Únor 2, 200916 r Peta: Jsem dneska nejaka rozdavacna chces jeste jednu? Bobiiiik: No tak v 8.15 mam este ctvrt hodinky pulnoc kdyz jdu do prace Romariooo: Dneska jenom caj
Únor 2, 200916 r Petře jsou to repliky a jsou v Havířově cena za kus 3150Kč Jiřiku ty už O2 ? máte i nějaké jiné kola za příjemné ceny?
Únor 2, 200916 r Bobiiiik: No tak v 8.15 mam este ctvrt hodinky pulnoc kdyz jdu do prace to máte otevíračku v deset ne? zase máš pak ale celej den rozfrckanej. Mám co říkat, když jsem poslední měsíc dělal od sedmi ráno minimálně do šesti večer skoro každej den a sobo jsem chodil naštěstí jen dopolko tak nějak... blééé
Únor 2, 200916 r Tak jo! Dvě točeny 12 a jeden čaj.A co tvrdej? Nikdo nic? dal bych si zlatou ruskou carskou čéče
Únor 2, 200916 r máte i nějaké jiné kola za příjemné ceny?Péťo ja to neprodávám ale je tu prodejna super
Únor 2, 200916 r a bude ti říkat tatíííííí de-bi-le to bych si musel sakra pospíšit, v 10ti bych to asi nezvládl
Únor 2, 200916 r Pořád by jste jenom chlastali.Nic nebude! Stejně nemáte prachy! já jsem po prodeji Fábie milionář
Únor 2, 200916 r Bobiiik: Jj v 10 ale chodivam uz na pul abych se stihla prevlict do firemniho nez se tam nahrnou lidi
Únor 2, 200916 r CMF: tak to je otázka na tělo...mám to dát rovnou sem? Vždyt ještě neni ani 22hodin...
Únor 2, 200916 r de-bi-le to bych si musel sakra pospíšit, v 10ti bych to asi nezvládl mě říkaj tatí naštěstí jen 7mi letý děti.... Tady tety ještě neviděly jak jsme zelení ... Pane Vy jste, ale zelenej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.