Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

desítka, zadarmo?

ovi: hládek jsem měl před pěti minutama, tak jsem vdechnul 2 plátky roštěný a 6 bramborovech knedlíčků, mlask

za takovýhle byt v Boleslavi stále jo

ááá, pán jemně posvačil lol

Tome, když se mrkneš na nabídky bytů v Bolce, tak je cena luxusní- je to včetně záloh na elektřinu, vodu, odvoz popelnic, internet.. fungl nová kuchyň s vestavěným sporákem, digestoří.. kam se na to hrabou 2kk na Jičínský v paneláku za tu samou cenovku ;) zvažoval jsem hypotéku, ale zatím to nejde - nejistá práce :feve:

hypotéka je absolutní nesmysl v týhle době ;)

ja myslim, ze jsi vybral dobre jedine nevyhoda, ze je to najem

ak jsem zase tu .,

Zdravíčko

Bobe - koukam,ze svacinka byla asi dobrá :) ...

Dakie - Co ty ? jak pokracujes s pripravami ? ;)

hypotéka je absolutní nesmysl v týhle době ;)

nejlepsi reseni je regulerni zlodejna ;)

to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den :D

beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství

zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju

Upraveno od Petr81

kdyže dáme tu banku? lollollol

tak neni to uplne nejlepsi reseni to je pravda, ale kdyz chce nekdo bydlet tak nema moc na vyber ;)

když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou :feve:

Hoj jery ;) už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku ;)

Jedl bych

mi povidej - ale dnes budu na sebe pes !!! od rana jeste ani rohlik tak az ve 12:00 obed :)

přidám se k Vám - stačí mi 2 mega :smich:

když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou :feve:

Hoj jery ;) už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku ;)

jj, je to o možnostech, proto jsem psal, že když má někdo trochu jistej příjem ve výšce kterou potřebuje tak mu nic jinýho nezbývá

mi povidej - ale dnes budu na sebe pes !!! od rana jeste ani rohlik tak az ve 12:00 obed :)

tak ja mel dneska jenom zeleninu :feve: a zjistil jsem,ze ta na hlad moc neni

presne - a radove v 9 nulach :)

uz mam plany, bude to brzo

tak ja mel dneska jenom zeleninu :feve: a zjistil jsem,ze ta na hlad moc neni

ta neni na hlad ale na hovno :)

uz mam plany, bude to brzo

budu ridic :)

přidám se k Vám - stačí mi 2 mega :smich:

takze Boleslavsky gang koukam :)

co blbnete se zeleninou :-)

zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju

no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy.

vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení.

Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...)

Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním :D a co z toho.

nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo).

dieta není jen o zelenině :) já za tři týdny zhubnul 4kg - je to jen v omezení :) hlavně sem přestal sladit kafe, vůbec sem omezil pití tohoto zákeřného nápoje :D do čaje si dávám jen jednu lžičku, páč hořkej by do mě nikdo nedostal lol

všechno je na hovno, jen včely jsou na med, ale ten je taky na hovno

no já doma nic jinyho nemel.Na obidku to asi napravim

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.