Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak to se bude rozmrazovat jedna radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 hádám, že tu bude o pár stupínků méně nežli ráno. Můj tip je na -18°C. Mám tu koupený 3 litry rumu, tak budeme v práci rozmrazovat hehe prijedu na košt a na kost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jen aby jste to rozmrazovaní přežili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 co to jsou tři litry rumu pro pár nadšenců, kteří mají vedle svého koníčku (popíjení) i hobby (chlast) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jen aby jste to rozmrazovaní přežili jo jsme zvykli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 co to jsou tři litry rumu pro pár nadšenců, kteří mají vedle svého koníčku (popíjení) i hobby (chlast) :smich: :smich: bez komentaru :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak to já s chlastem na nějakou dobu přestal.Už toho bylo nějak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 já končím také, tohle bude jen mlsání v práci, pro dobrou náladu letos jsem ještě nikde nebyl a nepůjdu. Jsem vykynutej jako prase ze žrádla a chlastu, takže konec a dokud nezhubnu, musím si odepřít svou vášeň jo a taky to šetří prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 panove a tady jedna vzpominkova a pro poteseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak to já s chlastem na nějakou dobu přestal.Už toho bylo nějak moc taky bych mel ale....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 To mi povídej,taky už jsem to v poslední době moc nekočíroval.No a těch ušetřenejch peněz........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak ted me to uplne zahralo u srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tý vole vo 50°C teplejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tý vole vo 50°C teplejc malinkej rozdilek jinak k tomu chlastu - staci ze nepujdu dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 já se teda přiznám, měl jsem nutkání jít dnes a taky jsem měl huť na zeleninovej salát, lae zima mě odradila a myslím si, že nejen mě v hospodách je určitě pusto a prázdno, představím-li si, jak piju pár decek vínka a pak potřebuju po cestě čůrat. Brrrrr až mi zamrazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 já se teda přiznám, měl jsem nutkání jít dnes a taky jsem měl huť na zeleninovej salát, lae zima mě odradila a myslím si, že nejen měv hospodách je určitě pusto a prázdno, představím-li si, jak piju pár decek vínka a pak potřebuju po cestě čůrat. Brrrrr až mi zamrazilo presne kvuli ty zime se mi nechce ani kara tahat z garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jo já mám jeden pěknej bárek asi 200 metrů od baráku,takže bych to i přeběhl,ale prostě jsem si řekl nee Jiříku,zůstaneš doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a to jsem mohl s kamoskou na drink... no nebejt ty zimy.... no inu pockam den dva a pujdu stejne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak s kámoškou bych asi předsevzetí porušil.Když musíš,tak musíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdarec kočko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak s kámoškou bych asi předsevzetí porušil.Když musíš,tak musíš jo asi zejtra a nebo pozejtri na 100% .... ) panove valim na vajgla - takze za nekolik min. zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak se nespal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Zdarec kočko Ahooj tak uz jsme zdravi? Editováno: 6. leden 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tý vole, ještě chodit kvůli cigáru ven no to by mě jeblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.