Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 poslední zvonění 2007 já takový zážitky nemám, sme to proseděli v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petulo Gercenova, Pha 10 - Hostivar Bobineeeeeee tak to je fakt kousek, máš mě kam uložit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 poslední zvonění 2007 já takový zážitky nemám, sme to proseděli v hospodě člověče my taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak to je fakt kousek, máš mě kam uložit? tý jo,to se práskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 počkej kolik tam budeš mít za hodinku úchylů Uživatel Jirka3 se odhlásil z místnosti a jde na autobus Uživatel Petr81 se odhlásil z místnosti a startuje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tý jo,to se práskne žalobníšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tý jo,to se práskne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Uživatel Jirka3 se odhlásil z místnosti a jde na autobus Uživatel Petr81 se odhlásil z místnosti a startuje auto sakra,tak mi to ujelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Uživatel Jirka3 se odhlásil z místnosti a jde na autobus Uživatel Petr81 se odhlásil z místnosti a startuje auto uživatel ex Bobík se odhlásí za chvíli jakmile ho uživatel Petr81 vyzvedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd Hele třeba fakt nemůžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd já můžu, ale teď už do Prahy neletím, ale někdy se stavím v týdnu rád odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Rekla bych ze ani jednoho Jiri pac vsichni maji jenom silny reci a pak to stejne zakecaj ze nemuzou atd atd já nemůžu, právě začali dávat přelet nad kukaččím hnízdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Mam Peto, uz jsi na ceste? To jsi necekal co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 uživatel ex Bobík se odhlásí za chvíli jakmile ho uživatel Petr81 vyzvedne Uživatel Petr81 mě už prozvonil, čili běžím před vchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jako bych to nerikala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to bude asi sedmej smysl nebo nevím pozor mohli by jste se mě leknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 je to tady holt samej posera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to bude asi sedmej smysl nebo nevím pozor mohli by jste se mě leknout Ty krávo,co to je zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jako bych to nerikala tak s tím uložením si mě nahlodala, ale musel bych ráno domů protože by pes noc a den vážně nevydržel. ALe rád té nabídky využiju někdy v týdnu, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to bude asi sedmej smysl nebo nevím pozor mohli by jste se mě leknout ty vole budák jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dobryyyy Bobiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ty krávo,co to je zač? Bobík byl v Černobylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak a teď na vás začnu dělat xichty, přijímám objednávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Petulo v tydnu se muzem videt pres den a to uz nocleh potrebovat nebudes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.