Únor 2, 200916 r Nemám ti to za zlé, jakožto obyvatel předměstí vesniceee Liberec za to nemůžeš Toz uz aby bylo jaro abys mohl k nam na Jablonecko prijet na BIKE
Únor 2, 200916 r Autor a kuva dneska teda je ta hospoda poblita hlodama Nějak se ten pracovní týden musí začít !!!
Únor 2, 200916 r kurňa to je pěkný I cena je pekna... misto taky ... kousek do Turnova a kousicek do Ceskeho raje.
Únor 2, 200916 r Toz uz aby bylo jaro abys mohl k nam na Jablonecko prijet na BIKE tak to ja se tesim na kolovej vejslap na Jedlovou,na pivecko a ten jejich bezva plnenej bramborak
Únor 2, 200916 r Toz bysme vubec mohli vymyslet nejakou spolecnou vyjizdku na kolech, kdyz uz sem si ho poridil
Únor 2, 200916 r Toz uz aby bylo jaro abys mohl k nam na Jablonecko prijet na BIKE Kurňa taky bych se jel projet
Únor 2, 200916 r Toz uz aby bylo jaro abys mohl k nam na Jablonecko prijet na BIKE jj já moc těšila se už
Únor 2, 200916 r Autor v Evropě, to vy v Asii neznáte Je pravda že je jich u nás čím dál víc a množej se stejně jako kanaďani. Brno = TaiRomwan
Únor 2, 200916 r Toz bysme vubec mohli vymyslet nejakou spolecnou vyjizdku na kolech, kdyz uz sem si ho poridil to bysme mohli Jsem pro
Únor 2, 200916 r kolo neni spatny ale nesmi se pouzivat ke sedreni se a kazdych par km doplnovat... pak ano
Únor 2, 200916 r kolo neni spatny ale nesmi se pouzivat ke sedreni se a kazdych par km doplnovat... pak ano tak tankování je snad samozřejmostí
Únor 2, 200916 r Autor Toz bysme vubec mohli vymyslet nejakou spolecnou vyjizdku na kolech, kdyz uz sem si ho poridil Dá se tam někde pučit nebo né ???
Únor 2, 200916 r Toz bysme vubec mohli vymyslet nejakou spolecnou vyjizdku na kolech, kdyz uz sem si ho poridil může být
Únor 2, 200916 r Michal & Petr: jakožeby takový SH Biking? Neco lehkeho jako v lete, proste pohodicka paradicka ... ja bych byl taktez pro
Únor 2, 200916 r Michal & Petr: jakožeby takový SH Biking? netušil jsem, že Vám to někdy řeknu pane kolego - ale dobrý nápad
Únor 2, 200916 r Neco lehkeho jako v lete, proste pohodicka paradicka ... ja bych byl taktez pro 30km denne a poradny krpaly
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.