jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 mě říkaj tatí naštěstí jen 7mi letý děti.... Tady tety ještě neviděly jak jsme zelení ... Pane Vy jste, ale zelenej... Tety ale vypadaly docela šikovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Bobiiik: Jj v 10 ale chodivam uz na pul abych se stihla prevlict do firemniho nez se tam nahrnou lidi firemní máte bundošky a tríča psí a kočičí a nebo chodíš i v nějaký kombinéze a helmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 já jsem po prodeji Fábie milionář já podobnej takže pane vrchní nemelte hlouposti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tety ale vypadaly docela šikovně no jen blbni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 A dvacitku bys nechtel? kam mám přijet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 firemní máte bundošky a tríča psí a kočičí a nebo chodíš i v nějaký kombinéze a helmě já podobnej takže pane vrchní nemelte hlouposti a já si dám na tyhle dva mladý pány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 CMF: tak to je otázka na tělo...mám to dát rovnou sem? Vždyt ještě neni ani 22hodin... Ja myslela alkohol prasatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tety ale vypadaly docela šikovně jj, a Bobajzovo dítě by se dalo využít na balení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 kam mám přijet? bež do dílny, tam budeš mít dvacítku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no jen blbni no co,mohly si prisednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jj, a Bobajzovo dítě by se dalo využít na balení na yorksheera to jde ještě líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a já si dám na tyhle dva mladý pány sociály neživíme a nenapájíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peeta: Prahaaaa Bobiiik: Musim mit firemni tricko, mikinu a kalhoty ktery se mi sili na miru takze mi obtahujou snad kazdej chlup na tele... no dokonaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no co,mohly si prisednout to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no co,mohly si prisednout už tak nás bylo u stolu 1O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 sociály neživíme a nenapájíme pod to se podepíšu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 na yorksheera to jde ještě líp na Téďu jako štěňátko to šlo taky, dneska už je to horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 CMF: objednej pořádnej mobil...aspon se uvidíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peeta: Prahaaaa Bobiiik: Musim mit firemni tricko, mikinu a kalhoty ktery se mi sili na miru takze mi obtahujou snad kazdej chlup na tele... no dokonaly a to chce foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 už tak nás bylo u stolu 1O tak jsem si měl přisednout já k nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 pod to se podepíšu lol a umíš psát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Peeta: Prahaaaa není problém, sem tam každej den, kam si pro tebe mám přijet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 na Téďu jako štěňátko to šlo taky, dneska už je to horší jojo,na psíka to zabírá,to znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Romariooo: To nechapu Bobiiik: Jeste to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a umíš psát? křížek voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.