Únor 2, 200916 r mě říkaj tatí naštěstí jen 7mi letý děti.... Tady tety ještě neviděly jak jsme zelení ... Pane Vy jste, ale zelenej... Tety ale vypadaly docela šikovně
Únor 2, 200916 r Bobiiik: Jj v 10 ale chodivam uz na pul abych se stihla prevlict do firemniho nez se tam nahrnou lidi firemní máte bundošky a tríča psí a kočičí a nebo chodíš i v nějaký kombinéze a helmě
Únor 2, 200916 r firemní máte bundošky a tríča psí a kočičí a nebo chodíš i v nějaký kombinéze a helmě já podobnej takže pane vrchní nemelte hlouposti a já si dám na tyhle dva mladý pány
Únor 2, 200916 r CMF: tak to je otázka na tělo...mám to dát rovnou sem? Vždyt ještě neni ani 22hodin... Ja myslela alkohol prasatko
Únor 2, 200916 r Peeta: Prahaaaa Bobiiik: Musim mit firemni tricko, mikinu a kalhoty ktery se mi sili na miru takze mi obtahujou snad kazdej chlup na tele... no dokonaly
Únor 2, 200916 r na yorksheera to jde ještě líp na Téďu jako štěňátko to šlo taky, dneska už je to horší
Únor 2, 200916 r Peeta: Prahaaaa Bobiiik: Musim mit firemni tricko, mikinu a kalhoty ktery se mi sili na miru takze mi obtahujou snad kazdej chlup na tele... no dokonaly a to chce foto
Únor 2, 200916 r na Téďu jako štěňátko to šlo taky, dneska už je to horší jojo,na psíka to zabírá,to znám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.