Leden 6, 200916 r hádám, že tu bude o pár stupínků méně nežli ráno. Můj tip je na -18°C. Mám tu koupený 3 litry rumu, tak budeme v práci rozmrazovat hehe prijedu na košt a na kost
Leden 6, 200916 r co to jsou tři litry rumu pro pár nadšenců, kteří mají vedle svého koníčku (popíjení) i hobby (chlast)
Leden 6, 200916 r co to jsou tři litry rumu pro pár nadšenců, kteří mají vedle svého koníčku (popíjení) i hobby (chlast) :smich: :smich: bez komentaru :smich: :smich:
Leden 6, 200916 r já končím také, tohle bude jen mlsání v práci, pro dobrou náladu letos jsem ještě nikde nebyl a nepůjdu. Jsem vykynutej jako prase ze žrádla a chlastu, takže konec a dokud nezhubnu, musím si odepřít svou vášeň jo a taky to šetří prachy
Leden 6, 200916 r tak to já s chlastem na nějakou dobu přestal.Už toho bylo nějak moc taky bych mel ale.......
Leden 6, 200916 r To mi povídej,taky už jsem to v poslední době moc nekočíroval.No a těch ušetřenejch peněz...........
Leden 6, 200916 r tý vole vo 50°C teplejc malinkej rozdilek jinak k tomu chlastu - staci ze nepujdu dnes?
Leden 6, 200916 r já se teda přiznám, měl jsem nutkání jít dnes a taky jsem měl huť na zeleninovej salát, lae zima mě odradila a myslím si, že nejen mě v hospodách je určitě pusto a prázdno, představím-li si, jak piju pár decek vínka a pak potřebuju po cestě čůrat. Brrrrr až mi zamrazilo
Leden 6, 200916 r já se teda přiznám, měl jsem nutkání jít dnes a taky jsem měl huť na zeleninovej salát, lae zima mě odradila a myslím si, že nejen měv hospodách je určitě pusto a prázdno, představím-li si, jak piju pár decek vínka a pak potřebuju po cestě čůrat. Brrrrr až mi zamrazilo presne kvuli ty zime se mi nechce ani kara tahat z garaze
Leden 6, 200916 r Jo já mám jeden pěknej bárek asi 200 metrů od baráku,takže bych to i přeběhl,ale prostě jsem si řekl nee Jiříku,zůstaneš doma
Leden 6, 200916 r a to jsem mohl s kamoskou na drink... no nebejt ty zimy.... no inu pockam den dva a pujdu stejne....
Leden 6, 200916 r Tak s kámoškou bych asi předsevzetí porušil.Když musíš,tak musíš jo asi zejtra a nebo pozejtri na 100% .... ) panove valim na vajgla - takze za nekolik min. zpet
Leden 6, 200916 r Zdarec kočko Ahooj tak uz jsme zdravi? Upraveno Leden 6, 200916 r od Cary_mary_fuck
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.