MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jojo Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ja na to kolo klidne muzu taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jo kdyz je pekne a na kole se jede v klidu tak je to OK vejlet !! Jojo nema cenu se hnat ... hezky klidecek pohodicka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 na kole toho víc stihneš a tím pádem i víc vidíš jinak já se připravoval na rotopedu než mě dostala chřipka a nějak ještě nejsem 100% v pohodě abych znova začal Já už to vidím - pár dní s Vama na kole a do konce roku se z toho budu vzpamatovávat - pokud to ovšem přežiju !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jojo nema cenu se hnat ... hezky klidecek pohodicka ! tak tak, bysme mohli na až bude hezky nějakou cykloakci dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 v sobotu kolo a v neděli relaxace v bazénu Tak to bych možná přežil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jojo Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov A zpátky sis to dal nějak přes Hrabětice bo co, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 na horach jsou super cesty a je tam toho i hodne videt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Já už to vidím - pár dní s Vama na kole a do konce roku se z toho budu vzpamatovávat - pokud to ovšem přežiju !!! přežiješ neboj, zvlášť když sebou budeš mít motivaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A zpátky sis to dal nějak přes Hrabětice bo co, viď? No pac sem debza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jojo Pritom takova dalka ... ja vlastne tusim ten den jel z JBC ... coz je proste podle me ... PRO ME ... vrazda, hlavne z JBC na Jindrichov já teda přijedu až do Bedřichova autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a je v tom planovana i nocni akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 přežiješ neboj, zvlášť když sebou budeš mít motivaci Jenže ta motivace má i 2.letého kluka což by bylo opravdu jet na pohodu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jenže ta motivace má i 2.letého kluka což by bylo opravdu jet na pohodu !!! ta z Turnova??? 2Ovi: no něco by se pak dalo vymyslet. Podle stavu při dojezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a je v tom planovana i nocni akce? Tusim, ze zatim je planovano jen to co tu vidis napsano, tzn jeste nic krom toho, ze bysme neco mohli podniknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 já teda přijedu až do Bedřichova autem Srabe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ja bych taky radsi na misto srazu dorazil autem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ta z Turnova???... Nee, bejvalá spolužačka z Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Na todle tema pak hodim nejake info do F1-Ostatni-bikeri nebo jak se to jmenovalo ... tam uz je to o bicich docela zavedene, takze by se to tam mohlo chytit a pak by se to dalo flaknout i do akci a srazu pokud se neco domluvi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ja bych taky radsi na misto srazu dorazil autem :-) Nebudte mekousci Hezky na kole az z domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ok ale bude se vyrazet ze strednich cech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Nebudte mekousci Hezky na kole az z domova Tak na to zapomeň !!! - to bys mě letos už neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak na to zapomeň !!! - to bys mě letos už neviděl Mnooo .. asi dostanes vyjimku Mas to precijen malicko dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A počítá se za domov i chalupa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 nene budou se kontrolovat trvaly bydliste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.