lukyssek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Konečně! Nacpaná hospoda.Co pijete vážení? ...ke mě jednu dvanáctku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peta: Jsem dneska nejaka rozdavacna chces jeste jednu? Bobiiiik: No tak v 8.15 mam este ctvrt hodinky pulnoc kdyz jdu do prace Romariooo: Dneska jenom caj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petře jsou to repliky a jsou v Havířově cena za kus 3150Kč Jiřiku ty už O2 ? máte i nějaké jiné kola za příjemné ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peta: Jsem dneska nejaka rozdavacna chces jeste jednu? ano broučku, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak jo! Dvě točeny 12 a jeden čaj.A co tvrdej? Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ...ke mě jednu dvanáctku ke mě kdyžtak nějak hezkou sedmnáctku, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Bobiiiik: No tak v 8.15 mam este ctvrt hodinky pulnoc kdyz jdu do prace to máte otevíračku v deset ne? zase máš pak ale celej den rozfrckanej. Mám co říkat, když jsem poslední měsíc dělal od sedmi ráno minimálně do šesti večer skoro každej den a sobo jsem chodil naštěstí jen dopolko tak nějak... blééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak jo! Dvě točeny 12 a jeden čaj.A co tvrdej? Nikdo nic? dal bych si zlatou ruskou carskou čéče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ke mě kdyžtak nějak hezkou sedmnáctku, děkuju a bude ti říkat tatíííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tak jo! Dvě točeny 12 a jeden čaj.A co tvrdej? Nikdo nic? a já jednoho kapitána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petula: Romariooo: A co tvrdyho nabizis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ke mě kdyžtak nějak hezkou sedmnáctku, děkuju sedmnáct je málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Pořád by jste jenom chlastali.Nic nebude! Stejně nemáte prachy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 máte i nějaké jiné kola za příjemné ceny?Péťo ja to neprodávám ale je tu prodejna super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petula: Romariooo: A co tvrdyho nabizis? tady se to zase zvrhává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a bude ti říkat tatíííííí de-bi-le to bych si musel sakra pospíšit, v 10ti bych to asi nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a já jednoho kapitána dobrá, tak tedy morganovej večírek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Pořád by jste jenom chlastali.Nic nebude! Stejně nemáte prachy! já jsem po prodeji Fábie milionář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Bobiiik: Jj v 10 ale chodivam uz na pul abych se stihla prevlict do firemniho nez se tam nahrnou lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 CMF: tak to je otázka na tělo...mám to dát rovnou sem? Vždyt ještě neni ani 22hodin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petula: no jééé, moc děkuju Janinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 dobrá, tak tedy morganovej večírek tak to má být,tak je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 de-bi-le to bych si musel sakra pospíšit, v 10ti bych to asi nezvládl mě říkaj tatí naštěstí jen 7mi letý děti.... Tady tety ještě neviděly jak jsme zelení ... Pane Vy jste, ale zelenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ke mě kdyžtak nějak hezkou sedmnáctku, děkuju A dvacitku bys nechtel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Péťo ja to neprodávám ale je tu prodejna super tak to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.