MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 koukal jsem, taky uvažuju, že si něco takového pořádím Staci jezdit podle predpisu a nemas se ceho obavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A Misa ? ta nebyla puštěna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Staci jezdit podle predpisu a nemas se ceho obavat no občas se nezadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 http://www.eshop-antiradary.cz/produkty/an...-valentine-one/ Tady to máte ale cena tam je šílená.Dá se koupit okolo 7 tisic a je to vyzkoušený model.Mám ho a nemužu si ho vynachválit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 To já nevím ale nebyl čas A je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 koukal jsem, taky uvažuju, že si něco takového pořádím Teď jsem pořídil navigaci TomTom GO 730t a ta má v nabídce i upozornění na hromadu bezpečnostních kamer tak doufám že by tam mohlo být i na tyto mobilní od "pomáhat a chránit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ja myslim, ze muze Zas me laka abych s nim byl na pokoji vsak si taky pamatuji jsem ti rikal, ze tentokrat to bude v poklidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hrabe : to si nemyslim ... seznam tam budes mit max tech stacionarnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A je to tady No já rači pojedu někam jinam něž tady napíšu něco co není potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 vsak si taky pamatuji jsem ti rikal, ze tentokrat to bude v poklidu Proste takova klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 V té navigaci máš POIky a je tam třeba měřené useky v Praze a tak ale rozhodně Tě to neubrání od měření rychlosti od Policie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no nic přátelé, dospěl jsem k závěru, že už jsem v práci dost dlouho a jedu dom. Mějte se a těším se na další, doufám brzký, pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Hrabe : to si nemyslim ... seznam tam budes mit max tech stacionarnich Ale i to stačí. Tak se začneme krotit aspoň trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no nic přátelé, dospěl jsem k závěru, že už jsem v práci dost dlouho a jedu dom. Mějte se a těším se na další, doufám brzký, pokec. To já pro změnu dospěl k závěru že jsem doma moc dlouho a odjíždím taky ale ... !!! A v noci zase bude co číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ty wole...to jdete chlastat nebo píchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Toz vsichni odchazejici se mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ty wole...to jdete chlastat nebo píchat? Petr bych tak tipl, ze jde domu z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ovidius: ozvi se mi a pořešíme ten antiradar přes Roberta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petr bych tak tipl, ze jde domu z prace tak tak, čeká na mě pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 otevřeno je, ale moc lidí tam není tos mi nemel psat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ty wole...to jdete chlastat nebo píchat? pro dnesek by se hodilo oboji... a zejtra volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 pro dnesek by se hodilo oboji... Plně souhlasím ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ani s jednim nemám problém i když to druhé je docela zavazujici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ani s jednim nemám problém i když to druhé je docela zavazujici... max . na hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ani s jednim nemám problém i když to druhé je docela zavazujici... Chlastani by slo ,ale to druhy,,, jeste jsem si neobnovil tu permanentku no ,musim to napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.