jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahooj tak uz jsme zdravi? jojo,vyleženo.Včera jsem se večer vrátil ze Švajcu,tak by mohlo tenhle týden proběhnout nějaký to kafíčko,co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jirka3: Jasne krome zitrka muzu zatim kdykoliv po worku tak se ozvi hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Sakra 2x Editováno: 6. leden 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak nevěřícně koukám do bazaru co se tu zas zaregistrovalo za ..... na aukru se nevyznám....ale kdyby to nějak šlo a byl bych tam zaregistrovaný hlídal bych zda se tam tenhle zjev objeví a případně upozornil ostatní na to že je ten klíč dobrej tak do koše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ok,ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak nevěřícně koukám do bazaru co se tu zas zaregistrovalo za ..... na aukru se nevyznám....ale kdyby to nějak šlo a byl bych tam zaregistrovaný hlídal bych zda se tam tenhle zjev objeví a případně upozornil ostatní na to že je ten klíč dobrej tak do koše... taky jsem koukal,peknej zmrd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ok,ozvu se Tak to jsem zvedava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jirka3:Jo hlavně nejlepší je to že se tu zaregistruje,prodává šmejd a ještě je hned hustej a nejchytřejší...a prej budem závidět za kolik to prodá na aukru... to bude jistě ohromující a záviděníhodná čáska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Najmisku ahoj, nerozciluj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 dobry vecer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 kvuli takovejm píčusům se nemá cenu ani rozčilovat.Na Aukru třeba vydělá majlant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahpj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdarec Jiřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ahpj kamarádi... Zdar jak sviňa.Dneska bez piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nazdárek ve spolek... no chlapec asi trochu narazil :-) Tak je pak jasný že se mu to nelíbí :-) Ale vytahovat se umí...Myslel asi 2 auta a 2 motorky co dostal od rodičů k vánocům a má je teď hrdě vystavené na poličce v dětském pokojíčku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 sakra než jsem stačil napsat tak dalších 5 vzkazů mě předběhlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 baurak + Spidi: Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ahoj Jirko a Spidi Jirko posli me na baurak@octaviaclub.cz info o tom stredisku co jsi vcera psal, nejaky odkaz nebo tak neco a pripadne nejaky info na to ubytovani. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak panove to je zima - to se mi to vyplatilo skoro sem ani nedohulil i vohen nechce horet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:ahoooj...já se nerozčiluju... to mě teda vubec neznáš...jo mimochodem moc hezký kozičky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 kvuli takovejm píčusům se nemá cenu ani rozčilovat.Na Aukru třeba vydělá majlant a o co se jedna - co jsem prosvihl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:ahoooj...já se nerozčiluju... to mě teda vubec neznáš...jo mimochodem moc hezký kozičky.. Koukám že se s tím nemažeš :-) Pěkný kozičky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: To neznam no Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mno tak mužu to editnout na: hezká nadra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Bylzde: Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.