Únor 2, 200916 r Jooo toz to v Jizerkach neni problema jo byl jsem na soustredeni nekde v Jizerkach a normalne sem odrasil kolo i sebe
Únor 2, 200916 r Jooo toz to v Jizerkach neni problema ale zase z Bedřichova na Hřebínek, tam dát borůvkový koláč, podivat se na Máří přes Knajpu a Kristianov zpátky je cesta na pohodičku
Únor 2, 200916 r Toz to ja jen sebe ... ale uplne pokazdy A vetsinou hned na prvnich 5ti km a nejhorsi je vzdy na to kolo sednout tak 3-4 den kdyz davas denne tech cca 30km po kopcich ..... mam rozmaslovanou prdel jak z modry ustrice...
Únor 2, 200916 r Autor Toz to ja jen sebe ... ale uplne pokazdy A vetsinou hned na prvnich 5ti km Jestli to bude likvidační weelet tak s vama nikam nejedu
Únor 2, 200916 r Jestli to bude likvidační weelet tak s vama nikam nejedu :smich: pojedes skopkem a vozejkem a budes sbirat mrtvy a zdezolatovany
Únor 2, 200916 r Vubec ne, naopak pohodickovej ... odjezd z Bedrochova a nejakou fajn cestu po Jizerkach
Únor 2, 200916 r a nejhorsi je vzdy na to kolo sednout tak 3-4 den kdyz davas denne tech cca 30km po kopcich ..... mam rozmaslovanou prdel jak z modry ustrice... Proto sem si letos koupil plinokratasy
Únor 2, 200916 r Autor Vubec ne, naopak pohodickovej ... odjezd z Bedrochova a nejakou fajn cestu po Jizerkach To abych se na to pomalu, ale hóóódně pomalu začal připravovat !!! Stejně tam máme v plánu jet ale s kolem jsem tedy nepočítal
Únor 2, 200916 r To abych se na to pomalu, ale hóóódně pomalu začal připravovat !!!Stejně tam máme v plánu jet ale s kolem jsem tedy nepočítal Bud v klidu ,,, ted je tu 50cm snehu ... videl bych to az bude trosku prijatelneji
Únor 2, 200916 r Autor My měli v plánu až někdy z jara na weekend aquaparky v Jablonci a Liberci + něco někde k tomu. To bude asi to kolo teda teď.
Únor 2, 200916 r To abych se na to pomalu, ale hóóódně pomalu začal připravovat !!!Stejně tam máme v plánu jet ale s kolem jsem tedy nepočítal na kole toho víc stihneš a tím pádem i víc vidíš jinak já se připravoval na rotopedu než mě dostala chřipka a nějak ještě nejsem 100% v pohodě abych znova začal
Únor 2, 200916 r P2M : Tak me napada to tam zrovna ten typek opravoval dusi te moooc pekne slecne Jj + měl kecy na nás, že jedem z B a už stavíme...
Únor 2, 200916 r My měli v plánu až někdy z jara na weekend aquaparky v Jablonci a Liberci + něco někde k tomu. To bude asi to kolo teda teď. v sobotu kolo a v neděli relaxace v bazénu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.