Únor 2, 200916 r Jojo Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov
Únor 2, 200916 r jo kdyz je pekne a na kole se jede v klidu tak je to OK vejlet !! Jojo nema cenu se hnat ... hezky klidecek pohodicka !
Únor 2, 200916 r Autor na kole toho víc stihneš a tím pádem i víc vidíš jinak já se připravoval na rotopedu než mě dostala chřipka a nějak ještě nejsem 100% v pohodě abych znova začal Já už to vidím - pár dní s Vama na kole a do konce roku se z toho budu vzpamatovávat - pokud to ovšem přežiju !!!
Únor 2, 200916 r Jojo nema cenu se hnat ... hezky klidecek pohodicka ! tak tak, bysme mohli na až bude hezky nějakou cykloakci dát
Únor 2, 200916 r Jojo Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov A zpátky sis to dal nějak přes Hrabětice bo co, viď?
Únor 2, 200916 r Já už to vidím - pár dní s Vama na kole a do konce roku se z toho budu vzpamatovávat - pokud to ovšem přežiju !!! přežiješ neboj, zvlášť když sebou budeš mít motivaci
Únor 2, 200916 r Jojo Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov já teda přijedu až do Bedřichova autem
Únor 2, 200916 r Autor přežiješ neboj, zvlášť když sebou budeš mít motivaci Jenže ta motivace má i 2.letého kluka což by bylo opravdu jet na pohodu !!!
Únor 2, 200916 r Jenže ta motivace má i 2.letého kluka což by bylo opravdu jet na pohodu !!! ta z Turnova??? 2Ovi: no něco by se pak dalo vymyslet. Podle stavu při dojezdu
Únor 2, 200916 r a je v tom planovana i nocni akce? Tusim, ze zatim je planovano jen to co tu vidis napsano, tzn jeste nic krom toho, ze bysme neco mohli podniknout
Únor 2, 200916 r Na todle tema pak hodim nejake info do F1-Ostatni-bikeri nebo jak se to jmenovalo ... tam uz je to o bicich docela zavedene, takze by se to tam mohlo chytit a pak by se to dalo flaknout i do akci a srazu pokud se neco domluvi ...
Únor 2, 200916 r ja bych taky radsi na misto srazu dorazil autem :-) Nebudte mekousci Hezky na kole az z domova
Únor 2, 200916 r Autor Nebudte mekousci Hezky na kole az z domova Tak na to zapomeň !!! - to bys mě letos už neviděl
Únor 2, 200916 r Tak na to zapomeň !!! - to bys mě letos už neviděl Mnooo .. asi dostanes vyjimku Mas to precijen malicko dal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.