protože to je za moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 kuva ja mam hlad jak tygr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 3 lol pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 e-e on to nechtěl, protože to je za moc ty woe, vždyť to je zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to bych si nechal líbit, dvakrát tak velkej ale ta cenovka je šílená teda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jedl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty woe, vždyť to je zadarmo desítka, zadarmo? ovi: hládek jsem měl před pěti minutama, tak jsem vdechnul 2 plátky roštěný a 6 bramborovech knedlíčků, mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to bych si nechal líbit, dvakrát tak velkej ale ta cenovka je šílená teda! PRaha je stále jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.