Únor 3, 200916 r zdarec Bobajz,ještě pořád nevím taky bych si chtěl jít pro nový autíčkooooo Janinko, tohle tríčo si kup ty já chci pánský
Únor 3, 200916 r Bobe 300denne ??? To vas asi nedam Ale tak co jeste mam dostcasu vid a az mne pribude doma moje auti :D Nejakej Junior a to jen na tomhle fóru, paralelně se smažilo ještě jinde, ale to už je dávno. To byl rok 2006 a tuningoví úchylové. Každej pátek večer pak sraz v Praze u McDonalda. V pátek v osm na dé osm :D A soboy autíčkový srazy.
Únor 3, 200916 r Jiřiku: děkuju za pochvalu.Z té vinotéky mám radost-jen to trošku leze do peněz tak u našich se to víno taky nestíhá moc chladit
Únor 3, 200916 r taky bych si chtěl jít pro nový autíčkooooo Janinko, tohle tríčo si kup ty já chci pánský už se fakt těším.A mám vybraný už i kolesa
Únor 3, 200916 r Až tak jo? A kde to objednávaji? Na netu? nene,kupujou to různě po vinotékách.A parádně se tam chladí i pivečko
Únor 3, 200916 r Bobiik: Ja mam asi 8 firemnich cernych to staci ... zuzova se mi moc nelibi černá není moc hezká To nemám snad ani jedno triko V předchozím zaměstnání jsem chodil v obleku a to jsem měl nejraději lososovou košili
Únor 3, 200916 r černá není moc hezká To nemám snad ani jedno triko V předchozím zaměstnání jsem chodil v obleku a to jsem měl nejraději lososovou košili Ja mam firemni obleceni cely cerny... ale co... cerna zestihluje pry
Únor 3, 200916 r a to jen na tomhle fóru, paralelně se smažilo ještě jinde, ale to už je dávno. To byl rok 2006 a tuningoví úchylové. Každej pátek večer pak sraz v Praze u McDonalda. V pátek v osm na dé osm A soboy autíčkový srazy. Ju ja uz se tesim na tohle co pises Pekne Fabulinku na kanaldekly a prdim si
Únor 3, 200916 r Ja mam firemni obleceni cely cerny... ale co... cerna zestihluje pry zeštihluje a stejně se nechceš vyfotit, ty ty ty
Únor 3, 200916 r zeštihluje a stejně se nechceš vyfotit, ty ty ty Kdyz voni nekteri vypadaj furt tluste i kdyz maji ty zestihlujici barvy
Únor 3, 200916 r Kdyz voni nekteri vypadaj furt tluste i kdyz maji ty zestihlujici barvy kde já už sem to viděl?
Únor 3, 200916 r Nevidim oblicej Bud rad mam ho extremne napuchlej pac to bylo foceny dneska rano a zrovna moc jsem toho nenaspala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.