Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) ...nakonec dneka budu doma:( nějak se mi nechce samotnýmu a někam daleko se vláčet po Praze nechci... To jsem netušil že je Praze tak málo hospod Editováno: 2. Únor 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 v Praze je spocitas na prstech jedny ruky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak se má odstěhovat do nějakýho hospodama líp zásobenýho města a neskuhrat, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 To jsem netušil že je Praze tak málo hospod hospod je dostatek, ale ty co navštěvují já jsou všechny daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to je uplne nejlepsi reseni:-) takova Stodolni by mohla byt neco pro nej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak já jsem dneska taky doma,nesehnal jsem nikoho kdo by sel se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to je uplne nejlepsi reseni:-)takova Stodolni by mohla byt neco pro nej :-) Tak do Stodolni se chystam uz hodne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jirko, to jsme dva dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj chlapi.Tak už po večeři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj chlapi.Tak už po večeři? Zdarec,no jasně.U mě proběhly bramboráčky se zelím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak do Stodolni se chystam uz hodne dlouho no ja taky a to tam mame pruvodce kluboveho. Neuskutecnime to letos?? Pekne se nechat svest pendolinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj chlapi.Tak už po večeři? jj uz urcite, porad muzes sehnat nejaky telefony?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to je uplne nejlepsi reseni:-)takova Stodolni by mohla byt neco pro nej :-) Jenomže tam by zase hrozilo to, že se nedostane dom vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to si musi vybrat co je mensi zlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A taky asi záleží s kým by šel a za jak dlouho by mu ten doprovod odpadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no ja taky a to tam mame pruvodce kluboveho. Neuskutecnime to letos?? Pekne se nechat svest pendolinem tak kdybych jel pendolinem,tak by me mohli v Ostrave z vlaku vyhazovat lopatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A taky asi záleží s kým by šel a za jak dlouho by mu ten doprovod odpadl no to je taky pravda, ale myslim ze tam to clovek zvladne sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Baurak: jasně.Co si přeješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak kdybych jel pendolinem,tak by me mohli v Ostrave z vlaku vyhazovat lopatou hele i takovy je reseni, kazdopadne lepsi nez ridit a hlavne nemas problem cestou zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Baurak: jasně.Co si přeješ? no koukam, ze to jeste neni v prodeji chci N97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 hele i takovy je reseni, kazdopadne lepsi nez ridit a hlavne nemas problem cestou zpet akorát nevím co bych tam v tý Stodolní dělal,bo bych se asi slušně upravil už vevlaku.Ale někdy bych fakt vyrazil,očíhnout nějaký moravský slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ale jenom dokud se na něho nenalepí nějaká ta hérečka opálené pleti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ještě se neprodáva.A Ty chceš Symbianový telefon? Využiješ to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 čau prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 čau prdi zdarec smrádě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.