Únor 3, 200916 r nejhorší je na tom, že je máš utracený a to ještě ani nedorazily na účet taky se to tak da rict....
Únor 3, 200916 r :ú ok - no pockame na pocasi.... vemem spacak..... a tak tomu bych rozumel, v patek se to tam lehce probiralo
Únor 3, 200916 r a tak tomu bych rozumel, v patek se to tam lehce probiralo jasny... no kdyz bude cas... tak jsem jedine a jedine pro
Únor 3, 200916 r čau Péťo kua, sem se zasek na poradě - takle po ránu do mě hustit a taky mě potěšil podřízenej - dodal mi kompletní slohovou práci o dění u zákazníka aspoň se tady nenudím.. ale nejradši bych šel s přítulí k doktoru, páč včera byla v Turnově u nějakýho ko... normálně ji vynadal, že odmítla čípky a radši si nechala napsat prášky - od toho je přece volba ne???
Únor 3, 200916 r u me je to dnes volny, tak se snazim delat malinko poradek na foru :-)jak u tebe?? tak to ti docela závidím, já sedím v práci, za sebou jedno jednání a teď musím překopat smlouvu
Únor 3, 200916 r čau Péťo kua, sem se zasek na poradě - takle po ránu do mě hustit a taky mě potěšil podřízenej - dodal mi kompletní slohovou práci o dění u zákazníka aspoň se tady nenudím.. ale nejradši bych šel s přítulí k doktoru, páč včera byla v Turnově u nějakýho ko... normálně ji vynadal, že odmítla čípky a radši si nechala napsat prášky - od toho je přece volba ne??? zdar, to víš doktor rozumí všemu nej
Únor 3, 200916 r ex_Bobik: taky někdy musím zavítat mezi "normální" lidi normální prej heleme se skoro děcko tu ano stařešino
Únor 3, 200916 r aspon mas Peto co delat :-) ted ctu clanek a octa uz je pod 300000,- co ted vlastne delas Dakie??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.