Únor 2, 200916 r Tý jo,se máte.Škoda že už není místo,jsem mohl přijet zbourat nový nj, ty budeš mít to hravý auto, co?
Únor 2, 200916 r Ahoj kocourku Jaky byl week? na pohodu, bylo docela hezky takže jsem blbnul s chlupáčem. Co ty?
Únor 2, 200916 r Autor HF: Haha to zni pekne blbe Mame se?... To já vím Do práce až ve středu, zítra mě čeká návštěva oné to solné jeskyně tak super
Únor 2, 200916 r Petr81: V sobotu do pul 7 v praci, potom akce do 6 rano a nedele skoro cela prospana takze to docela slo
Únor 2, 200916 r Jirka3: jakou velikost kol sháníš??? dyžtak SZ Upraveno Únor 2, 200916 r od lukyssek
Únor 2, 200916 r To já vím Do práce až ve středu, zítra mě čeká návštěva oné to solné jeskyně tak super Se mas ja musim uz zitra a vuuubec se mi nechce Ahoj Jiriii
Únor 2, 200916 r Petr81: V sobotu do pul 7 v praci, potom akce do 6 rano a nedele skoro cela prospana takze to docela slo proboha kde tě nutí chodit v sobotu do práce? Tak to byla pořádná akce a chápu, že pak to chtělo prospat
Únor 2, 200916 r 17 nebo 18 minimálně 18 pane na takovouhle káru, koukni na aukro, nedávno jsem tam viděl pěkný v tý správný rozteči
Únor 2, 200916 r proboha kde tě nutí chodit v sobotu do práce? Tak to byla pořádná akce a chápu, že pak to chtělo prospat Kde? V praci Delam utery az sobota, pracovni doba uplne na nic
Únor 2, 200916 r minimálně 18 pane na takovouhle káru, koukni na aukro, nedávno jsem tam viděl pěkný v tý správný rozteči jojo,něco pohledám.Je fakt,že když už,tak 18 minimalne
Únor 2, 200916 r Autor Se mas ja musim uz zitra a vuuubec se mi nechce Sice Ti to moc nepomůže ale aspoň si na Tebe zítra vzpomenu
Únor 2, 200916 r Kde? V praci Delam utery az sobota, pracovni doba uplne na nic no to jo, zlatý pondělí až pátek
Únor 2, 200916 r jojo,něco pohledám.Je fakt,že když už,tak 18 minimalne tak tak, taky dávám na Leona velký kolečka
Únor 2, 200916 r Autor Kde? V praci Delam utery az sobota, pracovni doba uplne na nic Každá pracovní doba má svoje !!! Já to mám podobný. Dělám středa až pátek a moc si nestěžuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.