Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 baurak: Octa II? to je mazec! pracuji v Bolce v areálu Škoda Auto - výroba PUR pěn do sedaček Pak to dodáváme Johnsonu a ty to potahujou.. V pátek sem se dozvěděl, že není jistý, jestli mi prodlouží smlouvu ale snad to dopadne dobře a zůstanu tady.. nejhorší je, že mi to můžou říct až poslední den Tak se tak nenápadně koukám po něčem jiným.. ex_Bobik: proto to bylo v uvozovkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dobré dopoledne přeji .... Tě pic, jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jj octa II :-) tak proto jsi se rozhodl pro Boleslav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) Tě pic, jak je? Prave jsem dorazil z jedne zakázky a dobrý .No a cirka za 3 hodiny se mam stretnout s byvalkou ,prej semnou nutne potrebuje mluvit,tak jsem zvedav co ma na srdci jinac se tak porozhlizim po auticku do budoucna http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905651 Editováno: 3. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdravíčko Jirko "! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ahoj Jirko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije Bohužel jsme až u "komína" Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hoj Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ahoj Jirko :-) Ahoj,kam se jedes zejtra sklouznout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Prave jsem dorazil z jedne zakázky a dobrý .No a cirka za 3 hodiny se mam stretnout s byvalkou ,prej semnou nutne potrebuje mluvit,tak jsem zvedav co ma na srdci jinac se tak porozhlizim po auticku do budoucna http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6905651 třeba se chce vrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije Bohužel jsme až u "komína" Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka tak to mas celkem na pohodu, to jestli si te nechaji nebo ne, to mam chapat tak, ze jsi ve zkusebce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ahoj,kam se jedes zejtra sklouznout? Krkonose nebo Jizerky, chce se ti taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jery: to mě by se líbilo tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 baurak: jj, v podstatě jsem mohl zůstat i v Turnově, ale nájem a dojíždění by mě vyšlo na stejný prachy jako nájem tady v Bolce a do práce to mám 25 minut pěšký - z toho 15 minut jdu areálem Škoda Auto a jelikož nemám na soukromý auto povolení vjezdu, chodil jsem to stejně pěšký.. tak těch 10 minut navíc už mě nezabije Bohužel jsme až u "komína" tak to máš až na druhou stranu kolbenky skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 baurak: nn, zkušebka mi skončila 15.12.2008, ale mám smlouvu na dobu určitou do 31.3.2009 v září sem to podepsal, páč sem netušil co nás čeká ale jak říkám, snad to dopadne tak, že tady zůstanu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 aspon mas Peto co delat :-)ted ctu clanek a octa uz je pod 300000,- co ted vlastne delas Dakie?? taky se stouram v autech na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 aha, ty smlouvy na dobu urcito zacinaji byt casteji a casteji jak to tak sleduji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi ted bych si chtel kupovat OII a ne pred skoro 3 lety .... <_< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 taky se stouram v autech na netu asi to budu muset proverit vice, pac niz uz to jit nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to je barvicka.... http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C7600561 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 baurak: nn, zkušebka mi skončila 15.12.2008, ale mám smlouvu na dobu určitou do 31.3.2009 v září sem to podepsal, páč sem netušil co nás čeká ale jak říkám, snad to dopadne tak, že tady zůstanu! tak budu držet palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jery: ty woe, abys nebyl taky taťka Tyvoe nestras ...To by bylo celkem neprijemny prekvapko ... Ta M3 je peklo,tady v třinci to jeden typek ma(viz foto) a je to vazne brko ,ale todleto uz je hoodne nad moje financni moznosti Petře - no ,ikdyby me prosila na kolenou tak se k ni nevratim .Mam uz rozestaveny jiny cesticky a myslim si,ze drobatko spolehlivejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi ted bych si chtel kupovat OII a ne pred skoro 3 lety .... <_< to by byla plna palba co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 aha, ty smlouvy na dobu urcito zacinaji byt casteji a casteji jak to tak sleduji to víš, pro zaměstnavatele to má své kouzlo, na lidi se se.e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.