Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

baurak: Octa II? to je mazec! :kuk:

pracuji v Bolce v areálu Škoda Auto - výroba PUR pěn do sedaček ;) Pak to dodáváme Johnsonu a ty to potahujou.. V pátek sem se dozvěděl, že není jistý, jestli mi prodlouží smlouvu :feve: ale snad to dopadne dobře a zůstanu tady.. nejhorší je, že mi to můžou říct až poslední den :feve: Tak se tak nenápadně koukám po něčem jiným..

ex_Bobik: proto to bylo v uvozovkách :p

Dobré dopoledne přeji .... :)

Tě pic, jak je? ;)

jj octa II :-)

tak proto jsi se rozhodl pro Boleslav :-)

Tě pic, jak je? ;)

Prave jsem dorazil z jedne zakázky a dobrý :) .No a cirka za 3 hodiny se mam stretnout s byvalkou ,prej semnou nutne potrebuje mluvit,tak jsem zvedav co ma na srdci :p

jinac se tak porozhlizim po auticku do budoucna :)http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905651

Upraveno od Jeronymo

Zdarec pánové :palec2:

Zdravíčko Jirko "! :)

ahoj Jirko :-)

baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce ;) a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije :) Bohužel jsme až u "komína" :feve:

Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka :p

hoj Jirko ;)

ahoj Jirko :-)

Ahoj,kam se jedes zejtra sklouznout?

Prave jsem dorazil z jedne zakázky a dobrý :) .No a cirka za 3 hodiny se mam stretnout s byvalkou ,prej semnou nutne potrebuje mluvit,tak jsem zvedav co ma na srdci :p

jinac se tak porozhlizim po auticku do budoucna :)http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905651

třeba se chce vrátit

baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce ;) a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije :) Bohužel jsme až u "komína" :feve:

tak to mas celkem na pohodu, to jestli si te nechaji nebo ne, to mam chapat tak, ze jsi ve zkusebce??

Ahoj,kam se jedes zejtra sklouznout?

Krkonose nebo Jizerky, chce se ti taky ;)

Jery: to mě by se líbilo tohle

tak to máš až na druhou stranu kolbenky skoro

baurak: nn, zkušebka mi skončila 15.12.2008, ale mám smlouvu na dobu určitou do 31.3.2009 :feve: v září sem to podepsal, páč sem netušil co nás čeká :( ale jak říkám, snad to dopadne tak, že tady zůstanu!

aspon mas Peto co delat :-)

ted ctu clanek a octa uz je pod 300000,-

co ted vlastne delas Dakie??

taky se stouram v autech na netu :)

aha, ty smlouvy na dobu urcito zacinaji byt casteji a casteji jak to tak sleduji

hosi ted bych si chtel kupovat OII a ne pred skoro 3 lety .... <_< <_<

taky se stouram v autech na netu :)

asi to budu muset proverit vice, pac niz uz to jit nemuze

baurak: nn, zkušebka mi skončila 15.12.2008, ale mám smlouvu na dobu určitou do 31.3.2009 :feve: v září sem to podepsal, páč sem netušil co nás čeká :( ale jak říkám, snad to dopadne tak, že tady zůstanu!

tak budu držet palce

Tyvoe nestras :D ...To by bylo celkem neprijemny prekvapko ...

Ta M3 je peklo,tady v třinci to jeden typek ma(viz foto) a je to vazne brko ,ale todleto uz je hoodne nad moje financni moznosti :D

Petře - no ,ikdyby me prosila na kolenou tak se k ni nevratim .Mam uz rozestaveny jiny cesticky a myslim si,ze drobatko spolehlivejsi ;)

post-4984-1233654497_thumb.jpg

hosi ted bych si chtel kupovat OII a ne pred skoro 3 lety .... <_< <_<

to by byla plna palba co lol

aha, ty smlouvy na dobu urcito zacinaji byt casteji a casteji jak to tak sleduji

to víš, pro zaměstnavatele to má své kouzlo, na lidi se se.e

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.