Únor 2, 200916 r Chlastani by slo ,ale to druhy,,, jeste jsem si neobnovil tu permanentku no ,musim to napravit na permici ser a ber jednotlivy jizdy.... treba to bude jinde lepsi
Únor 2, 200916 r na permici ser a ber jednotlivy jizdy.... treba to bude jinde lepsi pracuji natom ... Nevim proc,,mam pocit jakoby byla streda....
Únor 2, 200916 r pracuji natom ... Nevim proc,,mam pocit jakoby byla streda.... jo nejlepsi prac. tejden je streda streda streda streda streda sobota nedele
Únor 2, 200916 r jo nejlepsi prac. tejden jestreda streda streda streda streda sobota nedele Jo to by bylo fájn ....
Únor 2, 200916 r Autor dneska to tu byla dobra drbarna Decentička !!! A taky doufám že ten weelet na kolech vyjde !!!
Únor 2, 200916 r brej den ve spolek, potřebuju radu zda jít dneska na pár točenejch nebo počkat do středy...
Únor 2, 200916 r Decentička !!! A taky doufám že ten weelet na kolech vyjde !!! weelet na kolech? co to slyším...bych se taky přidal, třeba:)
Únor 2, 200916 r brej den ve spolek, potřebuju radu zda jít dneska na pár točenejch nebo počkat do středy... Zdarec ... Zkus se ridit dle Oviho kalendare ... Urcite par tocenejch nezaskodi : )
Únor 2, 200916 r brej den ve spolek, potřebuju radu zda jít dneska na pár točenejch nebo počkat do středy... šel bych každopádně dneska i ve středu
Únor 2, 200916 r šel bych každopádně dneska i ve středu jj,,to by bylo nejlepsi ,ale nesmi se to prehanet ... .)
Únor 2, 200916 r Pokud budou točit RUM tak bych šel taky ,ale kdo to má pořád platit chlape ty jseš hroznej rumař
Únor 2, 200916 r jj,zabava neco stoji Koukal jsem na ten nedelni srazek ,,prijel bych sakrich ,ale asi mi to nevyjde. Budu mit velmi rušnou sobotni noc....
Únor 2, 200916 r šel bych každopádně dneska i ve středu ...nakonec dneka budu doma:( nějak se mi nechce samotnýmu a někam daleko se vláčet po Praze nechci...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.