Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zdarec Bobajz,ještě pořád nevím taky bych si chtěl jít pro nový autíčkooooo Janinko, tohle tríčo si kup ty já chci pánský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Bobiik: Ja mam asi 8 firemnich cernych to staci ... zuzova se mi moc nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jiřiku: děkuju za pochvalu.Z té vinotéky mám radost-jen to trošku leze do peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Bobe 300denne ??? To vas asi nedam Ale tak co jeste mam dostcasu vid a az mne pribude doma moje auti :D Nejakej Junior a to jen na tomhle fóru, paralelně se smažilo ještě jinde, ale to už je dávno. To byl rok 2006 a tuningoví úchylové. Každej pátek večer pak sraz v Praze u McDonalda. V pátek v osm na dé osm :D A soboy autíčkový srazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jiřiku: děkuju za pochvalu.Z té vinotéky mám radost-jen to trošku leze do peněz tak u našich se to víno taky nestíhá moc chladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdravim Jiri a Peto Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Až tak jo? A kde to objednávaji? Na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 taky bych si chtěl jít pro nový autíčkooooo Janinko, tohle tríčo si kup ty já chci pánský už se fakt těším.A mám vybraný už i kolesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Až tak jo? A kde to objednávaji? Na netu? nene,kupujou to různě po vinotékách.A parádně se tam chladí i pivečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Bobiik: Ja mam asi 8 firemnich cernych to staci ... zuzova se mi moc nelibi černá není moc hezká To nemám snad ani jedno triko V předchozím zaměstnání jsem chodil v obleku a to jsem měl nejraději lososovou košili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 černá není moc hezká To nemám snad ani jedno triko V předchozím zaměstnání jsem chodil v obleku a to jsem měl nejraději lososovou košili Ja mam firemni obleceni cely cerny... ale co... cerna zestihluje pry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 a to jen na tomhle fóru, paralelně se smažilo ještě jinde, ale to už je dávno. To byl rok 2006 a tuningoví úchylové. Každej pátek večer pak sraz v Praze u McDonalda. V pátek v osm na dé osm A soboy autíčkový srazy. Ju ja uz se tesim na tohle co pises Pekne Fabulinku na kanaldekly a prdim si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 dobrý večer prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Petuloo ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 dobrý večer prdi zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ja mam firemni obleceni cely cerny... ale co... cerna zestihluje pry zeštihluje a stejně se nechceš vyfotit, ty ty ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Musim jit spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 zeštihluje a stejně se nechceš vyfotit, ty ty ty Kdyz voni nekteri vypadaj furt tluste i kdyz maji ty zestihlujici barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Kdyz voni nekteri vypadaj furt tluste i kdyz maji ty zestihlujici barvy U mě dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Petuloo ahooj Ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nevidim oblicej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Kdyz voni nekteri vypadaj furt tluste i kdyz maji ty zestihlujici barvy kde já už sem to viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nevidim oblicej na to seš ještě malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 láry fáry, to to dalo, ale přemlouvání a příště už foťákem ju a děkujeme za fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nevidim oblicej Bud rad mam ho extremne napuchlej pac to bylo foceny dneska rano a zrovna moc jsem toho nenaspala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.