jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kluci,kde se daj koupit nejaky pekny kolesa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak já sice vlastním polovinu rodinného domu, ale ještě nějakých 6 let v něm bude bydlet fotr.. když sem za ním přišel, že čekám rodinu a slušně sem ho poprosil, jestli by se odstěhoval k babičce - tam se bydlet dá! tak mě poslal do... tak sem to musel řešit nájmem. mám ještě možnost fotra soudně vyhodit, protože má nájemní smlouvu a neplatí nájem - ale to už bych s ním do smrti nepromluvil... nač si dělat zle, ono na něj jednou dojde žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy.vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení. Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...) Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním a co z toho. nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo). je to o tom, ze to mas doma, kdyby jsi to doma nemel tak to resit musis. Druha vec je takova, jaky chce mit clovek zivotni standard. Nekomu staci byt, jiny chce stavet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hoj jery už sem přestěhovanej, mrkni o pár stránek dále - dával jsem sem fotky bytečku ...no tak to je parada ! ..moc hezky A oto,ze nemas vanu ti zachvili ani neprijde ,,sprchac je dobra vec ... Tak at' Vám to bydlí .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kluci,kde se daj koupit nejaky pekny kolesa? jaká rozteč? velikost? prodávám svoje 17"... viz bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo). No a kdybys nemel, co by Ti zbylo jineho, nez si vzit hypo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ...no tak to je parada ! ..moc hezky A oto,ze nemas vanu ti zachvili ani neprijde ,,sprchac je dobra vec ... Tak at' Vám to bydlí .) jj, v Plzni sem měl taky jen sprcháč a zvyknul sem si díky, snad to tam půjde - ještě chybí nějakej nábytek, ale to dokoupíme časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kluci,kde se daj koupit nejaky pekny kolesa? cau Jirko Alcar.cz , elektrony cz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no právě pohledz na to můžou bejt růyný a varianty v podstatě dvě, když nemáš prachy.vezmu hypo a 30 let splácím. můžu leda prd, pak přijdou děti, nemáš prachy tuplem, pokud není těžkej sponzoring od rodičů, přijdeš o práci a jsi v loji, nemáš na zaplacení. Když tu hypo nemáš, tak z toho pronajmutýho bytu odejdeš a jdeš jinam (rodiče, jinej menší podnájem...) Po 30 letech čili skoro v 60 ti začneš pomalu umírat s pocitem toho, že jsi ve vlastním a co z toho. nevím hypo bych si v životě nevzal. Spíš mám štěstí, že doma je vlastní byt a novej dům (bez koruny půjčky nebo hypo). jenže každej to štěstí nemá a 20 let čekat nebudu než našetřím 2míče na rekonstrukci. Naštěstí by neměl být problém i s dětmi to bez problémů utáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jaká rozteč? velikost? prodávám svoje 17"... viz bazar koukal jsem,vypadaj hezky.Ale rozteč nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jenže každej to štěstí nemá a 20 let čekat nebudu než našetřím 2míče na rekonstrukci. Naštěstí by neměl být problém i s dětmi to bez problémů utáhnout deti stejne nechces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jj, v Plzni sem měl taky jen sprcháč a zvyknul sem si díky, snad to tam půjde - ještě chybí nějakej nábytek, ale to dokoupíme časem jasný Tak nabytek ,hlavni zpocatku ,kuchyn,postel ,televize ,stul a dve zidle ... nic vic moc nepotrebujes .hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 cau Jirko Alcar.cz , elektrony cz ... Čágo Jero,tam už jsem koukal a nějak mě tam žádný nenadchly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 všechno je na hovno, jen včely jsou na med, ale ten je taky na hovno lol presne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 deti stejne nechces mě zatím bohatě stačí Tedan, ale názor tý slečny co se mnou bydlí je trošku jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jeronymo : hlavne stolek pod comp/notes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě zatím bohatě stačí Tedan, ale názor tý slečny co se mnou bydlí je trošku jinej Jojo to sme slyseli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě zatím bohatě stačí Tedan, ale názor tý slečny co se mnou bydlí je trošku jinej tak to chce asi vymenit slecnu nebo se podridit nazoru spolubydlici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 stolek pod notes nepotřebujem - surfujem v posteli právě ještě potřebujem dokoupit sedačku, jídelní stůl a židle a šatní skříň.. tak nějak vybíráme kde co je, počítám že do víkendu to bude doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jojo to sme slyseli njn Snad ji na chvíli uklidní když bude mít uřvaný mimino v rodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě zatím bohatě stačí Tedan, ale názor tý slečny co se mnou bydlí je trošku jinej abys taky za chvilku nestrkal kočárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Baui : Hehe Peta Ti da do drzky jestli to bude cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 stolek pod notes nepotřebujem - surfujem v posteli právě ještě potřebujem dokoupit sedačku, jídelní stůl a židle a šatní skříň.. tak nějak vybíráme kde co je, počítám že do víkendu to bude doma Jojo to ja prave ted taky ... hezky notes oprenej o stehna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě zatím bohatě stačí Tedan, ale názor tý slečny co se mnou bydlí je trošku jinej nejlepší je neplánovat - asi jako u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to chce asi vymenit slecnu nebo se podridit nazoru spolubydlici tak u mě by proběhla asi ta výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.