Únor 2, 200916 r Autor ...nakonec dneka budu doma:( nějak se mi nechce samotnýmu a někam daleko se vláčet po Praze nechci... To jsem netušil že je Praze tak málo hospod Upraveno Únor 2, 200916 r od Hrábě Fernétti
Únor 2, 200916 r Autor Tak se má odstěhovat do nějakýho hospodama líp zásobenýho města a neskuhrat, že !!!
Únor 2, 200916 r To jsem netušil že je Praze tak málo hospod hospod je dostatek, ale ty co navštěvují já jsou všechny daleko...
Únor 2, 200916 r to je uplne nejlepsi reseni:-)takova Stodolni by mohla byt neco pro nej :-) Tak do Stodolni se chystam uz hodne dlouho
Únor 2, 200916 r Tak do Stodolni se chystam uz hodne dlouho no ja taky a to tam mame pruvodce kluboveho. Neuskutecnime to letos?? Pekne se nechat svest pendolinem
Únor 2, 200916 r Autor to je uplne nejlepsi reseni:-)takova Stodolni by mohla byt neco pro nej :-) Jenomže tam by zase hrozilo to, že se nedostane dom vůbec
Únor 2, 200916 r no ja taky a to tam mame pruvodce kluboveho. Neuskutecnime to letos?? Pekne se nechat svest pendolinem tak kdybych jel pendolinem,tak by me mohli v Ostrave z vlaku vyhazovat lopatou
Únor 2, 200916 r A taky asi záleží s kým by šel a za jak dlouho by mu ten doprovod odpadl no to je taky pravda, ale myslim ze tam to clovek zvladne sam
Únor 2, 200916 r tak kdybych jel pendolinem,tak by me mohli v Ostrave z vlaku vyhazovat lopatou hele i takovy je reseni, kazdopadne lepsi nez ridit a hlavne nemas problem cestou zpet
Únor 2, 200916 r hele i takovy je reseni, kazdopadne lepsi nez ridit a hlavne nemas problem cestou zpet akorát nevím co bych tam v tý Stodolní dělal,bo bych se asi slušně upravil už vevlaku.Ale někdy bych fakt vyrazil,očíhnout nějaký moravský slečny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.