Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8

Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

No jo,ale myslim,ze je to z vetsi casti chyba stavitele,kdybych se chystal nekde stavet,tak prvni vec co udelam je,ze si zjistim planovanou vystavbu v dane lokalite

Presne tak ,kazdej rozumnej clovek by todleto pred stavbou resil,ale tam se to proste nejak neresilo,, vesnice ,hory ,klid,slepice kolem silnice,,kdoby cekal ,ze jim tam povede za nejaky cas 4 proudova rychlostni .... Neresil jsem to s nema nejak ,ted me to tak napadlo ,tak uvadim priklad,....

Treba na fotce ... je to uz prehnane,ale nikdy nevis jestli pres todle udoli jednou nepotahnou most ...,

post-4984-1233577088_thumb.jpg

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak ,kazdej rozumnej clovek by todleto pred stavbou resil,ale tam se to proste nejak neresilo,, vesnice ,hory ,klid,slepice kolem silnice,,kdoby cekal ,ze jim tam povede za nejaky cas 4 proudova rychlostni .... Neresil jsem to s nema nejak ,ted me to tak napadlo ,tak uvadim priklad,....

to mi pripomina tady u nas jednu vesnici hned za Prahou.Lidi si nakoupili baracky,v inzeratech se nechali nalakat na klidnou lokalitu,ale ze tudy povede prazskej okruh si malokdo zjistil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...