Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahooj tak uz jsme zdravi? :)

jojo,vyleženo.Včera jsem se večer vrátil ze Švajcu,tak by mohlo tenhle týden proběhnout nějaký to kafíčko,co ty na to?

jirka3: Jasne krome zitrka muzu zatim kdykoliv po worku tak se ozvi hm? :)

Sakra 2x :D

Upraveno od Cary_mary_fuck

Tak nevěřícně koukám do bazaru co se tu zas zaregistrovalo za ..... na aukru se nevyznám....ale kdyby to nějak šlo a byl bych tam zaregistrovaný hlídal bych zda se tam tenhle zjev objeví a případně upozornil ostatní na to že je ten klíč dobrej tak do koše...

ok,ozvu se ;)

Tak nevěřícně koukám do bazaru co se tu zas zaregistrovalo za ..... na aukru se nevyznám....ale kdyby to nějak šlo a byl bych tam zaregistrovaný hlídal bych zda se tam tenhle zjev objeví a případně upozornil ostatní na to že je ten klíč dobrej tak do koše...

taky jsem koukal,peknej zmrd

jirka3:Jo hlavně nejlepší je to že se tu zaregistruje,prodává šmejd a ještě je hned hustej a nejchytřejší...a prej budem závidět za kolik to prodá na aukru... :smich::smich: to bude jistě ohromující a záviděníhodná čáska... ;)

:D:doh

dobry vecer :-)

kvuli takovejm píčusům se nemá cenu ani rozčilovat.Na Aukru třeba vydělá majlant lol

Ahpj kamarádi... -_-

Zdarec Jiřiku

Ahpj kamarádi... -_-

Zdar jak sviňa.Dneska bez piva

Nazdárek ve spolek...

no chlapec asi trochu narazil :-) Tak je pak jasný že se mu to nelíbí :-)

Ale vytahovat se umí...Myslel asi 2 auta a 2 motorky co dostal od rodičů k vánocům a má je teď hrdě vystavené na poličce v dětském pokojíčku :-)

sakra než jsem stačil napsat tak dalších 5 vzkazů mě předběhlo..

ahoj Jirko a Spidi

Jirko posli me na baurak@octaviaclub.cz info o tom stredisku co jsi vcera psal, nejaky odkaz nebo tak neco a pripadne nejaky info na to ubytovani. diky

tak panove to je zima - to se mi to vyplatilo skoro sem ani nedohulil i vohen nechce horet :)

Cary:ahoooj...já se nerozčiluju... :) to mě teda vubec neznáš...jo mimochodem moc hezký kozičky.. :palec2:

kvuli takovejm píčusům se nemá cenu ani rozčilovat.Na Aukru třeba vydělá majlant lol

a o co se jedna - co jsem prosvihl? :)

Cary:ahoooj...já se nerozčiluju... :) to mě teda vubec neznáš...jo mimochodem moc hezký kozičky.. :palec2:

Koukám že se s tím nemažeš :-) Pěkný kozičky :-) :palec2:

mno tak mužu to editnout na: hezká nadra :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.