Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 desítka, zadarmo?ovi: hládek jsem měl před pěti minutama, tak jsem vdechnul 2 plátky roštěný a 6 bramborovech knedlíčků, mlask za takovýhle byt v Boleslavi stále jo ááá, pán jemně posvačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tome, když se mrkneš na nabídky bytů v Bolce, tak je cena luxusní- je to včetně záloh na elektřinu, vodu, odvoz popelnic, internet.. fungl nová kuchyň s vestavěným sporákem, digestoří.. kam se na to hrabou 2kk na Jičínský v paneláku za tu samou cenovku zvažoval jsem hypotéku, ale zatím to nejde - nejistá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 hypotéka je absolutní nesmysl v týhle době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ja myslim, ze jsi vybral dobre jedine nevyhoda, ze je to najem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ak jsem zase tu ., Zdravíčko Bobe - koukam,ze svacinka byla asi dobrá ... Dakie - Co ty ? jak pokracujes s pripravami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 hypotéka je absolutní nesmysl v týhle době nejlepsi reseni je regulerni zlodejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju Editováno: 2. Únor 2009, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 nejlepsi reseni je regulerni zlodejna kdyže dáme tu banku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to nebyla svačinka, ale jídlo na celej den beze srandy vzít si v dnešní době půjčku na cokoliv je holý šílenství tak neni to uplne nejlepsi reseni to je pravda, ale kdyz chce nekdo bydlet tak nema moc na vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou Hoj jery už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jedl bych mi povidej - ale dnes budu na sebe pes !!! od rana jeste ani rohlik tak az ve 12:00 obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 kdyže dáme tu banku? přidám se k Vám - stačí mi 2 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 když sme to probírali, tak bych si mohl vzít hypošku na 1,5mega - takže nějakej byt 2+1 v Turnově.. plus dojíždění do Bolky a byl bych... tohle je pro mě nejlepší řešení, když bude průser, můžu se přestěhovat do levnějšího.. jsou to vyhozený peníze, ale lepší než pak přijít o střechu nad hlavou Hoj jery už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku jj, je to o možnostech, proto jsem psal, že když má někdo trochu jistej příjem ve výšce kterou potřebuje tak mu nic jinýho nezbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mi povidej - ale dnes budu na sebe pes !!! od rana jeste ani rohlik tak az ve 12:00 obed tak ja mel dneska jenom zeleninu a zjistil jsem,ze ta na hlad moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 nejlepsi reseni je regulerni zlodejna presne - a radove v 9 nulach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 kdyže dáme tu banku? uz mam plany, bude to brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak ja mel dneska jenom zeleninu a zjistil jsem,ze ta na hlad moc neni ta neni na hlad ale na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 uz mam plany, bude to brzo budu ridic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 přidám se k Vám - stačí mi 2 mega takze Boleslavsky gang koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 co blbnete se zeleninou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 zas tak moc bych to nehrotil, kdo chce bydlet a má trošku jistou práci tak mu nic jinýho nezbývá. Nájem jsou prachy "vyhozený do kanálu". Taky pomalu začínám přemýšlet o hypotéce protože cashem to rozhodně nezrekonstruuju no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy. vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení. Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...) Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním a co z toho. nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 dieta není jen o zelenině já za tři týdny zhubnul 4kg - je to jen v omezení hlavně sem přestal sladit kafe, vůbec sem omezil pití tohoto zákeřného nápoje do čaje si dávám jen jednu lžičku, páč hořkej by do mě nikdo nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ta neni na hlad ale na hovno všechno je na hovno, jen včely jsou na med, ale ten je taky na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ta neni na hlad ale na hovno no já doma nic jinyho nemel.Na obidku to asi napravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.