Martan Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 dobrej večír -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 CMF hmm zajímavá prácička...hlavně asi ted v zimě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jestli je vubec nakopnu nakopnout jdo vzdycky ale k nicemu to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No krááásný... Chichi a co ty umis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ovidius:mazec co....? Cary:jasánek... třeba ze mě bude motorkář...soused má DR650 a chtěl by kupovat na jaře bavora 1 100cm tak to DR by pro mě bylo ideál..silnejch mašin se bojím...já bych se na tom zabil..páč mám rád rychlost...ale motorky v ruce nemám.. a jeho nejvetsi hlaska- ¨Jsem členem Několka For (mám 2 auta a 2 motorky ale tohle co je tady neni nikde) :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: No tak to se pak ozvi Bylzde: Tedka v zime toe pohoda ale v sezone to bude masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Chichi a co ty umis? Spoustu věcí, ale podrobnosti raději separátní poštou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Martan: Nazdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spoustu věcí, ale podrobnosti raději separátní poštou... Tak cekaaaam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:U tebe je to asi motorka pro děti co... Mě by to stačilo...ale mohla by jsi třeba ukázat jak se stím jezdí po prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No nic přejí vám pěkný večer, jdu se pelešit a čučet na telku..ráno zase workovat..nějak nevím kdy bych měl spát...pořád jen práce.práce.práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 najmis: Pro deti je minibike Ja sama budu brat jenom 6ti kilo takze nemam co mluvit Odkud ze jsi? Uz se mam stavit za par lidma z fora tak ze bych to sfoukla najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Brej večír hospodáři - teda teď spíš motorkáři, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Cary:na minibike sem jel jednou na Porcinkuli(pout) a trochu pod vlivem...no a dopadlo to tak že sem si odřel asi 2 kloubky a ucho... Trutnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tady to zase "tepe" .... Čus fšem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tož...čau ty bejku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Člověk tady chvílu není a už nestíhá v čtení V kolik je ten zítřejší minisrázek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: nemáš možnost sehnat "150-kové" turbíčko na Leona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Přátelé, musím se vám pochlubit, teď večer mi vydechla v lévým předním světle háčtyřka a když jsem ji vytáhl z lampy, čučel jsem jak puk - už jsem viděl hodně, ale tohle ještě ně... Há čtyřka s nádorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Spidi: nemáš možnost sehnat "150-kové" turbíčko na Leona? Volej RF Auto Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 V kolik je ten zítřejší minisrázek ? Jsi sám psal že v 17:00, tak s tím počítám ... Ladiku, máš doma to torzo antény co ti zůstalo na střeše z minula? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jo 150ka Leonek...dřív moje sněný auto..samo v černý perleti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 kdo si dáte -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 HF: Cauko pentadius: Caau chlape tebe jsem necetla ani nepamatujuu najmis: Ja jsem si na minibiku zlomila klicni kost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Přátelé, musím se vám pochlubit, teď večer mi vydechla v lévým předním světle háčtyřka a když jsem ji vytáhl z lampy, čučel jsem jak puk - už jsem viděl hodně, ale tohle ještě ně... Há čtyřka s nádorem... co je to za nador? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.