Únor 2, 200916 r Hrabatkoo kdybych delala streda az patek tak si taky nestezuju Peta: To ano toe dan za to ze delam praci ktera me bavi i kdyz se mi tam obcas nechce a stve me to tam... delat s lidma da obcas poradne zabrat
Únor 2, 200916 r ty bych chtěl, ale 5x100 jsem je nenašel ty se mi fakt libi a asi by mu i slusely.A jsou za super cenu,funglnovy 18 za 9800
Únor 2, 200916 r Hrabatkoo kdybych delala streda az patek tak si taky nestezuju Peta: To ano toe dan za to ze delam praci ktera me bavi i kdyz se mi tam obcas nechce a stve me to tam... delat s lidma da obcas poradne zabrat tak to je nejdůležitější když práce baví. O práci s lidma mi povídej, dneska jsem nechápal jak může být někdo tak blbej, měl jsem co dělat abych to těm dotyčnejm neřekl
Únor 2, 200916 r tak to je nejdůležitější když práce baví. O práci s lidma mi povídej, dneska jsem nechápal jak může být někdo tak blbej, měl jsem co dělat abych to těm dotyčnejm neřekl Hih jakto? Copak vubec delas?
Únor 2, 200916 r Hih jakto? Copak vubec delas? protože to fakt byly idioti, víc nemůžu, mám mlčenlivost . Dělám právníka
Únor 2, 200916 r ty se mi fakt libi a asi by mu i slusely.A jsou za super cenu,funglnovy 18 za 9800Jirko a co toto je to v 18'' a 5x100
Únor 2, 200916 r Peta: Jo takhle tak to chapu Tak tu mas ex Bobik: Nee to dela nekdo jinej Jeste delat pondelky to tak Neznalek: Nazdaaar
Únor 2, 200916 r Peta: Jo takhle tak to chapu Tak tu mas ex Bobik: Nee to dela nekdo jinej Jeste delat pondelky to tak Neznalek: Nazdaaar děkuji slečno, to je dneska první a asi poslední
Únor 2, 200916 r petr: závist je ale špatná a zlá vlastnost Janinka: někdy bych bral mít volný pondělky, zrovna dnes se mi vůbec nechtělo z postele a do práce jsem přišel až ve čtvrt na devět :D
Únor 2, 200916 r petr: závist je ale špatná a zlá vlastnost Janinka: někdy bych bral mít volný pondělky, zrovna dnes se mi vůbec nechtělo z postele a do práce jsem přišel až ve čtvrt na devět :D mě se nechce nikdy njn, mám i horší vlastnosti. Prý
Únor 2, 200916 r Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? dáš si pivko Romane? Petr: se tím ještě chlub
Únor 2, 200916 r Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? no a čekáme na výčepního.Takže ke mě jedno točený.....a honem
Únor 2, 200916 r Petře jsou to repliky a jsou v Havířově cena za kus 3150Kč Jiřiku ty už O2 ? nene,já rád malý auta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.