najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:tak třebas poznáš někdy,někde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a o co se jedna - co jsem prosvihl? Ale jeden chytrak tu v bazaru prodava docela nepouzitelnou vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Najmi jak svítí ty xeny v mlhách v mlze?Je to asi horší viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius:Už....?víš...?Napovím...Je to LOOK inzerát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ahoj Jirko a SpidiJirko posli me na baurak@octaviaclub.cz info o tom stredisku co jsi vcera psal, nejaky odkaz nebo tak neco a pripadne nejaky info na to ubytovani. diky jojo,zitra to dam vsechno dohromady a poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to snad nemohl ani myslet vazne... (je to ono?) cituji- Bo sem tomu nevěřil, kámoš říkal na škoda forum radej nelez sou tam samí debílci Ale mýlil se všici ne no, jen většina Sledujte aukro a pukejte závistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: No pokud nebydlis v Praze nebo nejezdis na moto srazy tak to nevim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdar jak sviňa.Dneska bez piva Zdar Jirko, abstinuješ z důvodu používání motorového vozidla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Zdar Jirko, abstinuješ z důvodu používání motorového vozidla ? novoroční předsevzetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 baurak + Spidi: Ahojte Ahojky kočičko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Bylzde:Jasně že je to uplně totálně na pí...páč ten laser co z té mlhovky jde tak se vyzařuje v celék tom kuželu mlhovky..tudíž to svítí uplně všude...a budu se opakovat,když napíšu že přestavbou na xenomlhy prakticky zkončilo používání v běžném provozu..platí to co u dálkovek...jak jede něco proti rozhodně nepoužívám...ale když někam jdeš pozdě v noci a je čistá silnice...je to prostě nádhera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 CMF ty jsi vlastně teď velká pražanda viď? Co tady vlastně děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ahoj Jirko a Spidi Zdar Jiřino, jak Ti dupou králíci...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:Ani jedno...ale nikdy nevíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No nic bando,ještě musím zajet něco vyřídit a vůbec se mi do tý zimy nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 novoroční předsevzetí No ty brďo... Já si akorát řekl, že se nebudu nasírat a nic víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Mnau Bylzde: Pracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No nic bando,ještě musím zajet něco vyřídit a vůbec se mi do tý zimy nechce ty brdo se ti zlomej sane venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Bylzde:Jasně že je to uplně totálně na pí...páč ten laser co z té mlhovky jde tak se vyzařuje v celék tom kuželu mlhovky..tudíž to svítí uplně všude...a budu se opakovat,když napíšu že přestavbou na xenomlhy prakticky zkončilo používání v běžném provozu..platí to co u dálkovek...jak jede něco proti rozhodně nepoužívám...ale když někam jdeš pozdě v noci a je čistá silnice...je to prostě nádhera. No jedině, že by se tam dalo jiné světlo..třeba žlutý xenon..myslím že ho dával mikl do své okty do mlhovek....líp to proniká mlhou...Ale zase je krásně vidět na díry na silnici u Tebe... Na Fábce mi přišlo, že to svítilo hodně do dálky, teď na oktě mi to příjde že to svítí pěkně před auto a je vidět i pěkně daleko..snad bude někdy příležitost to porovnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Mnau Bylzde: Pracuju No to mě celkem i napadlo...blíže nenapovíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: Dobre tak se necham prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: Mnau No krááásný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ty brdo se ti zlomej sane venku... jestli je vubec nakopnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Bylzde: Prodejce v PSi jirka3: Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius:mazec co....? Cary:jasánek... třeba ze mě bude motorkář...soused má DR650 a chtěl by kupovat na jaře bavora 1 100cm tak to DR by pro mě bylo ideál..silnejch mašin se bojím...já bych se na tom zabil..páč mám rád rychlost...ale motorky v ruce nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.