Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
desítka, zadarmo?

ovi: hládek jsem měl před pěti minutama, tak jsem vdechnul 2 plátky roštěný a 6 bramborovech knedlíčků, mlask

za takovýhle byt v Boleslavi stále jo

ááá, pán jemně posvačil lol

Vloženo

Tome, když se mrkneš na nabídky bytů v Bolce, tak je cena luxusní- je to včetně záloh na elektřinu, vodu, odvoz popelnic, internet.. fungl nová kuchyň s vestavěným sporákem, digestoří.. kam se na to hrabou 2kk na Jičínský v paneláku za tu samou cenovku ;) zvažoval jsem hypotéku, ale zatím to nejde - nejistá práce :feve:

Vloženo (editace)
to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den :D

beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství

zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju

Editováno: , autor: Petr81
Vloženo
to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den :D

beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství

tak neni to uplne nejlepsi reseni to je pravda, ale kdyz chce nekdo bydlet tak nema moc na vyber ;)

Vloženo

když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou :feve:

Hoj jery ;) už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku ;)

Vloženo
když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou :feve:

Hoj jery ;) už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku ;)

jj, je to o možnostech, proto jsem psal, že když má někdo trochu jistej příjem ve výšce kterou potřebuje tak mu nic jinýho nezbývá

Vloženo
zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju

no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy.

vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení.

Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...)

Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním :D a co z toho.

nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo).

Vloženo

dieta není jen o zelenině :) já za tři týdny zhubnul 4kg - je to jen v omezení :) hlavně sem přestal sladit kafe, vůbec sem omezil pití tohoto zákeřného nápoje :D do čaje si dávám jen jednu lžičku, páč hořkej by do mě nikdo nedostal lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...