Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hádám, že tu bude o pár stupínků méně nežli ráno. Můj tip je na -18°C. Mám tu koupený 3 litry rumu, tak budeme v práci rozmrazovat lol

hehe prijedu na košt a na kost :)

Vloženo
co to jsou tři litry rumu pro pár nadšenců, kteří mají vedle svého koníčku (popíjení) i hobby (chlast) lol:p

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

bez komentaru

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo

já končím také, tohle bude jen mlsání v práci, pro dobrou náladu

letos jsem ještě nikde nebyl a nepůjdu. Jsem vykynutej jako prase ze žrádla a chlastu, takže konec a dokud nezhubnu, musím si odepřít svou vášeň

jo a taky to šetří prachy :D:smich:

Vloženo

já se teda přiznám, měl jsem nutkání jít dnes a taky jsem měl huť na zeleninovej salát, lae zima mě odradila a myslím si, že nejen mě

v hospodách je určitě pusto a prázdno, představím-li si, jak piju pár decek vínka a pak potřebuju po cestě čůrat. Brrrrr až mi zamrazilo

Vloženo
já se teda přiznám, měl jsem nutkání jít dnes a taky jsem měl huť na zeleninovej salát, lae zima mě odradila a myslím si, že nejen mě

v hospodách je určitě pusto a prázdno, představím-li si, jak piju pár decek vínka a pak potřebuju po cestě čůrat. Brrrrr až mi zamrazilo

presne kvuli ty zime se mi nechce ani kara tahat z garaze :)

Vloženo
Tak s kámoškou bych asi předsevzetí porušil.Když musíš,tak musíš

jo asi zejtra a nebo pozejtri na 100% .... :))

panove valim na vajgla - takze za nekolik min. zpet

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...