Únor 3, 200916 r baurak: Octa II? to je mazec! pracuji v Bolce v areálu Škoda Auto - výroba PUR pěn do sedaček Pak to dodáváme Johnsonu a ty to potahujou.. V pátek sem se dozvěděl, že není jistý, jestli mi prodlouží smlouvu ale snad to dopadne dobře a zůstanu tady.. nejhorší je, že mi to můžou říct až poslední den Tak se tak nenápadně koukám po něčem jiným.. ex_Bobik: proto to bylo v uvozovkách
Únor 3, 200916 r Tě pic, jak je? Prave jsem dorazil z jedne zakázky a dobrý .No a cirka za 3 hodiny se mam stretnout s byvalkou ,prej semnou nutne potrebuje mluvit,tak jsem zvedav co ma na srdci jinac se tak porozhlizim po auticku do budoucna http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905651 Upraveno Únor 3, 200916 r od Jeronymo
Únor 3, 200916 r baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije Bohužel jsme až u "komína" Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka
Únor 3, 200916 r Prave jsem dorazil z jedne zakázky a dobrý .No a cirka za 3 hodiny se mam stretnout s byvalkou ,prej semnou nutne potrebuje mluvit,tak jsem zvedav co ma na srdci jinac se tak porozhlizim po auticku do budoucna http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905651 třeba se chce vrátit
Únor 3, 200916 r baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije Bohužel jsme až u "komína" Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka tak to mas celkem na pohodu, to jestli si te nechaji nebo ne, to mam chapat tak, ze jsi ve zkusebce??
Únor 3, 200916 r baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije Bohužel jsme až u "komína" tak to máš až na druhou stranu kolbenky skoro
Únor 3, 200916 r baurak: nn, zkušebka mi skončila 15.12.2008, ale mám smlouvu na dobu určitou do 31.3.2009 v září sem to podepsal, páč sem netušil co nás čeká ale jak říkám, snad to dopadne tak, že tady zůstanu!
Únor 3, 200916 r aspon mas Peto co delat :-)ted ctu clanek a octa uz je pod 300000,- co ted vlastne delas Dakie?? taky se stouram v autech na netu
Únor 3, 200916 r taky se stouram v autech na netu asi to budu muset proverit vice, pac niz uz to jit nemuze
Únor 3, 200916 r baurak: nn, zkušebka mi skončila 15.12.2008, ale mám smlouvu na dobu určitou do 31.3.2009 v září sem to podepsal, páč sem netušil co nás čeká ale jak říkám, snad to dopadne tak, že tady zůstanu! tak budu držet palce
Únor 3, 200916 r Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka Tyvoe nestras ...To by bylo celkem neprijemny prekvapko ... Ta M3 je peklo,tady v třinci to jeden typek ma(viz foto) a je to vazne brko ,ale todleto uz je hoodne nad moje financni moznosti Petře - no ,ikdyby me prosila na kolenou tak se k ni nevratim .Mam uz rozestaveny jiny cesticky a myslim si,ze drobatko spolehlivejsi
Únor 3, 200916 r hosi ted bych si chtel kupovat OII a ne pred skoro 3 lety .... <_< to by byla plna palba co
Únor 3, 200916 r aha, ty smlouvy na dobu urcito zacinaji byt casteji a casteji jak to tak sleduji to víš, pro zaměstnavatele to má své kouzlo, na lidi se se.e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.