Únor 3, 200916 r neeee ale kdyz jdu ze sportu tak to vis... to se musi 1-2-3 ja chodim na prvni a posledni :-)
Únor 3, 200916 r jj masakr ze ... taky slintam po klavesnici... a tech je! a samo krasavci....treba(snad uz naposled) ale to vite ja jsem na ne uplne vysazenej.... 2004-2.0TD-se serviskou a 1 majitel z CZ-cernej a v kuzi-ja bych to http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6927990 tak ten nemá chybu. Já snad toho španěla zkusím prodat
Únor 3, 200916 r neboj,myslim na tebe,v sobotu tam odjizdim,tak ti to pak hned posleme jasne beru na vedomi :-)
Únor 3, 200916 r :smich: ale jestli to bude holka tak pak přítel bude rád jak ji taťka naučil hezky polikat
Únor 3, 200916 r tak ten nemá chybu. Já snad toho španěla zkusím prodat NO prave.... tohle bych vzal jednim mavnutim! musim rict at mlada pritlaci o kilo vic a vemu ji tohle a necham ji (na chvili) OII :smich:
Únor 3, 200916 r tak ten nemá chybu. Já snad toho španěla zkusím prodat vzdyt je to 318 benzin a ne 320 diesel
Únor 3, 200916 r ale jestli to bude holka tak pak přítel bude rád jak ji taťka naučil hezky polikat takze tatka je vlastne uchyl?
Únor 3, 200916 r ale jestli to bude holka tak pak přítel bude rád jak ji taťka naučil hezky polikat Péťo,ale polykáme tvrdý :smich: :smich:
Únor 3, 200916 r Počkáme až zavede vládá příspěvek na šrotovný a pak seto bude rovnou šrotovat a měnit za nový supy a jiný socky:)
Únor 3, 200916 r nech ho Jirko, on se nechal unest :-) je to blazínek .-) tak jsem se přemáčknul no vole
Únor 3, 200916 r tak jsem se přemáčknul no vole vsak jo v klidu, u me je spis nahoda kdyz napisu dobre i nebo y proto radsi misto v pondeli pisu ve stredu :-)
Únor 3, 200916 r vsak jo v klidu, u me je spis nahoda kdyz napisu dobre i nebo y proto radsi misto v pondeli pisu ve stredu :-) jo tak to me se stava taky casto,kdyz pisu sms a nevim jaky I,tak to holt musim vymyslet jinak
Únor 3, 200916 r mě ty i/y taky nedělaj dobře, občas přemýšlím jak to okecat. 2Bauí: vždyť já vím, že sranda
Únor 3, 200916 r Tady to je fofr pul hod tu nejsem a zase dalsi stranky Ne jako u Supu :D no jo,jste tam u Supů pěkný suchaři.Jste si koupili velký auta a na pivo už nemáte,co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.