Leden 6, 200916 r Ahooj tak uz jsme zdravi? jojo,vyleženo.Včera jsem se večer vrátil ze Švajcu,tak by mohlo tenhle týden proběhnout nějaký to kafíčko,co ty na to?
Leden 6, 200916 r Tak nevěřícně koukám do bazaru co se tu zas zaregistrovalo za ..... na aukru se nevyznám....ale kdyby to nějak šlo a byl bych tam zaregistrovaný hlídal bych zda se tam tenhle zjev objeví a případně upozornil ostatní na to že je ten klíč dobrej tak do koše...
Leden 6, 200916 r Tak nevěřícně koukám do bazaru co se tu zas zaregistrovalo za ..... na aukru se nevyznám....ale kdyby to nějak šlo a byl bych tam zaregistrovaný hlídal bych zda se tam tenhle zjev objeví a případně upozornil ostatní na to že je ten klíč dobrej tak do koše... taky jsem koukal,peknej zmrd
Leden 6, 200916 r jirka3:Jo hlavně nejlepší je to že se tu zaregistruje,prodává šmejd a ještě je hned hustej a nejchytřejší...a prej budem závidět za kolik to prodá na aukru... to bude jistě ohromující a záviděníhodná čáska...
Leden 6, 200916 r Nazdárek ve spolek... no chlapec asi trochu narazil :-) Tak je pak jasný že se mu to nelíbí :-) Ale vytahovat se umí...Myslel asi 2 auta a 2 motorky co dostal od rodičů k vánocům a má je teď hrdě vystavené na poličce v dětském pokojíčku :-)
Leden 6, 200916 r ahoj Jirko a Spidi Jirko posli me na baurak@octaviaclub.cz info o tom stredisku co jsi vcera psal, nejaky odkaz nebo tak neco a pripadne nejaky info na to ubytovani. diky
Leden 6, 200916 r tak panove to je zima - to se mi to vyplatilo skoro sem ani nedohulil i vohen nechce horet
Leden 6, 200916 r Cary:ahoooj...já se nerozčiluju... to mě teda vubec neznáš...jo mimochodem moc hezký kozičky..
Leden 6, 200916 r kvuli takovejm píčusům se nemá cenu ani rozčilovat.Na Aukru třeba vydělá majlant a o co se jedna - co jsem prosvihl?
Leden 6, 200916 r Cary:ahoooj...já se nerozčiluju... to mě teda vubec neznáš...jo mimochodem moc hezký kozičky.. Koukám že se s tím nemažeš :-) Pěkný kozičky :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.