Únor 2, 200916 r jirko, moc pěkná asi 170 cm, černovláska, příjemnej kukuč.. ještě že mám doma nastávající maminu
Únor 2, 200916 r jirko, moc pěkná asi 170 cm, černovláska, příjemnej kukuč.. ještě že mám doma nastávající maminu to zní dobře.Si asi pujdu ocihnout nejaky byty v Bolce
Únor 2, 200916 r to zní dobře.Si asi pujdu ocihnout nejaky byty v Bolce lol sem si rikal ze by jsi se neozval... nene nas uz je v MB plnoooo
Únor 2, 200916 r ex_Bobik: tak sem ho asi předeběhl co? Kdo dřív přijde jirka3: nn, kočičí to není a slečny Čapkové asi taky ne
Únor 2, 200916 r lol sem si rikal ze by jsi se neozval... nene nas uz je v MB plnoooo Já jsem spořádanej a slušnej občan.Nepiju,nedělám bordel.Takovejch tam moc nemáte
Únor 2, 200916 r Já jsem spořádanej a slušnej občan.Nepiju,nedělám bordel.Takovejch tam moc nemáte no už bysme byly dva
Únor 2, 200916 r tak to pak nemá chybu taky to zadnou chybu nemelo kdyby to tak bylo vzdy, vubec bych se nezlobil
Únor 2, 200916 r Dakie ten byt vypada moc hezky, nedavno jsem byl v mezonetu v praze 180m2 znamej ho prodaval za 8mil. a byl za 2 hodiny prodanej :-) ale byl fakt nadhernej
Únor 2, 200916 r ex_Bobik: tak sem ho asi předeběhl co? Kdo dřív přijde jirka3: nn, kočičí to není a slečny Čapkové asi taky ne e-e on to nechtěl, protože to je za moc
Únor 2, 200916 r ty woe, vždyť to je zadarmo desítka, zadarmo? ovi: hládek jsem měl před pěti minutama, tak jsem vdechnul 2 plátky roštěný a 6 bramborovech knedlíčků, mlask
Únor 2, 200916 r to bych si nechal líbit, dvakrát tak velkej ale ta cenovka je šílená teda! PRaha je stále jinde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.