Leden 6, 200916 r Ovidius:mazec co....? Cary:jasánek... třeba ze mě bude motorkář...soused má DR650 a chtěl by kupovat na jaře bavora 1 100cm tak to DR by pro mě bylo ideál..silnejch mašin se bojím...já bych se na tom zabil..páč mám rád rychlost...ale motorky v ruce nemám.. a jeho nejvetsi hlaska- ¨Jsem členem Několka For (mám 2 auta a 2 motorky ale tohle co je tady neni nikde) :smich: :smich:
Leden 6, 200916 r najmis: No tak to se pak ozvi Bylzde: Tedka v zime toe pohoda ale v sezone to bude masakr
Leden 6, 200916 r Cary:U tebe je to asi motorka pro děti co... Mě by to stačilo...ale mohla by jsi třeba ukázat jak se stím jezdí po prdeli...
Leden 6, 200916 r No nic přejí vám pěkný večer, jdu se pelešit a čučet na telku..ráno zase workovat..nějak nevím kdy bych měl spát...pořád jen práce.práce.práce...
Leden 6, 200916 r najmis: Pro deti je minibike Ja sama budu brat jenom 6ti kilo takze nemam co mluvit Odkud ze jsi? Uz se mam stavit za par lidma z fora tak ze bych to sfoukla najednou
Leden 6, 200916 r Cary:na minibike sem jel jednou na Porcinkuli(pout) a trochu pod vlivem...no a dopadlo to tak že sem si odřel asi 2 kloubky a ucho... Trutnov.
Leden 6, 200916 r Autor Člověk tady chvílu není a už nestíhá v čtení V kolik je ten zítřejší minisrázek ???
Leden 6, 200916 r Přátelé, musím se vám pochlubit, teď večer mi vydechla v lévým předním světle háčtyřka a když jsem ji vytáhl z lampy, čučel jsem jak puk - už jsem viděl hodně, ale tohle ještě ně... Há čtyřka s nádorem...
Leden 6, 200916 r V kolik je ten zítřejší minisrázek ? Jsi sám psal že v 17:00, tak s tím počítám ... Ladiku, máš doma to torzo antény co ti zůstalo na střeše z minula?
Leden 6, 200916 r HF: Cauko pentadius: Caau chlape tebe jsem necetla ani nepamatujuu najmis: Ja jsem si na minibiku zlomila klicni kost
Leden 6, 200916 r Přátelé, musím se vám pochlubit, teď večer mi vydechla v lévým předním světle háčtyřka a když jsem ji vytáhl z lampy, čučel jsem jak puk - už jsem viděl hodně, ale tohle ještě ně... Há čtyřka s nádorem... co je to za nador?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.