Únor 2, 200916 r Petulo Gercenova, Pha 10 - Hostivar Bobineeeeeee tak to je fakt kousek, máš mě kam uložit?
Únor 2, 200916 r poslední zvonění 2007 já takový zážitky nemám, sme to proseděli v hospodě člověče my taky
Únor 2, 200916 r počkej kolik tam budeš mít za hodinku úchylů Uživatel Jirka3 se odhlásil z místnosti a jde na autobus Uživatel Petr81 se odhlásil z místnosti a startuje auto
Únor 2, 200916 r Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd
Únor 2, 200916 r Uživatel Jirka3 se odhlásil z místnosti a jde na autobus Uživatel Petr81 se odhlásil z místnosti a startuje auto sakra,tak mi to ujelo
Únor 2, 200916 r Uživatel Jirka3 se odhlásil z místnosti a jde na autobus Uživatel Petr81 se odhlásil z místnosti a startuje auto uživatel ex Bobík se odhlásí za chvíli jakmile ho uživatel Petr81 vyzvedne
Únor 2, 200916 r Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd Hele třeba fakt nemůžou
Únor 2, 200916 r Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd já můžu, ale teď už do Prahy neletím, ale někdy se stavím v týdnu rád odpoledne
Únor 2, 200916 r Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd já nemůžu, právě začali dávat přelet nad kukaččím hnízdem
Únor 2, 200916 r uživatel ex Bobík se odhlásí za chvíli jakmile ho uživatel Petr81 vyzvedne Uživatel Petr81 mě už prozvonil, čili běžím před vchod
Únor 2, 200916 r to bude asi sedmej smysl nebo nevím pozor mohli by jste se mě leknout Ty krávo,co to je zač?
Únor 2, 200916 r Jako bych to nerikala tak s tím uložením si mě nahlodala, ale musel bych ráno domů protože by pes noc a den vážně nevydržel. ALe rád té nabídky využiju někdy v týdnu, co ty na to?
Únor 2, 200916 r to bude asi sedmej smysl nebo nevím pozor mohli by jste se mě leknout ty vole budák jak prase
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.