Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 paráááda měl bych dotaz na tu ledničku. Nedělá to bordel, když je to takhle v obýváku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Bobii nenechala zkousela jsem to sama ale nic moc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ne! Vůbec to nedělá kraval.Mám to na červené a na bílé vino současně a automaticky to řídi teplotu.Je fakt tichá a energergetická třída A což je hodně slušny co se týče spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Janinko, i pokus se cení tak nenapínej a šup sem s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ne! Vůbec to nedělá kraval.Mám to na červené a na bílé vino současně a automaticky to řídi teplotu.Je fakt tichá a energergetická třída A což je hodně slušny co se týče spotřeby. já právě uvažuju pořídit si to do místnosti, kde spím. Jenže mě rozčiluje i tikání hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To věřím.Taky jsem na to moc citlivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nee Bobii jeste jsem se musela fotit zboku pac zepredu jsem byla jak velka cerna koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 takže myslíš, že by to nevadilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To bylo na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nee Bobii jeste jsem se musela fotit zboku pac zepredu jsem byla jak velka cerna koule To si teda budu muset koupit motorku, našetřit na kombinézu z klokana a až potom Tě budu moct vidět v pracovním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To bylo na mě? jj jestli myslíš, že by to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Já myslím že by to šlo ale musel bys koupit přesně ten typ.Ale je fakt hodně stylová a pěkná.Vevnitř ji mužu rozvítit takovym přijemnym modrym světlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Si k nam prijd koupit treba jenom tricko nebo ksiltofku Bobii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak to popřemýšlím, víno já totiž rád a uhlídat ho při správné teplotě bývá problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tyvoe Rome to je vina ... :D U tebe by byla akcicka Kluci neznate dokument Baraka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Máš pravdu-je to fakt skvělá věc.Dal jsem ty samé fotečky do myho vlákna a dvojkaři mi to taky pochválili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Si k nam prijd koupit treba jenom tricko nebo ksiltofku Bobii To by nešlo , čepice nesnáším a mít psí tričko a nejezdit na motorce, bych byl za vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 hosi tak to vypada ze mozna bych mel vecer cas... vy by jste zasli v MB nekdo? skoda ze uz tu neni Dakie... by asi sel... budem si na sebe muset dát číslo, páč bych fakt dneska šel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady máš odkaz: http://www.abc-elektro.cz/chladnicka-na-vi...-rw-13ebss.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Máš pravdu-je to fakt skvělá věc.Dal jsem ty samé fotečky do myho vlákna a dvojkaři mi to taky pochválili je to i pěknej doplněk interiéru. Zatím mám v pokoji jen postel z bukového dřeva a skříň a tak nějak přemýšlím co dál Určitě chci sedací pytel www.sakypaky a lednice na víno jsem se bál kvůli hlučnosti. Máme v kuchyni samsunga s takovou tou émerickou dírou na chladnou vodu a to je krám hroznej, dělá to vyrvál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 To je palka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 budem si na sebe muset dát číslo, páč bych fakt dneska šel.. kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Bobi co bys neudelal pro moe krasny modry voci Dakie: Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady máš odkaz:http://www.abc-elektro.cz/chladnicka-na-vi...-rw-13ebss.html paráda a cenu jem plus mínus počítal kolem deseti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Koupiš ji za 7 tisic...to chce pohlídat ceny a koupit ji v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.