Únor 2, 200916 r není problém, sem tam každej den, kam si pro tebe mám přijet? Co tady delas kazdej den? Pockej pockej a kdo rikal ze myslim sebe?
Únor 2, 200916 r Co tady delas kazdej den? Pockej pockej a kdo rikal ze myslim sebe? sedím v kanclu a nemyslela? (((
Únor 2, 200916 r No nic děcka.Pujdu udělat očistu a spát...to víte...my starší lidi potřebujeme kvalitní spánek...8 hodin
Únor 2, 200916 r No nic děcka.Pujdu udělat očistu a spát...to víte...my starší lidi potřebujeme kvalitní spánek...8 hodin asi tě vyměníme pane výčepní
Únor 2, 200916 r Romario: vana už byla a v posteli ležím Janinka: co by pomohlo ty podmínky vylepčit?
Únor 2, 200916 r Romario: vana už byla a v posteli ležím Janinka: co by pomohlo ty podmínky vylepčit? já sa kůpal v sobotu
Únor 2, 200916 r Bobii nemam ani fotak ani dostatek svetla ani velky zrcadlo takze si vyber Petaa: Ja myslela spis cast Phy takhle jako bys mi nic nerekl
Únor 2, 200916 r Petaa: Ja myslela spis cast Phy takhle jako bys mi nic nerekl Krč, po jižní spojce směr Barandovský most, cca 3 km před ním v kopci po pravé straně
Únor 2, 200916 r já sa kůpal v sobotu já takíííí Bobii nemam ani fotak ani dostatek svetla ani velky zrcadlo takze si vyber světlo - rozsvítit, nebo ve dne venku foťák - i takový mobil umí pěkné momentky, nebo počítač mívá kameru velký zrcadlo, nemusí být fotka přes zrcadlo, popros kolegu v práci
Únor 2, 200916 r já takíííísvětlo - rozsvítit, nebo ve dne venku foťák - i takový mobil umí pěkné momentky, nebo počítač mívá kameru velký zrcadlo, nemusí být fotka přes zrcadlo, popros kolegu v práci má pravdu ten kluk
Únor 2, 200916 r edit: zrcadlo máš, tak nepovidej :D fuck/Ja/2008/Obraz033.jpg" target="_blank">http://sweb.cz/Cary.mary.fuck/Ja/2008/Obraz033.jpg fuck/Ja/2008/Obraz033.jpg" border="0" class="linked-image" />
Únor 2, 200916 r Toe kousicek Petulo Bobii a nebylo by snadnejsi se za mnou stavit v praci a rovnou mi udelat kseft?
Únor 2, 200916 r edit: zrcadlo máš, tak nepovidej :Dfuck/Ja/2008/Obraz033.jpg" border="0" class="linked-image" /> Hezky pěkně Colombo
Únor 2, 200916 r herdek filek, nějak to nejde vložit jako obkaz a ani jako fotka, Janinka: já a motorka ne-e, max minibajk tak to vložím jako lama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.