Únor 2, 200916 r desítka, zadarmo?ovi: hládek jsem měl před pěti minutama, tak jsem vdechnul 2 plátky roštěný a 6 bramborovech knedlíčků, mlask za takovýhle byt v Boleslavi stále jo ááá, pán jemně posvačil
Únor 2, 200916 r Tome, když se mrkneš na nabídky bytů v Bolce, tak je cena luxusní- je to včetně záloh na elektřinu, vodu, odvoz popelnic, internet.. fungl nová kuchyň s vestavěným sporákem, digestoří.. kam se na to hrabou 2kk na Jičínský v paneláku za tu samou cenovku zvažoval jsem hypotéku, ale zatím to nejde - nejistá práce
Únor 2, 200916 r ak jsem zase tu ., Zdravíčko Bobe - koukam,ze svacinka byla asi dobrá ... Dakie - Co ty ? jak pokracujes s pripravami ?
Únor 2, 200916 r to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství
Únor 2, 200916 r to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju Upraveno Únor 2, 200916 r od Petr81
Únor 2, 200916 r to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství tak neni to uplne nejlepsi reseni to je pravda, ale kdyz chce nekdo bydlet tak nema moc na vyber
Únor 2, 200916 r když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou Hoj jery už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku
Únor 2, 200916 r Jedl bych mi povidej - ale dnes budu na sebe pes !!! od rana jeste ani rohlik tak az ve 12:00 obed
Únor 2, 200916 r když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou Hoj jery už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku jj, je to o možnostech, proto jsem psal, že když má někdo trochu jistej příjem ve výšce kterou potřebuje tak mu nic jinýho nezbývá
Únor 2, 200916 r mi povidej - ale dnes budu na sebe pes !!! od rana jeste ani rohlik tak az ve 12:00 obed tak ja mel dneska jenom zeleninu a zjistil jsem,ze ta na hlad moc neni
Únor 2, 200916 r tak ja mel dneska jenom zeleninu a zjistil jsem,ze ta na hlad moc neni ta neni na hlad ale na hovno
Únor 2, 200916 r zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy. vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení. Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...) Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním a co z toho. nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo).
Únor 2, 200916 r dieta není jen o zelenině já za tři týdny zhubnul 4kg - je to jen v omezení hlavně sem přestal sladit kafe, vůbec sem omezil pití tohoto zákeřného nápoje do čaje si dávám jen jednu lžičku, páč hořkej by do mě nikdo nedostal
Únor 2, 200916 r ta neni na hlad ale na hovno všechno je na hovno, jen včely jsou na med, ale ten je taky na hovno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.