baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no je treba si to dobre naplanovat ten tejden ze? to jsi rek naprosto presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 na mě padla nějaká lenora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to je nejaky nakazlivy? sama lemra tedy ja taky jedu na 50% nemate nekdo phone nokia 5800? by me zajimalo jak to slape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já plním na 130%, jsem svazák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 přeju pěknej den vespolek...dneska v práci je to divný, všichni na mě nadávaj, já jsem ale ve všem nevině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zdar všichni po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já plním na 130%, jsem svazák taky mam splneno jako svazak ale staci kdyz se honim na 50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Standis: čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zdarec panove lukyssek - ser na ne a je klid... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Toz jedu do Turnova ... sem to asi zakrikl ... tak se mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ovi: budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Toz jedu do Turnova ... sem to asi zakrikl ... tak se mejte tak to je smula tak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ovi: budu no jisteee ... prece se nenechas takhle blbnout... vzdyt uz je utery... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ja makam jako sroub :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 čau Luky a Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ...teprv úterý...jediný co mě uklidňuje, že příští týden je výplata:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 teda, to zas bude veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Standis: veselo? no nemyslím si:) ja už dopředu vím kam ty prachy nasypu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 že by něco padlo do auta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to ja uz budu mit vyplatu dnes nebo zitra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to ja uz budu mit vyplatu dnes nebo zitra :-) tak to prijedem na navstevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Standis: veselo? no nemyslím si:) ja už dopředu vím kam ty prachy nasypu.... ale jak se ty kuvy hned rozkutalej co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to se někdo má, já si m usím ještě 13 dní počkat dneska mě to nějak neba. asi se pojedu podívat někam na zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ale jak se ty kuvy hned rozkutalej co? nejhorší je na tom, že je máš utracený a to ještě ani nedorazily na účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to se někdo má, já si m usím ještě 13 dní počkatdneska mě to nějak neba. asi se pojedu podívat někam na zakázku tak mam je mit do 5. v mesici na ucte a vetsinou je mam tak 3. nebo 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.