baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Baui : Hehe Peta Ti da do drzky jestli to bude cist ja vim, s tim pocitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Čágo Jero,tam už jsem koukal a nějak mě tam žádný nenadchly Nejlepsi je omrknouzt kolace primo na prodejne ,pac tam jsou pekny kola ,ale jak na to koukas v tom virtualu tak to vypada precijen jinac... Michale - mas recht ,na to jsem zapomnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to chce asi vymenit slecnu nebo se podridit nazoru spolubydlici po osmy letech se mi nechce zvykat na něco novýho a nakonec to stejně dopadne stejně Zatím úspěšně vzdoruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak u mě by proběhla asi ta výměna tak kazdej to resi po svem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 po osmy letech se mi nechce zvykat na něco novýho a nakonec to stejně dopadne stejně Zatím úspěšně vzdoruju tak vzdoruj pane a hlavne nesmysl mit dite kdyz budete rekontruovat to je prece jasna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 abys taky za chvilku nestrkal kočárek už 2x jsem ho měl půjčenej od Tomase a bohatě to stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Baui : Hehe Peta Ti da do drzky jestli to bude cist Jiřík má štěstí protože sem nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jooo tak ty uz trenujes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jiřík má štěstí protože sem nechodí tak to dela moooc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty woe, to já se docela těším, až budu drandit s kočárkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak vzdoruj pane a hlavne nesmysl mit dite kdyz budete rekontruovat to je prece jasna vec tak tak, můj nejpádnější argument, který zatím zabírá. V tomhle je naštěstí rozumná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jeronymo : hlavne stolek pod comp/notes presne - nemusi bejt kde zrat ale stul pod kompa musi byt stejne tak i NET... jinak slus-konec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jiřík má štěstí protože sem nechodí Počkej aby nebyla přepadovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jooo tak ty uz trenujes :-) ne, Adamec potřeboval hlídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty woe, to já se docela těším, až budu drandit s kočárkem v lete na zahradku ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty woe, to já se docela těším, až budu drandit s kočárkem tak to já si ještě pěknejch pár let nedovedu představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 v lete na zahradku ze? tak to by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ty woe, to já se docela těším, až budu drandit s kočárkem Chces s tim balit baby co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak tak, můj nejpádnější argument, který zatím zabírá. V tomhle je naštěstí rozumná tak je to logicky sviste az do noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ovi: čéče, na zahrádku nevim, to už asi bude zima - čekáme na konec září.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to já si ještě pěknejch pár let nedovedu představit já nějak taky ne, vždyť mi ještě není ani třicet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ne, Adamec potřeboval hlídat me to bylo hned jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 já nějak taky ne, vždyť mi ještě není ani třicet přesně.Před třicítkou do toho nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak je to logicky sviste az do noveho Tak tak Ale je pravda, že když sem povídal, že bych příští rok rád kdyby vyšel SuperB tak jsem málem dostal přes držku jestli není důležitější pořádný bydlení než auto. Takže se time asi krátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 přesně.Před třicítkou do toho nejdu tak si davej pozor aby ti neujely nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.