Únor 2, 200916 r koukal jsem, taky uvažuju, že si něco takového pořádím Staci jezdit podle predpisu a nemas se ceho obavat
Únor 2, 200916 r http://www.eshop-antiradary.cz/produkty/an...-valentine-one/ Tady to máte ale cena tam je šílená.Dá se koupit okolo 7 tisic a je to vyzkoušený model.Mám ho a nemužu si ho vynachválit!
Únor 2, 200916 r Autor koukal jsem, taky uvažuju, že si něco takového pořádím Teď jsem pořídil navigaci TomTom GO 730t a ta má v nabídce i upozornění na hromadu bezpečnostních kamer tak doufám že by tam mohlo být i na tyto mobilní od "pomáhat a chránit"
Únor 2, 200916 r Ja myslim, ze muze Zas me laka abych s nim byl na pokoji vsak si taky pamatuji jsem ti rikal, ze tentokrat to bude v poklidu
Únor 2, 200916 r Autor A je to tady No já rači pojedu někam jinam něž tady napíšu něco co není potřeba
Únor 2, 200916 r vsak si taky pamatuji jsem ti rikal, ze tentokrat to bude v poklidu Proste takova klasika
Únor 2, 200916 r V té navigaci máš POIky a je tam třeba měřené useky v Praze a tak ale rozhodně Tě to neubrání od měření rychlosti od Policie.
Únor 2, 200916 r no nic přátelé, dospěl jsem k závěru, že už jsem v práci dost dlouho a jedu dom. Mějte se a těším se na další, doufám brzký, pokec.
Únor 2, 200916 r Autor Hrabe : to si nemyslim ... seznam tam budes mit max tech stacionarnich Ale i to stačí. Tak se začneme krotit aspoň trochu
Únor 2, 200916 r Autor no nic přátelé, dospěl jsem k závěru, že už jsem v práci dost dlouho a jedu dom. Mějte se a těším se na další, doufám brzký, pokec. To já pro změnu dospěl k závěru že jsem doma moc dlouho a odjíždím taky ale ... !!! A v noci zase bude co číst
Únor 2, 200916 r Ty wole...to jdete chlastat nebo píchat? pro dnesek by se hodilo oboji... a zejtra volno
Únor 2, 200916 r Ani s jednim nemám problém i když to druhé je docela zavazujici... Chlastani by slo ,ale to druhy,,, jeste jsem si neobnovil tu permanentku no ,musim to napravit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.